jola466
Majowe mamy'09
Sheepy- przyrost naturalny o dziwo maja baaaardzo duzy
;-)
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też myslałam o tym szpitalu, słyszałam że znieczulenie jest bezpłatne co jest dużym plusem... Ja jednak chodzę w ramach programu `Zdrowie mama i ja` na Madalińskiego i tam mam lekarkę i wolałabym już tam zostać bo już znam to miejsce no i znam lekarkę do której chodze tam co 2-4 tyg. Niestety moją bratową odesłano z tego szpitala bo nie było miejsc na porodówce... Boję się bardzo aby mnie też to nie spotkało....katarzynak83, z Inflanckiej ponoc nie odsylaja. Ja chce tam wlasnie rodzic z uwagi na to ze mam tam lekarza prowadzacego, poza tym czytałam duzo pozytywnych opinii na temat szpitala przy Inflanckiej, wzystkie znajome ktore tam rodzily (ostatnia przedwczoraj) sa bardzo zadowolone.
No i na Inflanckiej zzo jest bezplatne. Co do połoznej to w sumie tez sie zastanawiamy czy nie "wykupic" aczkolwiek uwazam to za chore ze w tym kraju za DOBRA opieke przy porodzie trzeba placic. Idziemy niedlugo do szkoly rodzenia na Inflanckiej i zdecydujemy czy brac polozna czy tez nie.
Niestety mam zapalenie gardłakatarzynak83- tak ten lek jest bezpieczny mucosolvan pytalam sie mojego gina dodatkowo,, jeszcze granulki osciloccotinum sa bezpieczne dla nas ciezarowek...
pytalam sie o stodal ale nic o nim nie powiedziala,, i pytalam sie o tusipect ale powiedziala ze ten nie bo to syrop wykrztusny.. wiec napady by mnie lapaly
a co tez cie cos bierze???![]()