reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Marzenko-zapomniałaś o mojej pannie jak godzine stała w łóżeczku Filipka i nic:-Duparta ta moja koza mała.No ale fakt miałaś napewno na myśłi dzieci które zostały na noc:-)

no przede wszystkim chodziło mi właśnie o dzieciaczki, które miały tam spać w nocy... pozostałe padły, a moja NIE!!!
I jak fajnie Ci z tą 7 godzinną kosmetyczką!!!

Ankzoc - jak nowe stanowisko???

A moje dziecie - to niby miłe, grzeczne i w ogóle - jest dziś tak mega marudne, że już ją do łóżeczka wsadziłam i w końcu zasnęła... a jak się obudzi to wyruszamy do h&m, bo nam ciocia Roxy o obniżkach wspomniała:-D:-D:-D

reklama
Matysia gratuluję nowego członka rodzinki,ale żebyś przez niego o 4 już wstała:szok:.I Filipek ma antybiotyk buuu zdrówka.
Marzenko udanych łowów:tak:.
Ankzoc trzymam kciuki i daj Nam znać koniecznie po.
Mama Niki ludzie a co ty tyle czasu u kosmetyczki robiłaś:szok:operacje plastyczną:sorry::-D:-D,Ja też tak chce:tak:.

Ostatnia edycja:
Dobry wieczór Majóweczki :-)

Melduję się z martini bianco w dłoni :-) Dzieci śpią, M znowu gdzieś tam więc jestem sama...

ankzoc koniecznie daj znać co neurolog powiedział!

marzenko imię Antosia Ci się nie podoba? :-):-) I co tam w H&M kupiłaś ładnego?

mamamatysia gratuluję córeczki! :-) Jak się czuje Filip? Niech mu ta wiotkość krtani już minie!!

My jutro wybieramy się tylko z Andrzejkiem na spływ kajakowy. Gdy był jedynakiem poświęcaliśmy mu mnóstwo czasu, teraz każdy dzień czy kilka godzin spędzonych tylko z nim jest świętem - dlatego tak się na ten spływ cieszymy :-) Później będzie ognisko, kiełbaski, pstrąg z grila, mniam :-)

Witaj Mamstud:-)ale fajny wypad Wam się szykuje:tak:Andrzejek chyba zadowolony...tak to jest jak się ma długo jedynaka,u Nas też to rzadkość:-(

reklama
Witaj Mamstud:-)ale fajny wypad Wam się szykuje:tak:Andrzejek chyba zadowolony...tak to jest jak się ma długo jedynaka,u Nas też to rzadkość:-(

Właśnie, niestety :-( Ostatnio Andrzej spędził z nami dzień zimą, gdy zabraliśmy go na łyżwy.... Muszę postarać się choć raz w miesiącu znaleźć czas tylko dla niego.

A co u Ciebie?

Do góry