reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

bosze mamstud, tak mi was szkoda. :-( takie rzeczy zawsze człowiek tak wykończą. :no:

Monia, jak zawsze padam ze śmiechu. :-D a tak apropo, została mi jedna saszerka i nie wiem co z nią zrobić. :-p nikt nie chce wypić. :-) możę komuś wysłać??

a tak po za tym to brakuje mi M. :-( pusto i smutno ... :-(
i głodna jestem, a jakoś na nic nie mam ochoty.. :dry:

Ostatnia edycja:
reklama
Mamo Niki,można i tak. Ja leciałam po 3 dni bo mi te 5 dniowe maratony strasznie się dłużyły.
Ja też weszłam zobaczyć czy Aga napisała.Podejrzewam,że ma dzisiaj dużo emocji więc nie w głowie jej BB. No i na bank dusi z tęsknoty Jagodziane.

Martus ,człowiek jak się przyzwyczai do jakiegoś stanu rzeczy to później ciężko się przestawić.M ciągle był na miejscu a teraz wyjeżdża więc załącza się tęsknota.
M wyjeżdża w delegacje z pracy? Jeśli tak to przyzwyczaisz się z czasem a później nie będziesz się mogła doczekać kiedy do auta wsiądzie.:-D

Ostatnia edycja:
Dzięki Monia, :tak: :happy:, wiem, masz rację.
najgorzej to tylko ten początek przetrwać.

a ten wyjazd to, tak z pracy. ale na zlecenie. więc ciężko powiedzieć jak dalej będzie.

dobra idę sobie zrobić zapiekanki. :tak: :-)

Ostatnia edycja:
Mój M też od pierwszego jest w nowej pracy więc wiem co czujesz. Z czasem wszystko się ustabilizuje i znowu popadniemy w rutynę. Napij się horlicksa to może sen Cie złapie a jutro już będzie nowy dzień.:-)

edit.zapiekanki? To ja poproszę dwie. Ja mam blok czekoladowy . Chcesz?Pewnie nie. Ewentualnie mogę podać Ci pizze o smaku bloku czekoladowego:rofl2:.

Ostatnia edycja:
Mój M też od pierwszego jest w nowej pracy więc wiem co czujesz. Z czasem wszystko się ustabilizuje i znowu popadniemy w rutynę. Napij się horlicksa to może sen Cie złapie a jutro już będzie nowy dzień.:-)

edit.zapiekanki? To ja poproszę dwie. Ja mam blok czekoladowy . Chcesz?Pewnie nie. Ewentualnie mogę podać Ci pizze o smaku bloku czekoladowego:rofl2:.

:-D :-D :-D

zrobiłam ci 2 z pieczarkami i cebulką. :tak::tak: :-D

a za blok, masz rację - dziękuję. :-D

a wogole twój m, zadowolony z nowej pracy?

To ja poproszę jeszcze dwie.
Czy m zadowolony z pracy?Hmm, chyba tak . Nie marudzi, nie narzeka więc wszystko wskazuje ,że jest ok.
Mój m nie jest wylewny więc po pewnym jego zachowaniu wnioskuje czy coś jest w porządku czy też nie. Jeśli nie to przyduszam i wyciągam z niego to co go dręczy.

Powiedziałam mu,ze jak mu nie będzie leżeć ta praca ma z niej zrezygnować i tyle.

Bo mi się nie chce a Ty dlaczego?

Jola jest na Naszej klasie może wpadnie na BB.

Dobra spadam bo diabełki rano wstaną a ja w oczy zapałki sobie włożę żeby funkcjonować.

ja nie spałam, bo mam ostatnio problemy ze snem. więc tak siedzę... :dry:

opracowuję zdjęcia ze ślubu, więc przynajmniej mam co robić, szkoda tylko że co i rusz jakieś problemy mi się pojawiają... :dry:

no nic, teraz i ja się kładę. :tak:
to jutro obie będziemy takie śliczne.. :-p ;-)

reklama
Witam was dziewczyny
U nas zgadnijcie co Kamil jest chory ma taki katar normalnie sama ropa mu z nosa leci i do tego od wczoraj zaczął kaszleć, ja tez się już zaraziłam... brak mi słów...
Mamstud widzę że dopadło was chyba to samo co nas ostatnio wszyscy wymiotowaliśmy pilnuj żeby Gaba piła bo Kamil się mocno odwodnił
Marta mężuś szybko wróci a jak potęsknisz to będziesz milsza nocą .... :)
Sorki ze nie odpisalam wszystkim ale nie mogę się skupić i nie pamiętam co czytałam sorki pozdrawiam

Do góry