reklama
nie powiedziałam, bo i po co? Martwiłby się, smęcil i marudził.
ech kobieto! a może by cię powspierał co...
i co z tymi badaniam, gadaj mi tu zaraz!
oki, no to daję ci już spokój. :-)
ciekawa jestm jak długo wytrzymasz w tym czekaniu.
Dzięx :-) Spadam spać, jutro do pracy, dobranoc Ciężarówko :-)
umi2
Fanka BB :)
Witajcie ja jestem dzis tak zla:/ porazka. MOPS u nas to dosłownie obraz nędzy i rozpaczy:/
mamastud masakra podziwiam za stalowe nerwy
agakd a sprawdzasz jej kupi w sensie czy nie ma tam jakichś pasozytów? Znajoma jak córka złapała pasozyta to w sumie zielonych kupek nie miała ale były czestsze. Dostali jakies lekarstwo i jak ręką odjął
barmanka dobre z tą kolezanką!:-)
co do rajsopek to ja mam 3 pary z tego jedne przymałe:/ i musze ze 2 pary dokupić no i body z długim rekawem bo młodemu zawsze gazeta z gaci wychodzi
Nie nadrobie wiecej przepraszam was z góry
a i dodam ze w sobote pierwszy raz udał mi sie zakalec:/ jestem z siebie tak dumna jak mało kto. Jakos ostatnio pecha mam
mamastud masakra podziwiam za stalowe nerwy
agakd a sprawdzasz jej kupi w sensie czy nie ma tam jakichś pasozytów? Znajoma jak córka złapała pasozyta to w sumie zielonych kupek nie miała ale były czestsze. Dostali jakies lekarstwo i jak ręką odjął
barmanka dobre z tą kolezanką!:-)
co do rajsopek to ja mam 3 pary z tego jedne przymałe:/ i musze ze 2 pary dokupić no i body z długim rekawem bo młodemu zawsze gazeta z gaci wychodzi
Nie nadrobie wiecej przepraszam was z góry
a i dodam ze w sobote pierwszy raz udał mi sie zakalec:/ jestem z siebie tak dumna jak mało kto. Jakos ostatnio pecha mam
barmanka79
Deus Dona Me Vi
witam się porannie z kawusią w ręku
Znajomi wyszli o 1.30 w nocy - dali rade co? Ogólnie się wyspałam, mimo drineczków wypitych, synek jakby wiedział że rodzice zmęczeni nie budził sie w nocy ani razu, wstał o 7 na mleczko, a potem już o 9 na dobre - i tu pozdrawiam AgA ;-)
A zapomniałam Wam powiedzieć że wczoraj po Figloraju pojechaliśmy na Howth, to taki portowy cypelek (portowy dla prywatnych jachtów), można tam kupić świeżą rybkę, zobaczyć foki przy latarni. Zazwyczaj tam wieje, i to bardzo, ale widok rekompensuje wszystko
mamstud, miałaś wstawić przepisy w odpowiedni dział Ja się nie czepiam (bo zaraz ktoś mi to wypomni ) tylko może ktoś by kiedyś chciał z tych Twoich przepisów skorzystać kiedyś w przyszłości, a potem okazuje się że przepis nie jest w Przepisach tylko gdzieś indziej
Kaca po winie nie zazdroszczę - najgorsze co może spotkać człowieka To ja już wolę swojego whiskacza z colą
Bo przy moich mega nieregularnych 30-45 dni to tak na prawdę nigdy nie znam prawdy...i szczerze?..też jej nie chce znać :--(
Moniq, do Ciebie też mam prośbę - przekopiuj ten swój przepis z ziemniaczkami (łącznie z fotkami) do odpowiedniego działu, ok?
m&m, wow kopniaczki ale super. Ja też kochałam ten moment kiedy cały brzuch mi się ruszał
Znajomi wyszli o 1.30 w nocy - dali rade co? Ogólnie się wyspałam, mimo drineczków wypitych, synek jakby wiedział że rodzice zmęczeni nie budził sie w nocy ani razu, wstał o 7 na mleczko, a potem już o 9 na dobre - i tu pozdrawiam AgA ;-)
A zapomniałam Wam powiedzieć że wczoraj po Figloraju pojechaliśmy na Howth, to taki portowy cypelek (portowy dla prywatnych jachtów), można tam kupić świeżą rybkę, zobaczyć foki przy latarni. Zazwyczaj tam wieje, i to bardzo, ale widok rekompensuje wszystko
mamstud, miałaś wstawić przepisy w odpowiedni dział Ja się nie czepiam (bo zaraz ktoś mi to wypomni ) tylko może ktoś by kiedyś chciał z tych Twoich przepisów skorzystać kiedyś w przyszłości, a potem okazuje się że przepis nie jest w Przepisach tylko gdzieś indziej
Kaca po winie nie zazdroszczę - najgorsze co może spotkać człowieka To ja już wolę swojego whiskacza z colą
a jakie masz @ regularne czy nie?Czasem myślę, że po prostu poczekam, za kilka tygodni dostanę okres i będę mogła wmówić sobie, że po prostu mi się spóźniał....
Bo przy moich mega nieregularnych 30-45 dni to tak na prawdę nigdy nie znam prawdy...i szczerze?..też jej nie chce znać :--(
Moniq, do Ciebie też mam prośbę - przekopiuj ten swój przepis z ziemniaczkami (łącznie z fotkami) do odpowiedniego działu, ok?
m&m, wow kopniaczki ale super. Ja też kochałam ten moment kiedy cały brzuch mi się ruszał
mamamatysia
Hejo majówki:-)
Mimo weekendu 4 strony natrzaskały.Pieknie
Nadrbiam:
Za buziaczki bardzo dziękujemy:-)
Ja bedąc w przychodni po skierowanie do chirurga też zażądałam konsultcji sprawie tych nszych biegunek.Co prawda bez krwi i śluzu jak u was ale za to 6-8 dziennie w formie płynnej Lekarka od razu"to przez zęby" nie wytrzymałam(puściły mi nerwy po porannych przejściach na pogotowiu) i wywrzeszczałam,ze rozumiem przez zęby ale to 4-5 miesięcy ale nie 13! Chyba mój wybuch ją zaskoczył bo wypisała zalecenia ( probiotyki ,smecta,Hipp ORS,wyłączenie soków i owoców pestkowych,do każdego posiłku dodawanie kleiku ryżowego).Skierowania na badania nie dała kazała pokazać się w środę.
Ze spraw bieżacych-rozpoczęliśmy remont.Dziś największy bałagan bo skuwają stare płytki.Palec Filipa mieni się wszystkimi kolorami tęczy do tego codziennie wieczorem tworzy się 1,5 cm bańka z płynem surowiczym i ropą.Wieczorem po kąpieli mamy eldorado bo bańka pęka i rana na nowo się otwiera. Nocki znowu nieprzespane bo przeszkadza mu opatrunek i tak pobudki mam co 40-50 min.
Wesołe jest życie rodzica
Mimo weekendu 4 strony natrzaskały.Pieknie
Nadrbiam:
Uuuu biedny Kamilek:-(.Mmatysia u mnie było to samo z palcami przedwczoraj tyle że to ja mądra przyczasłam Kamilowi palce nie widziałam że za mną stoi i zamkłam dzrwi na szczęście skończyło się tylko na małym rozcięciu paluszka ale tak płakał że byłam pewna ze mu złamałam palce
.Nastepnum razem unikaj fioletowego to bedziesz miała spokój. tak poważnie to super,ze grupa sympatyczna, chętniej sie wtedy chodzi na zajęcia.Hej.
Widać od razu że weekend,pustki jak zawsze.
Ja już po pierwszych zajęciach i było fajnie.Grupa zapowiada się ciekawie,wykładowca niczego sobie,poza tym spodobała mu się moja "różowa marynarka"nieważne że była fioletowa i wytypował mnie na ochotnika do napisania referatu na następny zjazd.
Nie no.Zamieniła pizzę na leniwehejo,
barmanko u nas na obiad było - "wiesz co" ;-) normalnie pysznosci.
Jakoś muszę wytrzymywać:-zawstydzona/y:.Najgorsze jest to że jemu zawsze się coś przytrafia jak w domu sa wszyscy.Chyba wtedy tracimyczujność.Aga ja za każdym razem ryczę z bezsilności.Mmatysia - o Boziu... znowu pogotowie??!!! Kochana... ja to nie wiem jak Ty dajesz radę z tym Filipkiem... Próbowałam sobie wyobrazić siebie na Twoim miejscu... i kiepsko mi to wyszło (po tylu ladowaniach na Izbie Przyjęć, pewnie przy kolejnym "wypadku" padłabym na kolana i ryczała z bezsilności)
Oby paluszki Filipka szybciutko przestały bolec - buziaki od Cioci Agi i Jagodzi
Za buziaczki bardzo dziękujemy:-)
Prawidłowo;-)Aj tam, brudzi nie brudzi! To o moją próżność chodzi! :-) Bluzeczek, tuniczek, sukienek, spódniczek Gaby to ja nawet nie jestem w stanie policzyć :-)
Biedny szkrabek.Miałam nadzieję,że przynajmniej u was się ustabilizuje:-(Pytałyście co u Jagi...
No więc napiszę, że... bez większych zmian ku lepszemu. Tylko do aktualnej godziny zmieniłam 3 razy pampera ( w tym 2 razy z pamperem przebierałam też rajstopy i bodziaki, ehhhh). Jutro umawiam się z kolejnym lekarzem - i chcę te skierowania na posiew. Kurcze... ponad tydzień na probiotykach, syropki, zmiana mleka ... i jak są 2 kupy dziennie to sukces. Zresztą Jaga po tej srogiej diecie, teraz jak "ukradnie" coś ze stołu, to od razu chowa i ucieka gdzieś w kąt żeby sobie zjeśc. Także... ze wstydem przyznaję, że... nie zawsze dopilnuję jej nowe menu.
Ja bedąc w przychodni po skierowanie do chirurga też zażądałam konsultcji sprawie tych nszych biegunek.Co prawda bez krwi i śluzu jak u was ale za to 6-8 dziennie w formie płynnej Lekarka od razu"to przez zęby" nie wytrzymałam(puściły mi nerwy po porannych przejściach na pogotowiu) i wywrzeszczałam,ze rozumiem przez zęby ale to 4-5 miesięcy ale nie 13! Chyba mój wybuch ją zaskoczył bo wypisała zalecenia ( probiotyki ,smecta,Hipp ORS,wyłączenie soków i owoców pestkowych,do każdego posiłku dodawanie kleiku ryżowego).Skierowania na badania nie dała kazała pokazać się w środę.
Ze spraw bieżacych-rozpoczęliśmy remont.Dziś największy bałagan bo skuwają stare płytki.Palec Filipa mieni się wszystkimi kolorami tęczy do tego codziennie wieczorem tworzy się 1,5 cm bańka z płynem surowiczym i ropą.Wieczorem po kąpieli mamy eldorado bo bańka pęka i rana na nowo się otwiera. Nocki znowu nieprzespane bo przeszkadza mu opatrunek i tak pobudki mam co 40-50 min.
Wesołe jest życie rodzica
umi2
barmanka to masz strasznie nie regularne @ ja mam przewaznie co 30 dni przed ciazą co 28 ale teraz znowu dłuzsze miesiaczki mam eh:/
mamatysia a ja nie rozumiem czemu w polsce trzeba o wszystko skakać z zębami zeby potraktowano klienta, petenta, pacjenta jak człowieka.
mamatysia a ja nie rozumiem czemu w polsce trzeba o wszystko skakać z zębami zeby potraktowano klienta, petenta, pacjenta jak człowieka.
reklama
mamamatysia
Może ktoś madry znajdzie odpowiedź.Ja coraz bardziej skłaniam się ku prywatnej służbie zdrowiamamatysia a ja nie rozumiem czemu w polsce trzeba o wszystko skakać z zębami zeby potraktowano klienta, petenta, pacjenta jak człowieka.
.