reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Moni -I tam każdy się czasem łamie:-)to normalka!a ty i tak super bo robiłaś już wcześniej dietke dłuższy czas!Powiem Ci że ja mam cholerną słabość do Maka ,jednak to mnie doprowadziło do tej opony więc jak zrzuce do tego upragnionego 55kg to będe stronić od Maka:tak:ewentualnie jak m będzie chciał tam jeść to skusze się na sałatke ,zawsze można kawke też wypić albo herbatke:-)No to kochana życze spokojnego wieczoru może smyki szybko padną,moja panna wstała o 18 to myśłe że o20 spokojnie zaśnie.Poćwiczyłam na orbitreku ,brzuszki zrobione więc też posiedze przed tv,no i oczywiście przed laptopkiem:tak:M bidulek leży ,cośik go gardło boli tak jak na angine.

ciekawe czy ktoś tu wieczorkiem zajrzy:-)

reklama
Mam nadzieje M&msiku że jakieś przeziębienie Cię nie łapie ,mam nadzieje że to tylko dzieci tak Cię wymenczyły.Zaraz będe szamać pstrąga ,upiekłam w piekarniku m osobiscie go złapał:tak:choć nie przepadam za rybkami no ale zjem bo bo mam zjeść innego:-)

Mamstud, mamo niki, nie żadne choróbsko sie w mnie w ciązy nie ima. więc spoko. :-)
tak tylko zmęczona byłam.

już lepiej. :tak::tak:

Martuś, napij się ovaltine to Ci energia wróci.:-D

Mmastud ,jak tam u Ciebie i Twojej rodzinki?

Mamo Niki, od środy zaczynasz jeść warzywa i proteiny przez 5 dni . Posiłek komponujesz sobie tak żeby na talerzu było więcej protein a warzywa były tylko dodatkiem. Po tych 5 dniach następuje 5 dni protein.
Waga różnie spada ale najwięcej schodzi w pierwszym miesiącu. Nie odpisałam Ci na PW bo wyskakuje mi jakiś błąd.

reklama
No to całe szczescie Martuś:tak:że to tylko chwilowe zmęczenie,kurcze ja nie w ciąży a ciągle jestem zmęczona.

Moni-ja wole robić tą 1na 1,jeden dzień proteiny jeden warzywa i proteiny ,tak chyba można co?bynajmniej łatwiej bo te5 dni protein to się ciągnie,więc nie chce 5/5 tylko 1/1czyli w środe jem warzywa i proteiny i tak na zmiane:-)

Aguś-no i jak kochana poszło???czekamy :-)

Do góry