reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

Co do goraca to doskonale ci rozumiem.Na pietrze co prawda chłodzimy ale parter to po prostu piekarnia.Mam przynajmniej wymówkę ,dlaczego nie ma obiadu:-p-leń mnie dopadł:sorry2:.
Ja tez byłam za Holandią ale czułam,że wygra Hiszpania:sorry2:.Kibicować mi się nie udało po zasnęłam po drugiej zółtej kartce:zawstydzona/y:

po drugiej? to wiele Cie minęło, jeszcze pozostałe 9! i czerwona! Webb to mistrzunio! ja też przeczuwałam zwycięstwo Hiszpanii, bo mąż ze mną kibicował. A to zła wróżba... jeszcze nigdy drużyna, której oboje kibicowaliśmy razem nie wygrała.

ja obiady robię, ale jak podaje, to mówię, że są śmieci do wyrzucenia...

reklama
Hallo!!!!

Akuniu - oczywiście, że Cię pamiętam!!! Wpadnij do nas czasmi!!! Trzymam za Ciebie kciuki!!!

Confi - wiadomo, że to Nina2003 jest ekspertką, ale nim weźmiecie ten kredyt z dofinasowaniem to dokładnie to przeliczcie!!! Ja też się o niego dowiadywałam w PKO. My w końcu kredyt wzięliśmy w ING, bo ten z tym niby dofinansowaniem okazał się o 11 tysięcy droższy niż taki normalny hipoteczny w ING. Oczywiście liczyliśmy cały okres kredytowania w obu bankach. Przez te pierwszych 8 lat rzeczywiście rata w PKO była niższa niż w ING, ale potem rata była ZDECYDOWANIE wyższa!!! I po zliczeniu wychodził sporo drożej. I to niby pomoc państwa dla młodych ludzi... A dowiadywałaś się już o kredyty? Można teraz dostać w frankach? Bo niespełna rok temu jak my braliśmy to niby można było w frankach dostać, ale trzeba było mieć dużo wyższe zarobki niż przy złotówce...

Monika - wejdź sobie na strone jakiegoś banku - np. ING i w kalkulatorze policzysz sobie ile trzeba mieć dochodu, żeby dostać kredyt Kredyt hipoteczny | Serwis hipoteczny | ING Bank Śląski Inne banki też te kalkulatory mają.

Roxy - gdzie dokładnie jedziecie?

Mamo Niki - gratuluję udanego zakupu!!!

Jolu i emenemsiku - ale Wam fajnie z tym spotkankem... no i zazdoszczę tej ochłody... ja bym też 1-2 dni chciała troszkę chłodniej...

i więcej nie pamiętam co miałam napisać...

No i mamy wieczorek. Jest tu ktoś? Ja jak zwykle ze szklaneczką wody.
Tsarina,podziwiam Cię,ze Ty łapiesz o co w tych meczach chodzi. Ja w ogól nie potrafię się w tym połapać. Oczywiście wiem,ze piłka jest jedna a bramki są dwie ale na tym się kończy.

Jolu,pisz co tam u Was bo już tylko patrzeć jak nam znikniesz na całe wieki. Jeszcze jedno przeprowadziłam się i już nie będą miała przyjemności oglądać Twoją teściową. Co za strata.Co do chodzenia ,możecie si ze mnie śmiać ale słyszałam,ze dziecko ma czas do 18 miesiąc życia.

Marzenko już patrze.

Ostatnia edycja:
Babki jesteście?
Może jakieś pogaduchy wieczorne z %:-)???
Jolu ja tez nie przepadam za lataniem.Nie stresuj się, lot szybko upłynie a pomyśl,ze zobaczysz najbliższych;-) to od razu będzie ci lepiej.
Fajnie ,ze spotkałaś się z Marta .Jak napisałam Marcie wrzućcie jakieś zdjęcia z tego spotkania chętnie pooglądamy.
Tsarino dlatego padłam po dwóch,ze zmęczyło mnie samo gadanie o tym meczu.W niedziele byliśmy na urodzinach a tam temat dnia mistrzostwa:baffled:.
Na obiad dzisiaj odgrzewane klopsy mielone z sałata lodową-zero wysiłku:-p

Marzenko..oj nie wiem czy bys chciala te pogode...Normalnie swiatlo musialm palic w dzien bo tak ciemno. a moje dziewczyny chyba pomylily noc z dniem bo spaly dzis od 10.30 do 15,15...A wczoraj bylo to samo..:tak:
Buuu ja nie nawidze deszczu ...

Moniko...ja tez slyszalam ze dzieci maja czas do 18 miesiecy z tym chodzeniem. ale to starsznie pozno ...Sprawdze to oczywiscie z ortopeda w Polsce. I tak mamy umowione spotkanie bo kazal sie zjawiac jak dziewczynki zaczna chodzic.
Co do moje T ..to wiesz ze pytala mnie ostatnio czy ja nie mam jakiejs znajomej w nowym Dworze??:sorry2::sorry2:
Ech...a mi sie nie chce o niej pisac....:sorry2::sorry2:..
Aaaa no i moze nie znikne bo napieram na mojego P ze musimy wziasc laptop i musi mi kupic ruter. Tak jak pisalam bede u mamy a tam internet ma brat wiec moglabym sie podlaczyc. No ale zobacze jak to wyjdzie z bagazem bo niesty lecac z Luton laptop traktowany jest jako bagaz podreczny. A my juz mamy torbe dziewczyn z calym pakunkiem,,:sorry2: plus mala walizka. I jak uda mi sie wcisnac moj sprzecik tam to bedzie ok...:blink:. no ale to sie okaze.
Lece ogarnac pobojowisko.....dziewczyny juz spia i wreszcie bedzie mozna zjesc tez w spokoju...:tak:

edit:

Mmatysia...no tak zawsze sobie tlumacze...ze szybko zleci ten lot.
Ale wogole to nie tylko tym lotem sie stresuje...wogole tak jakos ogolnie.
A nie uwierzycie pewnie ale nie mamy fotek ze spotkania.
Marta jakos nie wychodzila z propozycja a ja nie nalegalam...wiec nie ma ani jednej fotki gdzie byly bysmy razem. choc aparat mialam nawet na spacerku z nami.
Mam tylko dwie gdzie sa dziewczynki razem ale tez zbytnio ich dobrze nie widac bo zajete jedzeniem...:-)

Ostatnia edycja:
Jolu ,ona bardzo często próbuje się wbić do mnie na NK. Zazwyczaj po komentarzu do Twoich zdjęć.Mam zablokowana galerię więc zdjęć nie ogląda i nie wie,ze to ja. Chociaż ostatnio jakoś dziwnie się na mnie i dzieciaki przyglądała:dry:

reklama
Do góry