reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Barmanko - niektórzy tak robią, że dodają jajko do tego szpinaku. Ale ja nie... wolę to jajko obok w wersji sadzonej!

Mamstud - odpocznij tam kobieto i melduj się po powrocie!!!

reklama
Witam majóweczki:-)
Mamstud-ale macie fajnie Kołobrzeg,też bym chciała :tak:

Marzenko-hej no ja dziś mam 4kg mniej:-)to ty te 5kg migusiem stracisz a ja jeszcze 13 orany,dziś jade na impreze urodzinową mamy to sobie poogladam jak inni jedzą smakołyki ,ja pojade ze swoim jedzonkiem,dam rade:tak:

Miłego weekendu majóweczki:tak:

hej hej,

jak tam weekend mija?

wszyskie robicie jakieś szalone, ciekawe rzeczy? :-)

ja zaczynam tęsknić, za ciążowym, zmienionym smakiem, nie miałam ochoty na żadne "paskudztwa". a tak, znowu tylko pizza, i normlanie znowu hamburgera mi się chce!!!! :szok: :ninja2:

jak tam Barmanko weekend mija? bo mi samotnie.
dziś pogoda o wiele lepsza za oknem więc i ja też się lepiej czuję :tak:
wogóle to jestem przerażona tym że moje ciało/organizm tak bardzo reaguje na złą pogodę za oknem :baffled::baffled: starzeje się chyba :confused2:

Robiłam dziś ten sos szpinakowy :tak: wyszedł pyyyycha :-):-) nawcinałam się jak głupia :cool2:
Mamo Niki, bo ty pytałaś o ten sos, sosik wyszedł rewelacyjny, szpinaku nic nie czuć, za to czosnek i owszem - ale ja uwielbiam czosnek więc dałam go troszkę więcej ;-) mój m też zjadł obiadek i mimo, że wcześniej kręcił nosem to stwierdził że mu smakowało i taki szpinak to on może jeść :tak:

:-)Witam majóweczki:-)

Barmanko-no widzisz nawet emowi smakowało,mój też czasem czegoś nawet nie spróbuje a już jest na nie ,ja lubie szpinak ale w czymś:-)nie sam ,np w lazani albo makaronie czy pizzy i w takim wydaniu jak Ty sporo czosnku:tak:kofam czosnek:tak:teraz na Dukanie wale ile wlezie czosnku do serków itp.m dawno przyzwyczaił się do zapachu czosnku:-)Wczoraj na urodzinkach grzecznie siedziałam i wcinałam swoje przekąski:tak:nie złamałam się .

Teraz tylko mnie skręca bo m upiekł moment temu swój chlebek,rany ale pachnie w dodatku ciemny ze słonecznikiem- mój ulubiony,nic zostaje mi tylko rozpaczać że nie moge ani kawałeczka:-(Zaraz m ucieka do kościułka a my z Niki obijamy się zostajemy w domku,za moment małą połoze spać a ja uciekam do wanny i zrobić pożądek z włosami .Jak mała wstanie to jedziemy do Opola pobiegać po sklepach,musze wreszcie strój kąpielowy kupić.Te z allegro które są fajne konczą się na 80 c to mi zamało,moze w sklepie coś znajde a chce jednoczęsciowy z miskami.Ok niezanudzam już miłej niedzieli kochane:tak:

reklama
hej hej,

dzidziuś mi tak od rana szaleje w brzuchu. :-) że czuję go już ręką przez skórę. :-) ale fajnie :-)

supcio :-D:-D:-D

ja już rosołek zjadłam, na "drugie" jedziemy do znajomych na obiad...ale mi sie tak nie chce że szok :eek::eek: znowu pogoda pod psem - leje od rana, a mną trzęsie jak osiką na wietrze...
chcę pod kołderkę :zawstydzona/y:

Do góry