reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Wszyscy czekają na wiadomość od Ciebie. Milion wejść na wątek a Ty udajesz ,że nie wiesz o co chodzi.

Monia, super tekst - normalnie polewam się. :-D:-D:-D:-D

"milion wejść na wątek a ty udajesz żę nie wiesz o co chodzi!" no piękne!!!:-D:-D:-D

mamstud, ty zaciskaj kciuki - może bliźniaki trafisz. :-p :-D a jak będziesz miała super szczęście to może nawet dwie dziewczynki - hi hi hi :-D

reklama
umi, hahaha padłam z tym dywanikiem - ale i mały cwaniaczek rośnie :szok::szok::-D:-D:-D
nooo kochana coś czuję że nudzić przy nim to ty się nie będziesz :sorry::-p:-D

mmatysia, Filip boski - jakie on duże kawałki obiadków wcina :tak::tak: i że ten widelec prosto do buzi trafił, no patrzcie :-)

Wszyscy czekają na wiadomość od Ciebie. Milion wejść na wątek a Ty udajesz ,że nie wiesz o co chodzi.
haaa dobre :-D:-D
udawaczka :-p:-p:-p

Dziewczynkę!!!!!! Nie za dobrze by Ci było? Znowu małe, słodkie... nie ,nie :no::no:
Musi być facet:-D
podpisuje się pod tym rękoma i nogami :tak::tak:
i co byś za lekko nie miała - to życzę takiego rozbrykanego jak mój Marcel :tak::tak:
tylko skazy Ci nie życzę :no::-(

mamamatysia Gaba też była dziś na szczepieniu, na szczęście z nianią więc nie musiałam patrzeć na jej płacz, straciła trochę na wadze ostatnio - moim zdaniem to bzdura ale nie mogłam się kłócić bo mnie nie było - i pediatra dała skierowania na mocz i morfologię, zrobię dla świętego spokoju. Na razie śpi spokojnie i po południu też nie widziałam żeby cierpiała czy coś.

monika nie chcę chłopca! Nie mam pomysłu na imię.... :-) Test powtórzyłam - negatywny, także myślę, że nic z tego nie będzie ale wyrokować będę jutro

m&m's Monika ma cięty języczek, co? :-)

od kogo się nauczyłaś, powiedz? Też chcę :-)

Jak nie dzidziuś to pewnie Luteinka dowcipnie... Chyba się zaraziłam od koleżanki z pracy, ona nie miała @ 3 miesiące!! Jednak to prawda, że kobiety często razem przebywające się synchronizują :-):-)

mamamatysia Gaba też była dziś na szczepieniu, na szczęście z nianią więc nie musiałam patrzeć na jej płacz, straciła trochę na wadze ostatnio - moim zdaniem to bzdura ale nie mogłam się kłócić bo mnie nie było - i pediatra dała skierowania na mocz i morfologię, zrobię dla świętego spokoju. Na razie śpi spokojnie i po południu też nie widziałam żeby cierpiała czy coś.
No to przybij piątkę,na szczepieniu jeszcze Kamilka M@dzi brakowało:-D:-D:-D
Gabi straciła na wadze a nasz...hmm...piękne 12 kilo:eek:
Badania pewnie zrób nie zaszkodzi(myśmy skierowania nie dostali:wściekła/y:).
Fifiego boli rączka bo szczepiłam go na grypę :-(.Na razie śpi nafaszerowany Ibufenem-oby do rana
od kogo się nauczyłaś, powiedz? Też chcę :biggrin2:

Jak nie dzidziuś to pewnie Luteinka dowcipnie... Chyba się zaraziłam od koleżanki z pracy, ona nie miała @ 3 miesiące!! Jednak to prawda, że kobiety często razem przebywające się synchronizują :biggrin2::biggrin2:
:-D:-D:-DPadłam

właśnie o tym pomyślałam Sylwiuś :-), Kamilek na antybiotyku więc pewnie szczepiony dziś nie był. Na grypę Filipa warto zaszczepić, tym bardziej przy jego alergii wziewnej. Ja nie szczepię dzieci, Andrzej nie może (podejrzenie epilepsji dyskwalifikuje), Gaba nie ma wskazań więc odpusciłam.

monika to czekam aż się odezwie owa :-)

Spadam spać, najpierw gorący prysznic :-)
Do jutra Majóweczki

reklama
Barmanka Tak on jest bardzo pomysłowy w sumie bardziej niż bym chciała akurat teraz
mamastud ja trzymam kciuki za dziewczynkę:-)
mamatysia ale pieknie ci synek je:-) mój to ma problem z nabijaniem:-p
m&ms ma to po mamie i babci eh... strach sie bac co bedzie robił jak podrosnie

U nas oczywiscie noc kiepska 3 pobudki na daj daj daj no mama daj.... czyli picie.

Do góry