reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Tsarina, jak mam nie pamiętać o Tobie,jak to Ty poprawiasz nastrój na BB.Pochwal się co tam dobrego ugotujesz na urodzinki.

ok, pierwsze to pieczarkowa z makaronem, do tego pieczone ziemniaczki z foli z mielonymi (nadziane konserwowymi ogórkami, papryką i żółtym serem) plus sałatka, danie gorace to pieczone podudzia (tylnie ćwiartki) z kurczaka duszone z pomidorami i czosnkiem, do tego ryż i surówka, sałatka porowa, druga z konserwowych: papryki, groszku, kukurydzy, pieczarek i marchewki, plus jajko i kwaśne jabłka zmieszane z majonezem,

ciasta: snickers, rafaello na krakersach, fioletowe ptasie mleczko i tort czekoladowy z bananową i malinową masą budyniową, jeszcze jakieś kanapki, gdyby mało było...
no i tradycyjnie, picie, przekąski i %...

a i jeszcze mam poprawić nastrój? hmm...

LIS_I_KURA.jpg

ale zaraz się poprawię:

no i poprawa: krzyk mody w Japoni!

1851.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
na tę część noramlnie ślina mi pociekła... Tsarino czy mogłabyś mi urodziny wyprawić???

rafaello_20_400x400.jpg

n5421.jpg

obrazek-11946.jpeg

a tortu zdjęcia nie mam, bo sama piekę i nie mam skąd inspiracji zgarnąć...

ale żeby nie było, że się powtarzam, to:
dla Marzenki na jej urodziny, ciasto truflowe:
truflowa.jpg

dziewczęte obecnie przebywające na diecie uprasza się o nie lizanie ekranów, te nie przbywające na diecie również...

Tsarina:-D:-Djak zawsze zresztą;-)a spódniczki bomba.Powodzenia w imprezce:tak:.
Marzenko tak tobie urodzinki,jak ty ciągle na diecie:sorry::-D(no chyba że ekran do lizania...mało kaloryczne)
Co tam dziewczynki u Was dzisiaj,u ńas powiewa chłodem mimo iż słonko świeci:sorry:

reklama
Ale się uśmiałam z Waszych postów.
Witam optymistycznie w ten piękny słoneczny dzień:)

Tsarina komentarz o nie lizaniu monitora był jak najbardziej na miejscu jeżeli chodzi o moją osobę. Menu ....ahhhh, ohhhh.... głodna jestem.... wcinam ogórki surowe:)

Bohaciefko wydaje mi się że mogą to być ustawienia przeglądarki. Jakiej używasz?

Akzoc dziękuje za kciukasy. Napisz koniecznie co po wizycie.

Do góry