Witajcie majóweczki czarne, czerwone i białe(do których ja zdecydowanie należę
).
Jak miło wejść na forum i widzieć "pewne" ożywienie:-).Ukrop leje sie z nieba wiec kursujemy miedzy ogródkiem z nowym nabytkiem;-) a klimatyzowanymi pokojami gdzie spędzamy 90% dnia
.
Witam wielkie zaginione Confi i Moniq:-).
Tsarino jak nastroje po finale???Szczerze powiem ,ze przespałam to "wielkie"wydarzenie
Mamo Niki gratuluje zakupu.Niech się wam dobrze jeździ;-)
Kasiu jak tam Filip zaszczepiony??? No i jak te krostki,zeszły?
Bohaciefko fajnie,ze wypad nad morze udany.Usmiałam sie z tego Małgosinego"zagadywania " ludzi
Marzenko,Dario pamiętacie kiełbasę???
A na porzadne weselicho tez bym poszła,niestety najblizsze za dwa lata
M&m's fajnie,ze odwiedziłaś nasza super mamę.Wrzućcie jakieś fotki. A wieczorki z M..hmmmm...pracujecie;-)???
Kasico chce się wam remontować w taką pogodę???Jestem pełna podziwu. Farba na pokój Filipa stoi a ja udaje,ze jej nie widzę
.Poza tym pomalowanie pokoju wiąże się z nasza wyprowadzką na poddasze a chyba jeszcze nie jestem gotowa żeby zostawić Fifka
Confi jak przeczytałam o Damianie wpadającym w krzaki to mi ciary po plecach przeszły.niestety przy domu takie kontuzje przy naszych szogunach nieuniknione
.Widzę,ze basen zakupiony-dobra decyzja:-).Życzę miłego pluskania tylko zaopatrz sie w dobry balsam nawilżający po kąpieli
.
Fajnie ,ze Damian tak szybko się rozwija i jest ciekawy świata.To takie rozczulające jak taki maluch chodzi za toba i pyta"cio to?',prawda?
Moniq fajnie,ze realizujecie budowlane zamiary.Ani się spostrzeżecie a domek bedzie rósł.Gratki dla Lili za człapanie.
Roxy cały czas o tobie myślę.Co do wyników wierze,ze wszystko będzie ok.Dlaczego wydawało mi się,ze juz byłyscie na MMR
. Myślałam ze tylko ja jestem do tyłu ale została jeszcze Daria i Lili uffff.My szczepimy dopiero za miesiąc bo musi minąć 6 tygodni od różyczki,ale tak jak Moniq mi się nie spieszy
.
Zazdroszczę wyjazdu nad morze. Pojechałabym GDZIEKOLWIEK byle być poza domem.