reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
M&msiku-dziewczyny mają racje:tak:jakoś tak bardzo młodziutko wygladasz a brzuszek taki malutki,ja z Niki to miałam większy,świetnie wyglądasz!!!ach ciaża bardzo ci służy!może faktycznie dziewczynka będzie:-)

Mamamatysia-no wreszcie się doczekałam twojej obecności:tak:kurcze ja też chce na twoje urodzinki;-):-Dświetny pomysł:tak:też bym takie chciała urodzinki:tak:zapewne będe jak co roku wyprawiać w domku.Mi się wydaje że te brwi nie są takie mocne ,moze to tak na tej fotce wyszło.W zasadzie jakby miało by niewidać to niebyło by sensu robic tych brewek.Wszystko też zależne od ręki kosmetolog i doboru pigmętu.Ja tak do końca sama nie wiedziałam jaki będzie efekt końcowy zdałam się na umiejętności Ewuni.Kreski są bardzo delikatne ,znajome mówią że tak naturalnie wygladają.Waszego spotkania zazdroszcze,no i nic nie pisneły babole;-)sama jestem ciekawa co u Marzenki i Roxy-bo ostatnio nic tu nie zaglądają.
Moniko-to ty zaczełaś tak jakby na nowo od pierwszego etapu?powiedz mi a czy taką normalna kawke rozpuszczalna można pić?czy tylko tą zbożową?bo piłam nescafe rozpuszczalną i tą Caro zbożową.

No i zapomniałam kto mnie pytał czy usta robiłam?chyba barmanka:eek:Ja to dziś jakaś nie skoncentrowana jestem.
Moni kolorek brwi mam jakos tak grafitowy jakoś tak

Ostatnia edycja:
mnie już nie ma.

Mamo Niki, kawkę pij śmiało. Kawy zbożowej nie piłam bo wyczytałam,że nie można. Ja zaczynam od początku ,od uderzeniówki. Niby się nie powinno ale zaczynam. Robię sobie 7 dni fazy uderzeniowej potem 5 przemiennej( 5 dni proteiny potem 5 dni proteiny i warzywa).

Na zapchanie dobra jest coca cola zero lub light. Do słodzenia słodzik w proszku SUSSINA GOLD PROSZEK SŁODZIK 200 G - Apteka internetowa - Domzdrowia.pl. Dostępny w kauflandzie za około 6 zł.Jak mi się przypomnij coś co się może przydać to napisze.

Poszukaj sobie bo na BB jest wątek o odchudzaniu na Dukanie.

EDIT. w wątku ,,PRZEPISY,,jest podany przepis na dukanowy sernik na zimno.Marzenka go wstawiała.

no laski wam to dziś humory dopisują:-Dnawet bliźniaczki mamy;-):-D

Moni-dzięki,myśle że wytrwam tylko monotonia mnie dobije,bo raczej nie jestem w stanie dostać co poniektórych mięs,owoce morza to też nie bardzo bo nigdy za nimi nie przepadalam jedynie krewetki. Też chce po uderzeniowej zrobić naprzemienną to chyba najwygodniejsza opcja:-) ja uparcie pije jak narazie wode mineralną,moze lepszy efekt jak się coli nie będzie pić?ja w książce wyczytałam o tej kawie zbozowej,a tą kawke to moge pić w dowolnej ilości?dobranoc widze że uciekasz.

Monika, matko na śmierć zapomniałam że Twój m teraz w domku :zawstydzona/y: soooory

m&m, serio to tylko pobłysk w aparacie?? :szok: szkoda trochę ;-) bo ładny kolorek wyszedł, i moim zdaniem do twarzy Ci w tym kolorku :tak:
eno jak Ty się na słodkie przerzuciłaś to na pewno będzie dziewczynka :-):-) Czyli nie będzie Marcela :-:)laugh2: wybrałaś imiona?

mmatysia, wow ale super imprezka Ci się szykuje :tak::tak: ja też chcę, ja też :tak::tak:

mamstud, fajny brzusio :happy:

mamo Niki, tak to ja się pytałąm o te usta...no i nie odpowiedziałaś mi :tak::-p

Wrażliwa to jestem fakt ale i pamiętliwa:-D
a może Ty w ciąży jesteś? ;-) nie dosyć że wrażliwa, pamiętliwa to jeszcze focha się :-)

Aga,ja z tych co się o głupoty nie gniewają.:tak:Wrażliwa to jestem fakt ale i pamiętliwa:-D

no to oooopssss...

Ale spoko... ja z tych samych ;)

miałam napisać,że pieluchy dostałam 5.

Pamętam, że miałam dylemat z wyborem rozmiaru tych pamperków... I naprawdę nie pamiętałam co w końcu zaznaczyłam - ale przyszły mi "4". Dziś po raz pierwszy załozyłam Jadze, i ... są o.k.
Troche cienkawe... ale ... Kurcze kiedyś Kobity przyzwyczajone były do duuuuzych podpasek z Belli, a jak się pojawiły ultracienkie Always-y... to radości nie było końca (a pewnie też niedowierzały, że będą takie dobre), więc... zobaczymy.

Mmatysia - ja tez chce zostać Twoim urodzinowym gościem. nawet music mi odpowiada - bo co jak co... przy niej można sie wybawić, hehehe. Super plan - po prostu super!!!!

reklama
Witajcie Majóweczki! :-)

ale się uśmiałam z foszastych Monika Agakm poczułam się przez chwilkę jak u siebie w pracy :-) Czasem 8 godzin muszę znosić takie gdakanie kur :-D

Co tu tak pusto dziś? Porannej kawki nie pijecie, czy co?

My z Gabą zaliczyłyśmy już godzinny spacerek, choć wieje tak, że łeb urywa. Normalnie poczułam się jak w domu (w Kołobrzegu), śmieszy mnie gdy idę ulicą i słyszę od tubylców, że wieje, a ja się zastanawiam gdzie....:dry: Dziś potwierdzam: wieje! :-)

Po południu wybieramy się na basen, idzie z nami koleżanka, która ma synka dzień młodszego od Gabuni, poznałyśmy się na porodówce i jakoś tak się zaprzyjaźniłyśmy, co najmniej raz w tygodniu się spotykamy. Dzieci się uwielbiają, może coś z tego będzie? :-D

Robię dziś na obiad kotleciki sojowe, ziemniaczki i surówkę z kapusty pekińskiej, Gaba ponieważ soi jeść nie może dostanie wczorajsze spagetti :-)

Po wczorajszym Dniu Ziemniaka, dziś Andrzej z całą grupą przedszkolną pojechali za miasto do gospodarstwa agroturystycznego, będą karmić krówki, zbierać jajka, czesać koniki, aż mu zazdroszczę!

monika rzeczywiście przedszkole to super sprawa, u nas takie wydarzenia są co najmniej raz w miesiącu. We wrześniu dzieci były w oczyszczalni ścieków. Pytam Andrzejka jak było, on mi na to: śmierdząco :-):-D Często są zajęcia otwarte, można przyjść i zobaczyć jak uczą dzieci matematyki, angielskiego, itd. Jestem bardzo zadowolona :-)

Siedzę tu i gadam do siebie.... Idą Gabcię spać położyć, pa

Do góry