reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Witam majóweczki:-)
Tsarina -to ty ranny ptaszek jesteś,o 05.41 posta pisałaś:szok:To faktycznie idzie się wściec-ja zazwyczaj też mam problem z zakupieniem jak to określiłaś a -rusztowania pod cycki:-):-Dprzeważnie największy wybór jest miseczki A lub B:no:to ja mogłabym sobie na łokieć założyć:-DKurcze super świetne masz pomysły z tą całą organizacją imprezy dla siostry:tak:A z ciekawością siostry widze nie masz lekko:tak:Życze laseczki udaniej imprezki poszalejcie za nas wszystkie!!!!!!

Marzenko,Roxy-e no to i ja witam się w klubie:tak:Nicol robi to samo:szok:od wczoraj nauczyła się chodzić za jedną rączke właściwie to nie chodzenie tylko bieg jakby sam diabeł ją gonił:szok:także jak tak szybko jej poszło opanowanie tego (bo 2 dni, wczesniej się leniła)to myśle że zacznie chodzenie.Ale faktycznie te nasze panny to nas wykończą:tak:dziś to Krzyż mnie masakrycznie naparza.Kręci się cały dzień jakby wszystko w tyłek parzyło.Więc jedziemy laseczki na tym samym wózku.Miejmy nadzieję że naszym małym tajfunom szybko to minie:tak:Zazdroszcze wam kochane tych wspólnych kawuś i zakupków:tak:szkoda że mieszkam daleko od was:-(

Aga km,Kasia-pozytywnie zazdroszcze wam waszego spotkania z Barmanką,prosze wycałować Kasie i Barmanke odemnie,a dziewczyny niech wycałują i Ciebie!też odemnie:-)życze miłych pogaduszek oraz bardzo wesołego i roześmianego czasu spędzonego w wspólnym gronie:tak:

Monika -fajnie że jesteś:tak:dzięki kochana ,najlepiej następnym razem zabiore m na spotkanie BB,to laski na żywo go zlinczują:-DA z tym banankiem dobre;-):-DAle tak jak Roxy pisze,jat też tak jak Roxy przez to zmęczenie fizyczne nie mam ochoty na szaleństwa w sypialni ani mi to wgłowie,m poszedł spać :tak: i dobrze:-D padam dziś na pysk,zaraz ide się kąpać ,dopiero teraz mam czas dla siebie:no:

A ja miałam dziś z psiapsiułami tańczyć na parkiecie i co i d**a:no:laski zaniemogły i po imprezie a tak się cieszyłam .Ja to mam jakiegoś pecha a miałam takie przeczucie że nie wypali:-(ech.Dziewczyny postanowiły przełożyć to na kiedyś tam,mam nadzieje że nie za tydzien bo wtedy jedziemy nad Dunajec od pt-niedzieli.
Coś złego musi się unas dziać bo 2-gi raz wyje syrena moze coś na terenie Koksów .Oby nie.Nic uciekam do wanny zanim zasne tu przy laptopie.Dobrej nocy kochane i miłego weekendu.

Ostatnia edycja:
reklama
Urodziny dzień radosny,
Pełen kwiatów zapach wiosny.
Dziś chcę złożyć Ci życzenia,
Szczęścia, zdrowia, powodzenia.
Niech Ci słońce jasno świeci,
I w radości dzień przeleci.
Niech odejdą smutki troski,
By nastąpił dzień radości.
Te życzenia choć z daleka,
Płyną niby wielka rzeka.
I choć skromnie ułożone,
Są dla Ciebie przeznaczone.

KASIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!

pic_44d8cb9453524.jpg

Kasiu wszystkiego najlepszego z okazji urodzin , Szczęścia i pomyślności :tak:

[video=youtube;m78l28tcIE0]http://www.youtube.com/watch?v=m78l28tcIE0[/video]

:-D:-D:-D

MamaNiki, szkoda ze nie wyszło z imprezką...mam pomysł , przyjedź do mnie 18 września na wieczór panieński :-D my na pewno nie zawiedziemy

Marzena , Roxy , fajnie macie ,że możecie się tak szybciutko ustawić na spotkanie. Ja musze Agę pomolestować o jakis wypadzik do galerii :-D:-D
Szkoda ,że Moniq mieszka tak daleko bo to Galerianka doskonała :-D

no i popisałam...M wyciąga mnie na dwór. Słońce piękne u nas świeci , idziemy się opalać do ogródka. Zajrze potem :tak:

Kasiu - jak tam imprezka urodzinowa??? Jakiś fakny prezencik był?

Marzena , Roxy , fajnie macie ,że możecie się tak szybciutko ustawić na spotkanie. Ja musze Agę pomolestować o jakis wypadzik do galerii :-D:-D
Szkoda ,że Moniq mieszka tak daleko bo to Galerianka doskonała :-D
Czy ja wiem czy szybciutko? To chyba tylko tym razem, bo ostatnio to się umawiałaśmy niczym żuraw i czapla! A jak sobie radzicie z Agą czy Moniq z Waszymi szkrabami, bo ja się tego boję!

Roxy - czwartek może być - jak najbardziej. No właśnie co my z tymi naszymi pannami zrobimy? Kurcze na kropelkę do wózków chyba trzeba będzie...

witajcie Kochane,

a przede wszystkim Kasiu :-):-):-):
WSZYSTKIEGO NAJNAJNAJLEPSIEJSZEGO Z OKAZJI URODZIN!!!
Spełniania wszystkich marzeń (szczególnie tych najbardziej skrywanych), więcej czasu dla siebie, zdrówka i miłości!!!

Buziaki :***

sg03mq.jpg
Tsarino - nooo Kochana - zdawaj nam relacje!!! mam nadzieję, że impreza była megaudana!!!

Roxy - ciesze się, że Ci się już troszkę polepszyło. Dobrze, że akurat P mógł przejąć Nadinkę. Buziaki :***

no a My (wspólnie z Kasią) już po spotkaniu z Barmanką - i powiem Wam, że i Ona i jej M i Macel są po prostu CUDOWNYMI LUDŹMI!!! Wygadani, szczerzy, ciepli. Ciężko się z nimi rozstawaliśmy:-(.

Kasiu wszystkiego najlepszego, dużo miłości, pomyślności i dobrego humoru :).

U nas spadł grad i to duży, już myślałam, ze szyby popękają, auto trochę porysowane, kwiatki na balkonie doszczętnie połamane - to drobne szkody ale inni mają gorzej. trawniki zrobiły się białe!!!! tyle spadło lodowych kulek!!! Po ustaniu gradobicia słyszałam tylko syreny straży i karetek, nosz pierwszy raz w życiu była świadkiem takiego gradobicia!!!! co to się dzieje?

wcieło mi całego posta! zrobil to mały 15miesięczny chochlik!
Iza Mirka nauczyla się sama wchodzić na krzesło, ale na tym krzesle staje i próbuje wchodzic na stół... wystarczy tylko jakies wolne krzesło i Iza już na nim siedzi!

a wieczór? miałam być w domu na 2 a byłam prawie na 5,
jedyny ból to to, że na bardzo śliskich schodach zjechałam na tyłku i mam mocno stłuczoną kość ogonową- nie mogę siedzieć, mam kłopot ze wstawaniem z pozycji siedzącej a co najgorsze ze schylaniem się i nijak nie mogę Izy podnieść na ręce jak jest na podłodze... ale dr powiedzial że samo przejdzie i dał maść na stłuczenia...

a bawiłam się meeeega super mimowszystko!
ok, potwór broi, opiszę Wam resztę za jakąś chwilę...

reklama
Dzień dobry.
Marzenko melduje się na rozkaz:-)
Witam was wszystkie po długiej nieobecności spowodowanej dużą ilością problemów aż wreszcie zasłuzonym urlopem(niestety wypoczynkiem tego nazwać nie można:baffled:).Nadrobię kilka stronic bo chce wiedzieć co u was.
KASIU Z OKAZJI TWOJEGO ŚWIĘTA SKŁADAM CI(SPÓŹNIONE:zawstydzona/y:) ACZKOLWIEK NAJSZCZERSZE ŻYCZENIA POMYŚLNOŚCI,MIŁOŚCI SAMYCH RADOSNYCH CHWIL I SPEŁNIAJĄCYCH SIĘ MARZEŃ:-)
Dla Wiktorii szkolnych sukcesów i samych radości:-).
Twojego Filipa to stawiam sobie za wzór-co za mądre i rezolutne dziecko:szok:.
Kasico cieszę się,że wyniki wyszły pomyślnie.Powodzenia w staraniach o powiększenie rodziny;-)
Ankzoc jak tam urlop udany?Początki nie były sympatyczne ale mam nadzieje,że jednak odpoczęliście i woda wam w tym nie przeszkodziła.
Aga,Kasiu, dziękuje.Wy wiecie za co;-)
Marzenko nie wiedziałaś o moim wyjeździe bo się wieczorami nie meldowałaś:-p.Mam nadzieje,ze się poprawisz:-D
Z OKAZJI WASZEJ ROCZNICY-DUŻO MIŁOŚCI I JESZCZE RAZ MIŁOŚCI
Mam nadzieje,ze Natasza już wróciła do formy a po choróbsku nie ma śladu.
Tsarino ty nasz mistrzu kuchni jak tam przetwory?Zaprawione?O zjadłabym kiszonego ogórasa domowej roboty:-p:-p:-p.
Gratuluje zdolnego męża-artykuł doskonały.
Mamo Niki...muuua.Zawsze o mnie pamiętasz:-)
Okruszku fajnie,ze się pojawiłaś.szkoda,ze nie masz czasu by do nas zajrzeć.Miło mi się czytało,ze dobrze się wam układa no i z Tymonka taki kochany szkrab.
Kasiu,Tsarino czytam,ze będą worki z muchomorkami od września.Gratuluje poważnych decyzji;-)
Confi jak tam po urlopie?Jak wielkie przygotowania?;-)
Pozazdrościłam ci tego babskiego wyjścia.Sama chętnie zerwałabym się ze smyczy na jeden wieczór:sorry2:.Grunt,ze świetnie się bawiłaś i naładowałaś akumulatory.Co do niejedzenia łyżeczką to jakbyś opisała mojego Filipa.Znalazłam sposób- podaje mu talerzyk i je sam-rączkami.Bałagan spory ale dziecko najedzone a ja mam czas na skonsumowanie swojej porcji :-).U nas z zup przejdzie tylko rosołek i jak go widzi to sam woła "ama-ama" i daje się nakarmić"bulionem" bo części stałe sam wydobywa:happy:. Ja się głowie z czym mu ten rosół podawać bo chyba było już wszystko:sorry2:
Jolu fajnie,ze pobyt w Polsce przebiega bezproblemowo.Gratki dla Ali:-)
Roxy dobrze,ze urlop udany.jak ja tęsknie za morzem...a Ustka urokliwa,prawda?
Widok Nadii na plazy-bezcenny;-)
Aga no to pierwsze "koty za płoty" z nocnikiem już były:-D:-D:-D.Nie martw się przyjdzie czas ,ze i nasze maluchy zaczną używać nocnika do wiadomych celów.Fifi wo ła "siii" przynosi nocnik siada na nim ale w ciuchach-jak próbuję zdjąć mu spodnie i pieluchę to zwiewa.Rano po przebudzeniu sadzam go w łazience siedzi ok 15 min a później wstaje i sika obok:baffled:
Mamo Niki
jak napisała Kasia zachowanie eMa jest nie do przyjęcia!Powinnaś szybko postawić go do pionu bo inaczej całkowicie wejdzie ci na głowę.
Doczytałam ,że nastąpiła nagła zmiana.Jednak zachowaj czujność;-)
Roxy,Marzenko ja tez chętnie bym się z Wami spotkała.Przygarniecie mnie na spotkanie:sorry2::sorry2:???

Roxy jak się czujesz? Dolegliwości ustąpiły?
Marzenko łącze się z Tobą w bólu spacerów.Ja już nawet z młodym nie wychodzę poza teren posesji.Po prostu otwieram drzwi i puszczam go na plac bo z wózka to zwiewa zanim zdążę się odwrócić:baffled:.Do buzi wkłada wszystko-kamyki,pety,papierki,gąsienice,ślimaki,długo by wiemieniać.
Aga,Kasia jak tam spotkanie z Barmanką?Tak mi przykro,ze nie udało nam się spotkać w Legnicy.Byłam tak zła na eMa,że dwa dni gadałam z nim"służbowo" no ale przecież już niedługo się zobaczymy prawda?
Bohaciefko właśnie o was myślałam oglądając zdjęcia z wczorajszego gradobicia.Szok po prostu kule gradu wielkości kurzych jaja:szok:.mam nadzieje,że ani wy ani nikt z waszych bliskich nie ucierpiał.
Tsarino miło,ze świetnie się bawiłaś:-) .Nie zazdroszczę upadku i czekam na szczegółowa relację;-).
Znowu megadługi post ale mam nadzieje,ze wybaczycie i przyjmiecie zbłąkana duszyczkę z powrotem:sorry2:

Ostatnia edycja:
Do góry