reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
kochane ja tylko na chwilkę :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
normalnie powiem wam że na chwile obecną doba moja powinna mieć co najmniej 36godz :sorry: pogoda u nas hmmm...miodzio :-):-) istny żar tropików, więc mało co siedzę w domku;-) a że teraz mam park (i to ogromniasty) po przeciwnej stronie ulicy to same rozumiecie :tak:

Wczoraj mieliśmy parapetówkę, zrobiliśmy grilla, wpadło kilku znajomych, w tym nowo zapoznani sąsiedzi, no i w odiwedziny przyjechała koleżanka z Polski ze swoją rodzinką :happy: w domku było "domowe przedszkole", trójka dzieciaczków z tego samego rocznika. Było super.

W środę lecimy do Polski, sukienka już jest, tylko butów na tzw "wejście" mi brakuje :crazy: demet :crazy:
teraz oczywiście ostatnie porządki przed wyjazdem, przepierki, prasowanie itd

Kasiu, ja na gg jestem zawsze :cool2:

Mmatysia, futrzak rewelacja, pięknego sierściucha ma, mogę sobie tylko wyobrazić jak miły jest w dotyku.
A powiedz mi na co lekarka przepisała landrynki i lizaki?

Nino, przepraszam najmocniej ale podejrzewam że nie uda mi się z Tobą spotkać :-:)-( z naszych obliczeń wynika (z tego co, ile i w jakich miastach musimy pozałatwiać) wynika że w Bełchatowie będę 2dni :confused2: a jak już zawitam to..będę siedzieć na dywaniku u adwokatki :sorry: następną razą będę w sierpniu, i będę na wiele dłużej - więc mam nadzieję że wtedy jakoś uda nam się spotkać :tak:

Marta, ty się nie wymiguj tylko dawaj foteczki ze ślubu :-p nie bądź świnia :no: daj nacieszyć nasze spragnione oczęta :tak::-):-)

Monika, co do owego sposobu leczenia to tutaj preferowane jest 7up / Sprite (w sumie nie mam pojęcia jaka "w leczeniu" jest różnica między tym napojem a colą :eek:), warunek - musi być odgazowane! (moja menago to sobie w mikrofali trochę podgrzewała bo zimne jej nie podchodziło, ale jak to medycznie wytłumaczyć - ciepły odgazowany 7up - to nie mam pojęcia)

Heloł babolki:-)

Matysiu...Tosia jest prześliczna...normalnie sie zakochałam,ja chce króliczka:-):tak:

Monia...na angine lody są najlepsze,co do coli to słyszałam ale nie stosowałam a sól faktycznie zatrzymuje wode w organizmie-fajny lekarz;-)
Ja kiedyś miałam anine i ropień okołomigdałkowy-bez lodów bym umarła z bólu;-)

M&m,s...a ja dalej czekam:wściekła/y::-p

Wybaczcie ze tak ogólnie napisze ale trzymam kciuki za wszystkie starające się mamusie:tak:...baardzo mocnoooo:tak::-)
Lenka...gratulacje:-)

Confi...czyżbyś zmieniała stan cywilny????

Jolu...wspólczuje problemów z flotą powietrzną...oby szybciutko sie wyjaśniły:tak:

Bohaciefko...gratuluje nowego członka rodziny,piesie są cudowne:tak:

Zdrówka dla wszystkich zakatarzonych maluszków,przesyłam zdrowotne całuski:tak::-)

Hej dziewczyny
Obradujecie?
Mój M zaraz będzie z piwem i... z pizzą...z diety nici:-D

Lenka gratuluje.

Mmatysia fajny ten sierściuch.

Barmanko rozumiem...nie masz za co przepraszać. W tej chwili mam taką kołomyje, że też byłoby mi ciężko znaleźć czas.

reklama
Do góry