reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Marzena...no to ja bym w takim wypadku też od nich nic nie chciała,rozumiem Twoje podejscie:tak:
Jeżeli chodzi o licytowanie to Kasia fajnie Ci napisała...ja też miałam z tym problem ale jakoś już mi idzie:tak: Zresztą spotkamy się to Ci pokaże;-)

M&m,s,Jolu...właśnie,kurcze porobić te zdjecia żeby to w miare fajnie wyglądało,hmmmm ale w końcu się za to wezmę:tak: Ja to mam tylko problem z wysyłką,bo nie wiem jak to u nas wygląda ale pewnie tak jak wszędzie-muszę iść i popytać jakie są ceny zeby wpisać.
Najpierw to wystawię wózek zeby się go w końcu pozbyć.
Jolu...bardzo ładnie wygląda Twoja aukcja i cena bardzo dostępna...jak widziałam po ile szchodzą takie zestawy to wydaje mi się że Twoja cena za niska:tak:

Jezeli chodzi o majteczki to ja kupiłam w h&m takie od roczku i tez są za duże a mniejszych u nas faktycznie nie widziałam:sorry2:

Marta...kolorowych snów:-)

Ostatnia edycja:
Kasiu - to dość gęsto będzie... ja mam 9 zjazdów i zaczynam już teraz, a od października 12 to sporo tego będzie. Ale my musimy na początku grudnia już zjazdy skończyć, bo sporo egzaminów mają, a Wy może dłużej będziecie mieć.

Roxy - o.k. Pokażesz mi. No to czekam. Ja też pewnie bym miała problem z wysyłką i jej ceną... Ja do komisu wywożę...

a co do majteczek to moja Mama kupiła Nataszy kiedyś na targu 3 pary i są o.k. Tak, że nie chodzić po smykach i h&m tylko ruszyć tyłki z samiutkiego ranka i na targ babole!!!

Jasne już lecę:-Da fakt u Nas zjazdy do lutego więc nie tak ciasno...Zmykam spać miło było popisać:tak::-)
Roxy Joli licytację ha ha trzeba było napisać że Jola edytowała jednak takie ilości stron w pisaniu hyyyyym już zapomniałam jak to się czyta...........

Ostatnia edycja:
o.k. miło się gawędziło (kurcze jak za starych dobrych czasów), ale trzeba iść spać, bo rano trzeba wstać! buziolki! i papatki!!!

Może tak nie po kolei ale na świeżo:-D bo dopiero wróciłam z pracy

Jolu, jakbym miała dwa takie aniołki w domu też bym nie opanowała chęci zakupów:tak:.
A co do Waszego zasiedzenia, no cóż im dłużej tym trudniej, ale z drugiej strony do czego tu wracać? Czy dziewczynki nie miałyby lepszej przyszłości tam w Anglii. Skoro Wam tam dobrze? A może kiedyś któraś zechce wrócić i będzie miała swój kawałek ziemi.
Trzymam kciuki za zabieg, oby było wszystko dobrze i jak najmniej stresująco dla Was i dziewczynek.
Super że zarabiasz na ciuszkach dziewczynek fakt na "angielskie" jest zawsze zapotrzebowanie. Poza tym są śliczne i gdybym miała młodszą córkę kupiłabym z zamkniętymi oczami, wogóle nie zniszczone.
Jak ja bym chciała powiedzieć że Zosia się nie brudzi...Ona nawet woda się brudzi kilka dni temu grzebała w czarnym żwirze do tej pory ma czarno pod paznokciami:baffled:
M@dzi@ ja również Dentinox ale nie wiem czy działał bo nie miałyśmy z tym problemu nawet jak Zosi szły cztery zęby na raz. Myślałam ze to czwórki ale kuzynka mnie uświadomiła ze to za duża przerwa miedzy 2 a 4 wiec okazało się Ze Zosia ma 5 a teraz idzie kieł czyli 3
Marzenko ..spacer z Nataszą przypomina spacer z Zosia..przyznam Wam się że jak pomyśle ze mam iść na dwór to jestem chora i modle się o deszcz :( wczorajszy wyczyn sfotografowałam. Zosia potrafi położyć sie na środku przejścia dla pieszych:baffled:
Pomyśl ze nie musisz chodzić na aerobik z Nataszką spalasz więcej kalorii;-)

Kasia...no przeciez Jola w swoim wczesniejszym poście dała swoją licytacje:-D

Marzena...papatki:-)

Ja tez się pożegnam,buziole dziewczyny:-)

reklama
Do góry