reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

no to umowa stoi-biorę Twojego M a Tobie podeśle swojego bo się dobrze zajmuje dziećmi. Z @ to się mega zestresowałam bo mam zakaz zajścia w ciąże.

Idę kąpać diabły,zajrzę później.

reklama
Witam.
Moni ale się uśmiałam z tej twojej @.Też miałam kiedyś taką sytuację,oczywiście po wykonaniu testu pojawiła się ,i wyczytałam że to z nerwów im bardziej czekasz tym się więcej stresujesz... po wykonaniu testu stres ulatuje i @ pojawia się:-Dcwana bestia.
Barmanko wieli facetów tak ma że jak już sprzątają to robią to lepiej....tylko jak ich nakłonić do tego sprzątania:dry:.
Martuś ruchy bombelka:-)ale fajnie.
Umi łączę się w bólu z MOPS-em:wściekła/y:.
Matysia biedny paluszek Filipcia,oby szybko się zagoiło.
Mamo Niki już się nie mogę doczekać zdjęcia,ale cena mnie powaliła:confused:.

Dobry wieczór Majóweczki!

mamamatysia biedny Filipek! Nawet nie mogę sobie wyobrazić co mały przeżywa! Mam nadzieję, że szybko się zagoi. A jak rana na głowie?

monika fajnie, że miło spędziłaś weekend, tylko szkoda, że sis nogę złamała, mam nadzieję, że to jakieś "zwykłe' złamanie i szybko się zrośnie. A pójście do szkoły popieram w 100%, zawsze jest na to dobra pora :-)

mama Niki mówisz, że przestajesz wyglądać jak po pobiciu? :-) Dobrze, czekam na efekt końcowy!

Umi ja na szczęście nie korzystam z "usług" MOPS'u ale pamiętam, gdy byłam tam po becikowe to myślałam, że mnie coś trafi....

kasiu tytuł referatu miałaś podać, pani w różowym :-)

barmanko ja mam różnie z @, bywa, że przez rok mam bardzo regularnie, tak co 27-29 dni, po czym w kolejnym roku nie miesiączkuję w ogóle. Miałam też i taki rok, że krwawiłam każdego dnia! :-(

A ja jestem załamana :-( Andrzej ma nawrót astmy... Jejku no, zapomniałam już, że kiedyś na to chorował, już 1,5 roku jesteśmy bez leków, a tu znowu... Zaczęło się od pękających uszu i łuszczącej się skóry na płatkach usznych, potem pojawił się lekki kaszel, a dziś po południu miał taki napad duszności, że bałam się, że Mały tchu nie złapie... O 18 pojechałam z nim na pogotowie bo było już tak źle. Efekt - znowu wziewy, w tym jeden to steryd przez co najmniej 2 miesiące :-( Na szczęście leki refundowane, bo gdyby nie to zapłaciłabym w aptece 300zł, a tak 4 grosze :-)

mamamatysia oj tak, wesołe jest życie rodzica :-(

Ostatnia edycja:
"Spostrzeżenia w Psychologii"
I to był fiolet jak już:-D
Jejku biedny Andrzejek....dobrze że choć leki za friko,marne to pocieszenie ale.....

Idę kąpać diabły,zajrzę później.
a ja dziś zrobiłam Marcelowi Dzień Dziecka ;-):-) bez kąpieli, za to bawił się do samej ósmej :tak:

mamstud przeraziłam się jak przeczytałam jak wyglądają napady / początki astmy :-( u mnie nikt nie choruje i nawet nie miałam pojęcia jak to wygląda realnie :zawstydzona/y: a te pękające uszy to Marcel też ma przy skazie - Gaba również?
Cena leków bardzo fajna, chociaż tyle dobrego w całej tej sytuacji :-( Współczuje Wam przeżyć :-(

Kasiu, z @ nie było śmiesznie bo ostatnia @ miałam 23.08. Dzisiaj po spokojnym obejrzeniu kalendarza z ubiegłych lat okazało się ,że co roku w tym samym czasie mam taki poślizg.

Mamstud, biedny ten Twój Andrzejek. Jakieś licho uczepiło się go na dobre.

Barmanko,ja od tego miesiąca kąpie dzieci co drugi dzień. Przyznam się ,że z czystego lenistwa.

Ostatnia edycja:
Witam wieczorowa porą.
Padam napysk wrócilisy z urodzin mojego chrześnika.Temat numer 1 ropny wysięk Filipa:baffled:Ciocie "dobra rada" nie próżnowały.Ma dość:wściekła/y::no:
Ale bym sie napiła czegoś wysoko procentowego:-p
Matysia,jak widzę Twój post to aż się boje kolejnej nowiny.:no:Czy łapki Fifiego nie powinien obejrzeć lekarz? Ropa? To brzmi nie ciekawie.Fifi pije dużo soków? Jeśli tak to płynne kupki może mieć od nich.

Monia bez obaw:-D Oka z niego nie spuszczam;-)
Filip pił maksymalnie 1 sok dziennie a tak wodę i herbatki.Teraz ma zakaz soków i owoców z pestkami(nawet jabłko w minimalnej ilości).Zrobię badania tak czy inaczej może coś się wyjaśni.
Fajnie,ze rodzinnie wyjeżdżacie co weekend.Biedna siostra:-(Mam nadzieję,że męski wypad dał wam chwilę wytchnienia
Kasiu dzieki:-)
Mamstud Filipek strasznie marudny pół dnia spędził na moich rękach.Nawet usypiałam go w ten sposób:sorry2:Nie ma łatwo:dry: Głowa w porządku, goi się.Strupek się trzyma, guz powoli się zmniejsza.
Biedny Andrzej:-( 1,5 roku to szmat czasu-musiałaś przeżyć horror.Jak on się czuje?

Ostatnia edycja:
monika mówisz, że miesiączkujesz nieregularnie w odstępach rocznych, fajnie, za rok o tej porze zaoszczędzisz na teście :-)

barmanko fajny dzień dziecka, pewnie się Marcel ucieszył :-) Gabie też pękały uszy, na szczęście przeszło, szkoda że się na Andrzejka przeniosło :-(

mamamatysia dziękuję, z Andrzejkiem już lepiej, w szpitalu dostał jakieś inhalacje i skurcz oskrzeli ustąpił prawie natychmiast, teraz w domu już mam dyski więc mogę reagować na bieżąco. Kocham takie ciocie, niech sobie te dobre rady wsadzą, gdzie słoneczko nie dochodzi, co?

Mówię Wam, czasem już mi sił brak :-(

Ostatnia edycja:
reklama
monika mówisz, że miesiączkujesz nieregularnie w odstępach rocznych, fajnie, za rok o tej porze zaoszczędzisz na teście :-)
:-D:-D:-D
mamamatysia dziękuję, z Andrzejkiem już lepiej, w szpitalu dostał jakieś inhalacje i skurcz oskrzeli ustąpił prawie natychmiast, teraz w domu już mam dyski więc mogę reagować na bieżąco. Kocham takie ciocie, niech sobie te dobre rady wsadzą, gdzie słoneczko nie dochodzi, co?

Mówię Wam, czasem już mi sił brak :-(
Dobrze,ze mały czuje się lepiej. Pamiętam jak mój kuzyn chorował na astmę.Raz byłam świadkiem jego ataku-nie zapomnę tego do końca życia:no:
Ciocie...ehhhhhh.Głuche na wszelkie tłumaczenia.Szkoda naszych palców:sorry2:

Do góry