reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

Marzenko nad licytacją masz napisane nie mniej niż....ale jak wpiszesz za małą ,to ci napiszą że ta kwota jest niewystarczająca czy chcesz licytować dalej....
apropo zakupów jaki mam problem żeby młodemu majtki kupić ,noż oszaleć można wszystkie mu z tyłka lecą... już zakupiłam z 15 par najmniejszych i tylko 2 pasuję....no nic poluję dalej

Ostatnia edycja:
reklama
Roxy, nie ma wcale tak dużo zachodu, tylko najpiewr przygotuj sobie zdjęcia. i jak już będziesz miała gotowe to zrobisz to w kilka minut. :tak::tak: ty brunetka... ;-) :-D

Marzenko, nie wygłupiaj się. :-D

ja szeleczek przy Mikolaju nie używałam bo: 1). on był grzeczny, chodził za rączkę, a jak nie to i tak grzecznie chodził. 2). Mieszkaliśmy pod samym lasem - i tam zawsze chodzilam z nim na spacery, znaczy nie chodziliśmy przy ulicy.
A z Mają mam tak jak wy - czyli za rączkę --- W ŻYCIU!!!!!! i zawsze w innym kierunku!!:crazy::crazy: no i właśnie, zawsze ten chodnik - przy ulicy. :no::no: więc zobaczymy może też będą szeleczki - jak nie popracuje nad swoim zachowaniem. :-p

Kasiu, doskonale cię rozumiem!!!! z Mikołajem miałam to samo!!!!nigdzie nie dało się znaleźć takich małych!! dlaczego w pl nie można dostać malutkich majteczek??!!! ja tego nie rozumiem!!! dzieci do 5 rż w pieluchach mają chodzić czy co???

Ostatnia edycja:
Roxy..fakt- wystawienie pojedynczych ubranek gdzie na aukji bedzie kilka zdjec nie zabiera duzo czasu. Ale juz wystawienie paki to jak na mnie to ponad godzine a czasami i dwie. Nie mowiac o tym ze wczesniej trzeba to poprasowac, zrobic zdjecia, zgrac i pomniejszyc a potem dopiero wstawiac.
Ja zawsze robie najpierw aukcje w Office a pozniej ja dopiero kopiuje i wklejam. Zdazylo mi sie kilka razy ze juz prawie konczylam [pisac aukcje i wylogowalo mnie z allegro i cala praca poszla na marne. Wiec teraz nauczona robie w ten sposob i jest ok..:tak::tak:

Co do majteczek..fakt w Polsce nie mozna kupic. Dziwne to bo w uk sa nawet dla noworodkow. :-)

to co wszytskie poszłyście licytować i wystawiać, tak? :-D

Marzenko, zasłużyłam na lanie... :-D

no właśnie, prawda Jolu, tutaj są od maleńkiego, bez problemu w prawie każdym sklepie.
Jolu nie strasz Roxy. :-) ale fakt że najwięcej roboty to przy zdjęciach jest. (nie licząc prania i prasowania ;-) )

dobra ja wam powiem już dobranoc, bo głowa mnie boli --- M. nie bedzie zadowolony. ;-) hi hi hi :-D

Ostatnia edycja:
Bo uk to cywilizowany kraj:-D.
Ja też jestem,jednak jak sobie pomyślę że z każdą rzeczą na pocztę muszę lecieć to odechciewa mi się wystawiać:laugh2:

Ostatnia edycja:
Martuś - ja licytować?
ja poszłam zupę dokończyć, bo jutro do pracy idę i nie będzie czasu...

Kasiu - a Ty do szkoły jutro idziesz?

reklama
Do góry