reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

hey dziewczynki...ja właśnie wróciłam od lekarza..no niestety ostre zapalenie zatok i gardła...:baffled: doigrałam się.. 100zł już na leki poszło..i znów l4:baffled: ale jest 1 +..a mianowicie będę miała więcej czasu dla Julci i dla Was mamuśki..u mnie w nocy było -17 a teraz -5...pozdrawiam i zdrówka życzę:blink:;-):-)

reklama
a no i zapomniałabym....;-)sheeppy;-);-);-)smacznego:-D:-D:-Da tak poważnie może daj od razu Nikusiowi większą dawke wapnia z wit c jak masz i ciepłą herbatkę z cytryną...myśle ze mu nie zaszkodzi a może akurat pomoże:confused: żal mi Julci bo od początku tamtego tyg śniegu na oczy nie widziała life....tylko przez okno...jak wyzdrowiejemy to pewnie śnieg stopnieje:-D

sheeppy- no to super ta twoja mamcia...
madzia- oj biedactwo ty to teraz masz...szybko do lozka i odpoczywac...

hej dziewczyny, juz zamiescilam w zdjeciach kilka fotek z usg malej. Jest sliczna :):):):) a ja szczesliwa. Mala ma 485g ale jest bardzo dluga. Na fotkach widac jej zgrabne nozki i dlugie paluszki :)
Fajny dzien generalnie :)

Jestem już po wizycie już wiem na 100 % ze mamy chlopczyka zdjęcia wkleje troszke póżniej strasznie mi się podobało dzidzia chciała zjeść sobie nożke hehe super widoczek i ,,przęt" pokazał jak należy :)

reklama
U nas tez byl mrozik ok -11 stopni, wiec jeszcze nie tragedia. A jeszcze popadal sobie sniezek, wiec jest pieknie:tak: Takiej pogody wlasciwie oczekiwalismy na Swieta, a bylo jesiennie.

Do góry