reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Marzenko-zapomniałaś o mojej pannie jak godzine stała w łóżeczku Filipka i nic:-Duparta ta moja koza mała.No ale fakt miałaś napewno na myśłi dzieci które zostały na noc:-)

no przede wszystkim chodziło mi właśnie o dzieciaczki, które miały tam spać w nocy... pozostałe padły, a moja NIE!!!
I jak fajnie Ci z tą 7 godzinną kosmetyczką!!!

Ankzoc - jak nowe stanowisko???

A moje dziecie - to niby miłe, grzeczne i w ogóle - jest dziś tak mega marudne, że już ją do łóżeczka wsadziłam i w końcu zasnęła... a jak się obudzi to wyruszamy do h&m, bo nam ciocia Roxy o obniżkach wspomniała:-D:-D:-D

reklama
Matysia gratuluję nowego członka rodzinki,ale żebyś przez niego o 4 już wstała:szok:.I Filipek ma antybiotyk buuu zdrówka.
Marzenko udanych łowów:tak:.
Ankzoc trzymam kciuki i daj Nam znać koniecznie po.
Mama Niki ludzie a co ty tyle czasu u kosmetyczki robiłaś:szok:operacje plastyczną:sorry::-D:-D,Ja też tak chce:tak:.

Ostatnia edycja:
Dobry wieczór Majóweczki :-)

Melduję się z martini bianco w dłoni :-) Dzieci śpią, M znowu gdzieś tam więc jestem sama...

ankzoc koniecznie daj znać co neurolog powiedział!

marzenko imię Antosia Ci się nie podoba? :-):-) I co tam w H&M kupiłaś ładnego?

mamamatysia gratuluję córeczki! :-) Jak się czuje Filip? Niech mu ta wiotkość krtani już minie!!

My jutro wybieramy się tylko z Andrzejkiem na spływ kajakowy. Gdy był jedynakiem poświęcaliśmy mu mnóstwo czasu, teraz każdy dzień czy kilka godzin spędzonych tylko z nim jest świętem - dlatego tak się na ten spływ cieszymy :-) Później będzie ognisko, kiełbaski, pstrąg z grila, mniam :-)

Witaj Mamstud:-)ale fajny wypad Wam się szykuje:tak:Andrzejek chyba zadowolony...tak to jest jak się ma długo jedynaka,u Nas też to rzadkość:-(

reklama
Witaj Mamstud:-)ale fajny wypad Wam się szykuje:tak:Andrzejek chyba zadowolony...tak to jest jak się ma długo jedynaka,u Nas też to rzadkość:-(

Właśnie, niestety :-( Ostatnio Andrzej spędził z nami dzień zimą, gdy zabraliśmy go na łyżwy.... Muszę postarać się choć raz w miesiącu znaleźć czas tylko dla niego.

A co u Ciebie?

Do góry