reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Cześć dziewczyny
Lenka...wow.Pokaż zdjecie z Usg. Nigdy nie widziałam trojaczków w brzuszku.Gratuluję.

Saro ja tez Ci nie pomogę...nie mieliśmy takiego zabiegu,ale Mateuszkowi życzę szybkiej rekonwalescencji po. A Ty się nie denerwuj. Skoro to rutyna to będzie dobrze :tak:

Aga_k_m
...a Ty kochana lepiej zbieraj tyłek i przyjeżdżaj do Gdańska jak się umawiałyśmy. Bez Ciebie spotkanie majówek ma się odbyć?
Na Śląsku byłaś....my tez chcemy :-p:-p:-p

co do ślubu to jeszcze nie wiemy co i jak. Nie ma co opowiadać. Na pewno walczymy o uroczystość w plenerze,a czy wyjdzie , zależy od kierowniczki USC w Ostródzie. Wybraliśmy Ostródę ze względu na sentyment i prześliczny pomost z dużą altanką...
Niedługo jedziemy do Ostródy pertraktować...
na pewno kameralnie...w gronie najbliższych (plus Aga_k_m :-p:-D)
Na pewno bez wesela, tylko przyjęcie dla rodziny ( plus Aga_k_m ) ...a kiedy. Może wrzesien. Jak nie wyjdzie to wiosna przyszłego roku.

reklama
Kurczak....pogoda się nam poprawiła i wyszliśmy przed dom ale młody tak sie drze,ze wzięłam go do domu bo sąsiedzi gotowi pomyśleć,że krzywdę dziecku robię.
A jego niestety boli brzusio:-(.Od trzech dni nie ma(przepraszam wrażliwe) kupki:baffled:.To chyba wina antybiotyku bo wyczytałam w ulotce,ze takie moze być działanie niepożądane:crazy:.Pozostaje mi czekać na eMa i jazda po nektar śliwkowy.
Mmatysia,królik odpadł w przedbiegach:-D.Mikołaj chce teraz dwa kotki:szok:
Jak chce to mu jednego odstąpię:-D:-D:-D.
Hallo!

Mmatysia - ja jak najbardziej jestem chętna na powtórkę z rozrywki:tak:!!! Tym razem przyjadę bardziej przygotowana;-)!!!
:-):-):-);-);-);-)

Młoda śpi, a wcześniej spadła mi z rogówki... noszzz Ona pół dnia siedzi na tej rogówce! Wystarczy, że wyjdę do kuchni, a ta już się wgramoli! Jak wracam to Ona siedzi zazwyczaj w pilotem w ręce:szok:!!! No, więc przestałam ją zdejmować z tej rogówki jak wychodzę z pokoju... no bo niby po co jak Ona tam i tak za chwile wejdzie... i poszłam do łazienki, a ta pewnie szalała i spadła!!! Ryk!!! Ale na szczęście szybko się uspokoiła... Mam nadzieję, że nic jej się nie stało... na pierwszy rzut oka, nic nie wskazywało...
A ja za chwilkę zmykam do pracy... Koniec roku szkolnego jest fatalny! Ciągle jakieś sprawozdania z czegoś trzeba pisać... a wczoraj mieliśmy 3-godzinną konferencje! Wynudziłam się jak mops:szok:!
O kurcze no to ci córcia stracha napędziła. Dzieciaki zawsze wymyśla coś żeby rodzicom włosy dęba stanęły(coś o tym wiem:sorry:) . Mam nadzieje,że krzywdy sobie nie zrobiła i jak sie obudzi to nie będzie pamiętała upadku.
Co do pracy to cie podziwiam za cierpliwość 3 godziny:eek: ja w kościele na 45 minutowej mszy zasypiam.
Marzenko,mój Tomek też się w drapuje na kanapę ,bierze pilota i zmienia kanały w tv:-D
U nas to samo:-D:-D:-D a wiesz Moniko"kto ma pilota ten ma władzę";-)
Saro witaj po dłuuuuuugiej nieobecności.
Niestety w kwestii oka nie pomogę.Mateusz miał torbiel pod powiekowy i miał operacje w narkozie w wieku 2,5 roku. Z kanalikiem łzowym nie mieliśmy problemów.
Aga na spadek sił witalnych najlepszy jest ogrom pracy;-).
Dziękuję za życzenia zdrówka.
Barmanko wrzuć parę fotek domku i okolicy.fajnie,ze macie blisko park i Marcel będzie miał gdzie wyładowywac nadmiar energii.Poza tym w otoczeniu zieleni człowiek odpoczywa.
A gdzie podziewa się nasza Tsarina????

Ostatnia edycja:
Witam.
Lenka:szok::szok::szok:Gratulację z niecierpliwością czekam na fotkę z usg.i jeszcze przeprowadzka do domku:-) świetnie życzę wszystkiego najlepszego;-).
Saro Ja również nie pomogę:-(.Napisz coś więcej co u Was słychać??
Jolu ależ świetny prezencik:tak:noż rozpieszczacie :-)ale fakt u Was zawsze jakieś fajne promocję;-).
Marzenko jak bym Filipka widziała ciągle się na narożnik wspina po pota (czyt.pilota).A najlepsza zabawa to bieganie po tym narożniku,więc Ja go raczej nie zostawiam:shocked2:.
Matysia Ja też chętna na kolejne spotkanko,jak mnie zaprosicie;-):-).
Confi to powodzenia w tej Ostródzie:tak:.

Ostatnia edycja:
Oj Fakt mam szczęście mam .....i to nie jedno tylko aż 3 a doliczając do tego męża i Maje to aż 5 szczęść.....:-) Byle te moje szczęścia były zdrowe jak będą zdrowe to wszystko się jakoś ułoży.
Dziewczyny jak co pisać do mnie na gg które wam już podam ..... 24425432

Sara-
będzie dobrze..... wszystko się ułoży.

Liwka-
Gorąco witam i pisz z nami częściej.:-)

Kasico,ja się osobiście nie boję narkozy.Bałam się podać Mikołajowi.:tak:

Mmatysiu, dziękuje za kotka.:tak:Wybacz ale nie skorzystam.:-D

Liwka,witaj!!! :tak:

Lenka,jakim cudem nie wiedziałaś o ciąży do 20 tygodnia?:szok:

reklama
Do góry