reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Ememesiku już kumam:-D:-D:-D.Wspaniała z ciebie mamusia a brzusio...jak po sutej kolacji ;-) a nie jak u przyszłej mamusi w połowie ciąży :szok:
Urodzinki robię w dworku jeździeckim z pieczonym prosiakiem,chlebem ze smalcem
, kiszonymi ogórkami,golonką i niepasującym piętrowym tortem:-p do tego olbrzymi kominek i disco polo:laugh2:.
Spotkanie u Marzeny było sympatyczne.Filip zwiewał przed Nataszką:-D potem naleźli nić porozumienia karmiąc pluszaki.Nati rozbroiła mnie tym,że wlazła ,mi na kolana i nawet zazdrosny Fifi nie był w stanie jej zrzucić:-).Uwielbiam tego blond aniołka-Nati buziak od cioci;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Marta - no dziewczyno - przepięknie wyglądasz!!! Jeju... i taka chudzinka z Ciebie, a brzuszek jak po wzdęciu - serio!!! No i ... jakoś tak rzeczywiście młodziej wyglądasz... jakby Ci ujęło z 5 latek.... Też tak chce!!!

Marta, Paulina - agentki Wy... no nie mogę ... Bliźniaczki się znalazły....

Witam.

Barmanko,mój M jest w domu codziennie wiec sexiku nie jestem spragniona. Duna dunga u nas w normie.:-p:-p:-p

Jolu, Ty to masz przygody z dziewczynkami. Popatrz jaki szkrabik mądry poskarżył się tatusiowi ,że główka ją bolała.:tak:

Florencjo,ja tez z Mikołajem chodzę do dentysty. Pierwsza wizyta tragedia a na następną nie mógł się doczekać.Po zejściu z fotela dentystka za każdym razem dawała mu malutki samochodzik.

Mamo Niki , z dietką walczę trzeci dzień. Niestety nie wiem jak Marzenka bo dawno jej nie było na forum.

Aguś,Bosze tyle newsów . Trzustka? To pewne? Na jakiej podstawie stwierdzono krzywice? Pediatra przy wizytach ,szczepieniach tego nie zauważył?No i te ząbki mnie ciekawią. Mój Tomek tez ma takie jedynki. Mój M ciągle się pyta czy on sobie gdzieś ich nie uszkodził. Ja nie przywiązywałam do tego uwagi bo myślałam,że to taka uroda tych zębów.

Gratki za zdobycie pracy!!!

Mamo Niki, ja tak jak Aga na kreski bym się jeszcze zdecydowała ale brwi już nie dla mnie.Ja nie używam czarnej kredki więc może dlatego efekt jest dla mnie za mocny.

Mmatysia,witaj!!! Cieszę się ,że nie przyniosłaś newsa z poczynań Fifiego.:-D

Martuś, to brzuch na połowę ciąży:szok:. Ja taki to miałam jak dopiero w nią zachodziłam:baffled:.Bosze,jak Ty młodziutko wyglądasz.:tak:

Mamstud,jak ja Wam zazdroszczę przedszkola. Widzę,że fajne rzeczy wymyślają dla dzieciaków. Dzień ziemniaka ,śmieszna nazwa.

Mmatysia ,ja chce do Ciebie na urodzinyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!

umi, a no tak, pisałaś kiedyś...zaćmienie miałam jakieś chwilowe :baffled:
Kacperek nie lubił myć ząbków? mój lubi aż zanadto :confused2: kiedyś nawet szczota od mycia kibla poszła w ruch :crazy: w takim tempie do niego leciałam że myślałam że we własne nogi sie poplącze ;-) On lubi myć ząbki, to jest jedna z kilku rzeczy do których nie trzeba go namawiać :tak:
Co do cycolków to możemy sobie piątki przybić :confused2: bez stanika ani rusz... normalnie ulice mogłabym nimi zamiatać :-D boszzz a kiedyś były takie jędrne :szok:

Kasia, no to jednym słowem upiekło się Filipkowi ;-):tak:
mój to zawsze ma jakieś guzy, skaleczenia po takiego typu upadkach :sorry:

Madzia, jak udało Ci się odzwyczaić Kamilka od smoka?

Mamstud, a jaką tą kaszkę podałaś?
U nas nic nowego... ostatnio chciałam dać kakao, sprawdzić czy coś mu wyskoczy po tym, ale niestety kakao nie podeszło :no: upiłam kilka pojedynczych łyków, zbyt mało by coś się pojawiło...
Hihi zazdroszczę Dnia Ziemniaka :-) Ja sobie nie przypominam żeby u mnie w przedszkolu były takie świetne zabawy :-(

Aga, super że wyniki wyszły dobre :tak::tak: teraz tylko potwierdzić je u tego lepszego lekarza i już będziesz wiedziała na czym stoisz :tak::tak:
A z pracą... Jeśli ty się cieszysz to i ja też ;-)

mamo Niki, kreski na oczkach śliczne - gdybym nie była taka miętka na ból to może i bym sobie zrobiła :zawstydzona/y: brwi jak dla mnie są zbyt mocne ;-)
A usta sobie robiłaś? bo mi umknęło....

m&m, co ty masz z tymi leniwymi? :-D:-D normalnie jak tak licze to co najmniej raz w tygodniu je serwujesz :-D:-D a co z Twoją pizzą? :szok: zdrajca :-p:-D
A kluseczki owszem były robione w tym tygodniu, dokładnie wg przepisu agi, rewelka :tak::tak:
no bez kitu !!!! kiedy ty to zdjęcie robiłaś? :sorry: 4 miesiące temu? :-p taki brzuch to ja na co dzień mam :zawstydzona/y::-) a co się stało z Twoimi rudymi włoskami (tymi z avatorka);-)? Do twarzy Ci z brzuszkiem, ślicznie wyglądasz
:tak:

jeny mmatysia, no przegiełaś!!!!! wiesz takie rzeczy wypisywać!!!!!! ja też chcę do ciebie na urodziny!!!!

a wogóle to znajomi jadą teraz do Pl, może bym sie z nimi zabrała, tylko potem jeszcze całą Polske musiałabym przebyć, do ciebie, bo oni do gdańska.

Florencja, to może jednak chłopiec. :-p

a wogole to słodzicie. :-p :-) ale dziekuję. :-)

od rana zapominam: Madziu - gratulacje odstawienia smoka. :tak: w twoim wieku to ju najwyższy czas był ;-) :-p

Barmanko, przyznam żeś "mię" zaskoczyła tym rudym kolorem! :szok: aż poszłam sprawdzać fotkę. :-D
i wiesz co, to chyba pobłysk musiał taki być bo ja nie miałam rudych chyba nigdy. naturalnie mam ciemny blond (jak dla mnie bardzo ciemny, no ale tak mi fryzjerzy określają) ale farbuję sobie od czasu do czasu na brązowy, najczęściej kasztan. :tak:
w sumie chyba się przejdę na farbę. - dziekuję za podrzucenie pomysłu. :-D :tak:

pizzę niestety zdradziłam. :-p, ale to wina bejbika. :-D
a leniwe, to bez przesady ostatnio byly 10 dni temu. :-D ale często mam ochotę. :-D

Ostatnia edycja:
IMG_1141.jpg

M&m's zobacz jak ja wyglądałam równo w połowie ciąży! Ty pewnie tak będziesz wyglądać dzień przed porodem:-D

Sylwia super impreza się szykuje! tylko muza średnio w moim stylu:-p

Monia,Marta zapraszam.Imprezka dopiero 20 listopada wiec podróż można zaplanować:-D:-D:-D
Moniko Filip nie rozrabia bo odchorowuje szczepienie na grypę:zawstydzona/y: Strach się bać co bedzie jak mu przejdzie:szok:

reklama
Do góry