reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Cześć Marzenko.
Miło,ze pytasz.Filipowi idą cztery nowe zęby stąd gorączka i znów biegunka:-(,do tego w sobote urzadził sobie kapiel w ubraniu w misce z lodowata woda no ina efekt nie trzeba było czekać.Musieliśmy odwołać dzisiaj szczepienie bo jest przeziębiony:baffled:.Z nosa cieknie i strasznie kaszle:wściekła/y:.

A jak wam si e udał sobotnio spacerek po wesołym? I jak moja pupilka?
Matysia tylko jest jedna różnica, ja nie prasuję wszystkiego na raz tylko na bieżąco:-D:-D
U mnie to nie przejdzie:baffled:

Mmatysia,coś ten Fifi wam często choruje.:-(
:sorry2:
Nie wiem co ci napisać.Niestety nadal występuje u niego wiotkość krtani co zwiesza podatność na infekcje gardła. niestety nie mamy na to wpływu.Hartowanie w naszym przypadku nie zdaje rezultatu.Dopóki chrząstki się nie zrosną...beret:baffled:

Marzenko byłaś się stołować u Matysi ....i jak???:-)
Matysia a dlaczego nie przejdzie??
Kasiu zapraszam na najlepszy czeski panierowany ser i pyszne kebaby:-D:-D:-D.
Co do prasowania to proste...ja po jednym dniu prania i suszenia mam pelny pojemnik wiec i tak to minimum 4 h prasowania:sorry2:.No teraz może 2,5h bo wreszcie doszło parowe żelazko

Oooo.Przepraszam panią moderator,zagalopowałam się:zawstydzona/y:.Poproszę o połączenie postów

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
dzięki dziewczyny
A ta rozmowa wyjątkowo na sekretarkę w prywatnym liceum...ha ha ha.

Mmatysia oj biedny ten Filipek.
No właśnie jak ta działalność?

A co u Ciebie Marzenko?Jak Nataszka?

coś dawno Mamy Niki nie było. a pisała codziennie.

Do góry