Dobry wieczór Majóweczki!
mamamatysia biedny Filipek! Nawet nie mogę sobie wyobrazić co mały przeżywa! Mam nadzieję, że szybko się zagoi. A jak rana na głowie?
monika fajnie, że miło spędziłaś weekend, tylko szkoda, że sis nogę złamała, mam nadzieję, że to jakieś "zwykłe' złamanie i szybko się zrośnie. A pójście do szkoły popieram w 100%, zawsze jest na to dobra pora :-)
mama Niki mówisz, że przestajesz wyglądać jak po pobiciu? :-) Dobrze, czekam na efekt końcowy!
Umi ja na szczęście nie korzystam z "usług" MOPS'u ale pamiętam, gdy byłam tam po becikowe to myślałam, że mnie coś trafi....
kasiu tytuł referatu miałaś podać, pani w różowym :-)
barmanko ja mam różnie z @, bywa, że przez rok mam bardzo regularnie, tak co 27-29 dni, po czym w kolejnym roku nie miesiączkuję w ogóle. Miałam też i taki rok, że krwawiłam każdego dnia! :-(
A ja jestem załamana :-( Andrzej ma nawrót astmy... Jejku no, zapomniałam już, że kiedyś na to chorował, już 1,5 roku jesteśmy bez leków, a tu znowu... Zaczęło się od pękających uszu i łuszczącej się skóry na płatkach usznych, potem pojawił się lekki kaszel, a dziś po południu miał taki napad duszności, że bałam się, że Mały tchu nie złapie... O 18 pojechałam z nim na pogotowie bo było już tak źle. Efekt - znowu wziewy, w tym jeden to steryd przez co najmniej 2 miesiące :-( Na szczęście leki refundowane, bo gdyby nie to zapłaciłabym w aptece 300zł, a tak 4 grosze :-)
mamamatysia oj tak, wesołe jest życie rodzica :-(