reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Na serio trojaczki ...... :-D:szok:
Boję się co to będzie jak sobie z mężem poradzimy.
Zdjęcie z usg będzie za tydzień więc to co będzie wam dam bo to wczorajsze to takie zamazane ja nie wiedziałam
że wg to są dzieci. Jeszcze raz dziękuję Wam dziewczyny. Dzisiaj mój mąż porywa mnie na romantyczną kolacje bo właśnie wrócił z delegacji i w odpowiedniej chwili mu powiem że mamy potrójne szczęście :happy: Maja idzie do dziadków więc będzie można poszaleć :-)
A co do spotkania powinnam być w zależności jak się będziemy wszyscy czuć i co powie lekarz.

Jola- oj do Ciebie będzie dużo pytań. I wejdę sobie na to forum ;D

reklama
Moni zobaczymy jak dziewczyna się sprawi, raczej jakaś młoda, przy okazji bierzemy młodą może da sobie zajrzeć w paszcze;-)

Marzena przykro mi z powodu upadku Nataszy, ale pociesze Cię to nie ostatni :zawstydzona/y:

M&m's kurde mój też wymyślił sobie bliźniaki :eek: a raczej bliźniaczki bo chce kolejne panny

Jolu trzymam kciuki co by z tymi biletami się wyjaśniło, Fajny ten prezencik dla dziewczynek My mamy imieniny Roxi 15 lipca i myślimy co by jej kupić

Roxi, Moni apetyczny, 3- smakowy (na samym dole była masa o smaku granatu, w środku masa kokosowa, a na górze bita śmietana kakaowa - własnej roboty i pokruszony murzynek, robił za glebę) Radoche mi sprawia robienie takich słodkości a wbrew pozorom to szybciutko 2 dni z rzędu po max godzinie roboty

No i sie narobiło moja najmłodsza do nas jedzie z rzeczami - wyniosła się od mamy. Najgorsze jest to, że mama w pracy :baffled: a wczoraj jak z nią rozmawiała to nie była zadowolona, wręcz można powiedzieć, że wściekła.... No ale ja wole aby siostra wyniosła się do nas niżby miała nie wiadomo gdzie.... a że postanowiła się wynieść to według mnie duży pozytyw... Oj to teraz będę miała przekichane stosunki z mamą :-:)-( .

Lenka...no kochana..pytaj ile chcesz i o co chcesz...:-):-):-)
A dacie na pewno rade...jak wejdziesz na ten watek...o mamach blizniat to tam wlasnie niedawno pojawila sie mam ktora oczekuje trojaczkow...i dziewczyny naprawde daja jej wsparcie i porady co np dostanie od swojej gminy..bo wiesz..trojaczki to nie ciaza pojedyncza....wiec na pewno cos sie bedzie Wam nalezalo..i pomoc tez na pewno sie znajdzie...
No i koniecznie napisz jak reakcja meza.....naprawde chlopaczyna z krzesla spadnie przy tej kolacji..:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D..juz to widze...

Roxy..oj tam od razu rozpieszczamy....poprostu trafila sie okazja ze zamiast 50 f zaplacilismy 25f wiec szkoda nie bylko wykorzystac..Fajne sa te promocje w uk...:tak::tak:

Marzenko....na pewno powiem czy dziewczynom sie podoba....mam nadzieje bo przeczytalam ponad 100 bardzo dobrych komentarzy i obejrzalm kilka razy filmiki na youtoubie ...wiec mam nadzije ze zabawka nie okarze sie zonkiem...
A ze moje dziewczyny maja bzika na punkcie lusterka i tanczenia...wiec powinny byc happy..
Tylko juz sie martwie bo tam jest tylko jeden mikrofon...:shocked2::sorry:

Jak napisalas o tym koncu roku szkolenego to az mi sie przypomialo liceum...:-):-):-).

No i wspolczuje upadku Nataszki....uparciuch maly...Nastepnym razem jak bedzie sie gramolic z tyleczkiem na naroznik to i tak nic nie bedzie pamietac ze spadla...:sorry::sorry:..

Moniko...oj to Twoj Tomus musi byc niezle poturbowany....oby sie szybko zagoilo...:tak::tak::tak:

Kasico..wzielo Cie z tymi ciastami....:-):-):-):-)..Odwagi u dentysty...:tak::tak:
No my wlasnie postanowilismy o tym ze zakupimy cos malym bo w tamtym roku to wogole zapomialm ze jest cos takiego jak imieniny i nawet nie sprawdzilam kiedy one byly..:-p:-p:-p..

Mniam ..ten torcik musial byc pyyycha....a jak robilas mase kokosowa i te z granatem...???

Ostatnia edycja:
Kasica,prześlij mi na email kawałek tego torcika .:-D Opis brzmi smakowicie.Myślę,że młoda nie otworzy gębuli u dentysty. Jak wrócisz to napisz . W poniedziałek mam wizytę ze starszakiem to może bym wzięła Tomka.
Jeśli chodzi o sis to chyba lepiej,ze będzie u Was. Mama nie będzie się stresować,że gdzie wsiąkła i nie wiadomo gdzie jej szukać.

Jolu,Tomuś trochę poturbowany ale na szczęście żyje.:-D Jak się ma chłopców w domu to trzeba się do tego przyzwyczaić:tak:Przy drugim dziecku już się tak nie panikuje.

Marzenko,mój Tomek też się w drapuje na kanapę ,bierze pilota i zmienia kanały w tv:-D

Ostatnia edycja:
Monia, Marzena- ja też się zastawiam co z tą pogodą bo ostatnio w Bielsku było 10 stopni po czym na drugi dzień przez prawie dwa tyg było ponad 25 stopni w cieniu.

Barmanko- Ale masz się fajnie park blisko.... a ja się w sobotę przeprowadzam do domu z ogródkiem i będzie mi
brakować takiego paru ....:-( Na szczęście mój mężczyzna obiecał mi że dla córki w ogródku zrobi mały plac zabaw.....

Moniko
- Pozdrów tam ode mnie Tomusia niech szybko wraca do zdrowia.

Confi- zdrówka dla Damiana

dziewczyny ja mam ochotę na ciastka a wy mi jeszcze smaka robicie ;-)

A co do wakacji i zbliżającego się końca roku szkolnego przypomniało mi się jak rok tomu pisałam maturę a tydzień później Majka przyszła na świat....w dzień mamy..... chyba najpiękniejszy prezent dla mamy jaki mogłam sobie wyobrazić :D Tak wg o Mai dowiedziałam się o dopiero w 20 tyg ciąży. Na szczęście uważałam na siebie i Maja urodziła się cała i zdrowa. Sorko że tak z gruchy ni z pietruchy ale jakoś mnie tak wzięło na wspomnienia :-)

idę po te ciastka i zawieść Maje do Babci napiszę pewnie jeszcze dzisiaj a jakbym nie napisała jutro na temat kolacji :D

Ostatnia edycja:
Mnie pogoda dobija. Mam nadzieje,ze weekend będzie ładny bo chcemy gdzieś się wybrać z dzieciakami.Dzięki za życzonka dla mojego dziecia.

Przeprowadzka do domku to super sprawa zwłaszcza,że przybędzie was ,,troszkę,,:-D

Szczerze to ja bym się zabiła własną pięścią na wiadomość o bliźniakach nie mówiąc o trojaczkach.

Witajcie Mamy roczniaków! Wszystkim synkom i córeczkom przesyłam serdeczne gratulacje i uściski!

Mam pytanie czy miała któraś z Was przygodę z płukaniem kanalika łzowego? Matysia czeka ten zabieg i to pod narkozą w następnym tygodniu. Trochę się denerwuję, chociaż niby to rutyna... Teraz biedak chodzi "ślepy" na atropinie (kropelki przed badaniem wzroku, podaje się maluchom parę dni, razi po nich światło) i w piątek badanie wzroku ze wzgl. na troszkę uciekające oczko. Może z tym macie jakieś doświadczenie?

Pozdrawiamy!

Jeju Lenka moje potrójne gratulacje! To musi być niesamowite, chyba kolana się uginają jak się słyszy taką nowinę od gina:-) trochę Ci zazdroszczę, też staramy się o dzidzię. A trojaczki - hmm, czemu nie:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Saro, ja niestety nie pomogę. Wiem,ze po atropinie lepiej nie wychodzić z dzieckiem na słońce ze względu na możliwość uszkodzenia oka.
Narkoza. Jak ja się boje tego słowa. Mi zaproponowana leczenie zęba u starszaka pod narkozą i byłam gotowa mu go wyrwać zamiast leczyć.

witajcie!!!

sara - no Ciebie to w ogóle WITAM z wielkim transparentem!!! Wspólczuje tego zabiegu... Przerażają mnie takie zabiegi u Maluszków... Niestety nie pomogę w tym temacie... Buziaki

P.S. a poza tym co u Was słychac???

Lenka - wowwwwwww!!!! Gratulacje.... aż ciężko uwierzyć... Ty to masz szczęście!!!

Barmanko, M&m's - ale Wam zazdroszczę tego upału... U nas niby nie jest zimno... ale... wolałabym pochodzić w czymś krótszym niż długie spodnie i bluza z długim rękawem...

Filipku (Mmatysi), Filipku (Kasi), Damianku, Mikołajku - zdróweczka!!! Niech te katarki i inne dolegliwości pójdą wreszcie precz!!!

Mamstud - już Was wypatruję z okna mego domku!!! Dziewczyny to jak z terminami??? Jaki Wam pasuje co by się w wiekszym gronie móc spotkać???

Bohaciefka, Mmatysia - piękne są te Wasze nowe Członkinie zgranej Załogi. Ines (piękne imię - widziałam dzięki Confi) i Tośka - są cudne!!!

Kasica - wowwww!!! Ty wiesz.... czyściej już być nie może :-p

Aniu - cieszę się, że wiecie na czym stoicie. Wierzę, że poprzez wytyczoną zabawę już niedługo zachowanie majki ulegnie pozytywnej zmianie, i już nic Was nie zaniepokoi... Buziaki

Jolu - świetne prezenciki wybrałaś dla Niuniek. Jak czytam opis zabaw Twoich Dziewczynek, to ... naprawdę zazdroszczę Ci tego szczęścia, które towarzyszy Ci w tych wszelkich obserwacjach.

Współczuje przygód biletowych...

Confi - zyczę Ci aby jak najszybciej zakończyły się rozmowy w Ostródzie, no i zeby wynik tych rozmow był dla Ciebie mega zadowalający... no i .... CZEKAM NA ZAPROSZENIE!!!

a ja mam ostatnio spadek sił witalnych... nic mi sie nie chce... na dodatek wszystko idzie mi pod górkę... wrrrrrrrrrr.... i w ogole jestem wk...wiona, o!

reklama
Do góry