reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

tsarina ooo to ja za miesiac czy 2 zapytam jak sie sprawuje, jak juz wytestujecie:-p ja mam Asusa w pracy i jestem dosc zadowolona czasem tylko mi sie wyłączy sam ale ja mam piekną Viste:/
Ej no co ty, masz blisko jakas drogerie? Zainwestuj w jakąs fajnie pachnacą maseczkę, i zrób sobie mały relks wieczorem. Ja ostatnio tez czułam sie jak jakis hm babochłop, ciagle w biegu i wszystko szło na małego czy było potrzeba czy nie ale stwierdziłam ze mnie tez sie od życia cos należy i troche powydawałam kasy na siebie nawet głupie 5 zł wydane na lakier poprawia humor
mamstud Kacper jak sie urodził miał 57 i ten pajacyk to na nim trzeszczał:-p miałam przygotowane 2 jeden na 58 a drugi na 62. Ja rozmiaru 50 nie kupowałam wcale w sumie zastanwiałam sie czy jest sens kupować 58 ale kupiłam wszystkiego po 3 sztuki w tym rozmiarze i w sumie dobrze zrobiłam bo niektórych rzeczy i tak nie ubrał bo jest 58 i 58 w sensie ze dziwnym trafem 2 rózne rozmiary. Jak dobrze że czyste oskrzela są. Wiem jaka to ulga o to samo sie dosłownie modliłam kiedys... A jakis makijarz bedziesz robic czy moze odnowa biologiczna?:-p

reklama
Hej majówki.
Inhaluje go roztworem mucosolvanu z solą fizjologiczna a znasz coś lepszego?
Mucosolvan też stosowaliśmy ale lepiej sprawdzał się u nas Pulmicort.
Mamo Niki pogody na weekend:-)
Małż na wyjeździe - szkolenie dwudniowe (czyt. popijawa:biggrin2:), Andrzej w przedszkolu. Ok 15 przyjdzie niania bo ja z Młodym na basen się wybieram. Potem jakieś zakupy. A wieczorem przychodzi do mnie moja koleżanka kosmetyczka :biggrin2: Zrobi mnie na bóstwo :biggrin2:

Miłego dnia :biggrin2:
No to masz raj na ziemi:-D;-) tylko korzystać.
Umi to znów mieliście koszmarna nockę:no:.A gdyby tak twój eM próbował usypiać małego w nocy?
U nas od jakiegoś czasu wieczorne usypianie Filipa trwało ok godziny.Wił się,wrzeszczał,wyrywał szczebelki z łóżeczka i uciekał-masakra po prostu.Poddałam sie i oddałam go tatusiowi.Przy nim zasypia w 10 min.
Spróbować nie zaszkodzi a nuż pomoże.
mamy Asusa, procesor Intel dual core, hdd 320Gb, pamięc 2gb, windows 7 i bajer w postaci chłodzonej matrycy
Fajnie,ze macie nowego laptopika niech wam służy. U nas ta marka jest spalona:sorry:

mamamatysia wiesz ja byłabym za, nawet bym sie cieszyła ale T. to nerwus jak mały sie drze, a ja sie nim zajmuje to tylko słysze jak pod nosem nadaje, że znowu sie nie wyspi itd. Poza tym do tego trzeba by chęci, a on owszem zajałby sie Kacprem biorac go do łózka, żeby miec spokój, a mnie nie o to chodzi. Ja sie chce Kacpra pozbyć z naszego łózka, a T. uwaza ze jak raz go weźmie to nic sie nie stanie a to najgorsze co mozna sobie pomyslec bo wiadomo jakie sa dzieci. Tak wiec jesli chodzi o trzymanie sie planu to jest to na mojej głowie:/ A co takiego robi twój maz że odnosi sukces?:p podpytaj go:-)

Hallo!!!

Tsarina - litości! Kobieto ja na diecie jestem:angry:! A Ty mi tu o kluskach na parze rozprawiasz:-D!!!
no i ja też mam asusa i jestem zadowolona;-)!

Mamo Niki - pięknej pogody życzę! A te pstrągi to do Katowic:tak:!!! Jej jak ja bym takiego świeżutkiego pstrąga chciała...

Umi - współczuję nocki:-(... a jak sąsiad, reguje jeszcze i straszy policją???

Mmatysia - jak tam przygotowania do remontu? Od poniedziałku się zaczyna, tak;-)?

Mamstud - a jak już ta Twoja psiapsióła się zaprzyjaźni z Tsrainą to powiedź jej, że z Krakowa to już dwa kroki do Katowic:-)...

mamamatysia wiesz ja byłabym za, nawet bym sie cieszyła ale T. to nerwus jak mały sie drze, a ja sie nim zajmuje to tylko słysze jak pod nosem nadaje, że znowu sie nie wyspi itd. Poza tym do tego trzeba by chęci, a on owszem zajałby sie Kacprem biorac go do łózka, żeby miec spokój, a mnie nie o to chodzi. Ja sie chce Kacpra pozbyć z naszego łózka, a T. uwaza ze jak raz go weźmie to nic sie nie stanie a to najgorsze co mozna sobie pomyslec bo wiadomo jakie sa dzieci. Tak wiec jesli chodzi o trzymanie sie planu to jest to na mojej głowie:/ A co takiego robi twój maz że odnosi sukces?:p podpytaj go:-)
Uuuuu szkoda,ze eM ma takie podejście do sprawy:-(.Czyli wszystko na twojej głowie:baffled:.Mój małżon po prostu kładzie go do łóżeczka(!),włącza muzykę i głaszcze po główce. Młody po kilku minutach śpi:eek:.
Hej Marzenko.
Remont już się zaczął:baffled:.Wczoraj skuli ściany i poprowadzili prąd,dzisiaj po południu Adam przerabia instalacje wodną a jutro przychodzi facet od ogrzewania.W domu zagościł wszechobecny kurz...brrrrr

Witam kobietki;-).
Tsarina co do szkoły to nawet mnie nie dobijaj:no:co tydzień przekładają zjazd ,był tylko jeden następny na koniec miesiąca.Kurcze ja chciałam się czegoś nauczyć w tej szkole a nie płacić za nic....mam w nosie taką szkołę:wściekła/y:.A katalogu z sukieneczkami/albami już się doczekać nie mogę.
Marzenko dołączyłaś do Nas:-)ja mam -2 dobre i to:-)
Matysia powodzenia z remontem....Ty kobieto to masz siły:szok:
Umi współczuję nocek:-(
mama Niki oby Wam pogoda dopisała,bo u Nas tak wieje ,że głowę może urwać
Aga no wielkie brawa:tak:rewolucję tam widać zrobiłaś i dobrze,a szef faktycznie taki groźny??

I u Nas Filip za nic nie chce się przestawić na nowy czas,już mam po dziurki w nosie wstawania przed 6 ale co zrobić....

Mmatysia - no to cierpliwości życzę...

Kasiu - tak, dołączyłam. Na razie się nie ważę. Zobaczę za kilka dni. A Twoja szkoła jest świetna. Ja bym chętnie do takiej poszła!!!

Kasiu a dlaczego zjazdy co chwilę przesuwają? Też by mnie to denerwowało... Gratuluję zrzucenia 2 kg!

mamamatysia Ja też Gabą wkładam do łóżeczka, przykrywam, daję misia i..... wychodzę :-)

marzenko fajnie, że trwasz w diecie, ja nie mam cierpliwości....

reklama
mamstud po prostu zamieszczają na stronie nowy/aktualny plan i tyle,nikt się nie tłumaczy.....porażka nie szkoła

Do góry