reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
ja już jestem po pizzy i po pifffku. chyba otworzę następne. :-D

Barmanko, - no dokładnie u nas "żar tropików"!!! oby tak dalej. :-) załapałaś opalenizny już? wiem że dzieli nas "kilka kilometrów ;-), ale często nasze pogody się pokrywają.

Hellou czy ktos tu dziś pije?
Monika, Kasia, Mmatysia, Roxy...to prawda. Przymierzam się powoli do zmiany stanu cywilnego...w końcu przydałoby się. Trzyletni staż , roczne dziecko:sorry: no to wypadałoby i być żona a nie tylko narzeczoną .

Mmatysia śliczna króliczyca ;-) futro ma piekne...Ja kiedyś chciałam miec miniaturkę ale niestety nie miałam czasu się opiekować takim zwierzątkiem. Dawno temu miałam świnke morską no i musiałam ja oddać by jej nie męczyć

Barmanko
żar tropików powiadasz :confused2: fajnie masz . Damiś dziś popylał w kurtce...
Pierwszy dzień lata..psia mać :confused2:
Kiedy pokażesz nam swoje gniazdko? :sorry:

Co do diet to mój suwaczek trochę kłamie...pofolgowałąm sobie ostatnio :cool2:
pizzę jadłam ostatnio ... ale teraz znów biorę się do roboty. Dośc opindalania :-p

Spadam spać. Przez dzisiejszą wizytę u dentysty nie spałam pół nocy z nerwów. Przezywałam gorzej niż mój dzieć.Ostatnio tak się darł na fotelu,ze na samą myśl powtórki robiło mi się słabo.

Confi, zajrzyj na wątek wózkowy:tak:

Do juterka laski.

Spadam spać. Przez dzisiejszą wizytę u dentysty nie spałam pół nocy z nerwów. Przezywałam gorzej niż mój dzieć.Ostatnio tak się darł na fotelu,ze na samą myśl powtórki robiło mi się słabo.

Confi, zajrzyj na wątek wózkowy:tak:

Do juterka laski.
zajrzałam i oidpisałam.
Dobrej nocy :tak:

reklama
Do góry