reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

dobry wieczór Majóweczki!

Ależ się tu dzieje! :-) W końcu jakiś ruch w interesie :-)

monika obiecuję częściej zaglądać, chociaż Ciebie też tu mało ostatnio....

ankzoc czytałam opis zachowania Mai, Gaba robiła podobnie, poszłam do lekarza i powiedział mi, że... Gaba się tak drapie :-) Neurolog nie stwierdził nic poważnego więc wierzę w to drapanie :-) Jak w pracy? Szykujesz się na zjazd lipcowy u Confi?

jolu ależ dobrze, że jesteś! Fajnie się czyta Twoje posty, a zdjęcia na NK oglądam nałogowo :-) Przygoda z przestraszeniem straszna... Z tymi dzieciakami to zawsze coś! Gaba też chodzi trzymając się za palec, dziwi mnie to bo Andrzej śmigał po 10 miesiącu życia. Mam nadzieję, że w końcu ruszy i bez mojego palucha :-)

martalis fajnie, że wypoczniesz w Ojczyźnie :-) Skąd jesteś? Może rzeczywiście uda się spotkać :-) Xavko nadal nosi taką bujną fryzukę? :-)

nina kiedy planujesz odstawić Julka od cysia? Mi brakuje karmienia :-( A teścik zrób na wszelki wypadek :-) Kasą się nie przejmuj, każdy chciałby więcej :-)

agakm współczuję przeżyć z kradzieżą, to był na pewno ostatni raz.... Szkoda, że odpuszczacie urlopik, przydałby się Wam czas tylko dla siebie.

kasia wyjazd egzotyczny brzmi zachęcająco! U mnie mniej egzotycznie - Czechy :-) Ale i tak się cieszę :-) Właśnie kupiłam nosidło na Gabę :-) Jeszcze tylko 18 dni :-)

U nas pogoda w miarę, słonko świeci, temperatura akuratna. W pracy po staremu, pilnuję swoje stadko i nawet dostaniemy premię :-) Zbliża się wizyta u neurologa z Andrzejkiem, już się boję.... Od wczoraj płacze i marudzi, że chce zamieszkać z ojcem na stałe bo u niego jest lepiej.... :-( Normalnie jak nóż w serce... Niby wiem, że to tylko dziecko, że nie panuje nad emocjami i nad tym, co mówi ale i tak ciężko się słucha czegoś takiego... Eh :-(

W czwartek spotykam się z koleżanką, która jest w 13 tc, ma kilka pytań :-) chce zobaczyć nasz nowy wózek bo też myślała o Graco Quattro Tour, może pozwolę jej przewinąć Gabę, niech poczuje co ją czeka (dosłownie poczuje :-))

reklama
witajcie

a co tu dzisiaj tak pusto????

martalis - domek nie jest na uboczu... tymbardziej jestesmy zdziwieni wyczynami kaskaderskimi złodzieji... Sąsiedzi są po obu stronach domu... ale jedynie otwarte drzwi tarasowe dojrzeli, no i to Oni do nas zadzwonili...

mamstud - dziękuję :***
bardzo chcialam się z Wami spotkać w lipcu... ale w tej chwili po prostu jesteśmy nastawienie na NIE... zaparliśmy się z tą budową do tego stopnia, że nawet Jaga będzie musiala poczekać 3 tygodnie na swój nowy wózio - bo w tej chwili kasa idzie przede wszystkim tam.... Co by już żadnemu chamowi nie przyszla jakas glupota do łba... w ogole, to chcialam żyletkami wylozyc wszelkie parapety, no i lukarnę przez którą się wślizneli... jakby taki jeden "piiiiii" rozciął sobie co nieco - to na drugi raz kilka razy przemyślałby czy warto wchodzić na cudzą własność ...

A co do wózka - powiedz mi - Ty jesteś baardzo zadowolona z GRACO - prawda? Mi też się podobają wózeczki tej firmy, ale kilka osób mi odradzało... no i te opinie... Jednak wśród moich bliskich koleżanek żadna nie narzekała, żadnej nic się nie popsuło. A jakie Ty masz spostrzeżenia?

Witam dziewczyneczki!!!

Jolu,jak dzisiaj Amelka się czuje?Bidulka malutka nieźle się przestraszyła.
Wiecie już coś w sprawie biletów?

No i kochana wszystkiego naj naj najlepszego z okazji imienin!!!

Ninko,ja jestem na wychowawczym i szczerze Ci powiem,że chętnie wróciłabym do pracy.Dodatkowe pieniądze by się przydały bo nigdy nie było tak kiepsko jak teraz. Druga sprawa to tęskni mi się za ludźmi. Dobija mnie już monotonia dnia.

Ankzoc,ja niestety też nie pomogę. Myślę,że wizyta u specjalisty wszystko wyjaśni. Oczywiście życzę Ci żeby to było coś błahego i będziesz mogła odsapnąć.

Martalis,witaj!!!Fajnie,że wpadasz częściej. Jak tam Twoje ,,potworki,,?

Mamstud, oj te dzieciaki nawet się nie domyślają jaką przykrość robią takie słowa.Puść go do tatusia na miesiąc wakacji a gwarantuje Ci,że więcej nie będzie chciał z nim mieszkać. Przyjdzie szarość dnia codziennego i już nie będzie tak atrakcyjnie. Oczywiście trzymam kciuki za badania ancymonka.

Aguś ,ja mam graco po Mikołaju. Nic się z nim nie dzieje i nigdy się nie zepsuł.Jedyny mankament to to,że wyblakł mu kolor mam granatowy). Jak masz chęć kupić to postaw na jakiś jasny kolorek. W sumie masz dziewczynkę to i tak będziesz wybierać coś jasnego.

Kasico, a gdzie Ty jesteś kochana? Już nas nie lubisz?

reklama
Do góry