Dzień Dobry kochane mamuśki :-)
Maja nadal ma te swoje dziwne tiki, umówiłam ją na wizytę do neurologa, znalazłam super specjalistę, który jest ordynatorem na oddziale neurologi dziecięcej rozowjowej. Oczywiście najbliższy termin NFZ dopiero na grudzień
, a prywatnie jutro na 19! Normalnie śmiechu warta jest ta nasza służba zdrowia!
Ehh muszę wam się pochwalić, że wczoraj kuzynka poprosiła mnie na świadkową! :-)
mamstud- kochana, kurcze tak bardzo chciałabym się z wami spotkać i mam nadzieję, że uda mi się, tydzień przed naszym spotkaniem mamy wesele, mam nadzieję, że nie spłuczę się z kasy do zera! A jak tak będzie to postaram się wykombinować kasę na przyjazd :-), takiej okazji nie odpuszczę! W pracy spoko..... Czas leci jak szalony, w zasadzie ciągle coś jest do roboty! Ale wolę taką pracę niż spoglądanie na zegarek odliczając minuty! Kochana trzymam kciuki za wizytę z Andrzejkiem i strasznie współczuję Ci- tych słów przykrych, którymi doswiadcza cię synuś, wiesz to taki jego mały bunt! Poprostu zwraca na siebie uwagę nie zdając sobie zupełnie sprawy, ze robi komuś krzywdę! Musisz uzbroić się w cierpliwość! Wiesz tata poświęca mój swój czas jak widzą się raz na jakiś czas i dla dziecka jest to niesamowita frajda, bo tam czuję się najważniejszy, ale nie rozumie tego, ze gdyby zamieszkał z tatą też doznał by takiej samej codzienności jaką ma w domu! No i u taty nie ma siostry jest sam! Najwazniejszy, najlepszy!!
monika1977- dziekuję :-)
nina2003- powodzenia na rozmowie :-)
mamamatysia- dużo zdróweczka dla Filipka, ucałowania od Majeczki
mamaNiki- myślę, że to truskawki są mocno alergizujące! Wiesz co ja jak się na patrzę na te maluszki to też mam ochotę na drugie, ale kiedy spojrzę na Maję odchodzi mi ochote, jest takim łobuzem, ze na razie nie dałabym rady! No a pozatym ja wróciłam do pracy po macierzyńskim!