Cześć dziewczynki ;-) Melduje się od mamy
Mmatysia, Aga, Kasia, Roxy, Marzeno i Mamo Niki dziękuje bardzo za milutki dzionek, było rewelacyjnie, superaśnie i wogóle wszystko super
Dziewczynki jesteście naprawdę fajnymi osóbkami i mam nadzieje, że jeszcze nie raz będzie okazja do spotkania
Dzieciaczki przesłodkie ekstra się razem bawiły;-)(nie słodze na siłę) M też wracał w bardzo miłym nastroju
Mmatysia Mateuszek to zuch chłopak, taki pomocny, zabawiający młodsze towarzystwo a i dzieciaczki strasznie do niego lgneły ;-)
Ciesze się, że torty się podobały i przypadły do smaku i gustu.
Roxy wiesz co góra dałabym ci 25 lat:-)
Marzenko gdzie Ty masz te zbędne kilogramy?? Bo ja ich nie widziałam.
Mama Niki jesteś bardzo sympatyczną osóbką.
Aguś jak to określiłam M po prostu Aguś którą znam z gg
;-)
Kasia bije z Ciebie ciepełko ;-)
Mmatysiu jesteś super mamuśką, organizacja, dzieciaczki, M poprostu wszystko ekstra
Nam podróż minęła spokojnie, na IC w Katowicach zdążyliśmy idealnie, w Wawie zdążyliśmy tylko przejść z peronu na peron i mieliśmy pociąg do mojej mamy na miejsce dojechaliśmy o 22 i wiecie co Sanka nic nie spała padła dopiero koło 23. W IC upodobała sobie bieganie po korytarzu i zaczepianie współpasażerów całego wagonu włącznie z konduktorami, w osobówce ganianie kontynuowała piszcząc przy tym co nie miara. Myśleliśmy, że jak padła tak późno to da dziś pospać, a tu figa pobudka o 7
M&m's współczuje zalania piwnicy :-
-(
Lenka witam;-) Zdrówka dla Majeczki
Barmanko biedny Marcelek ale już więcej trzydniówki nie będzie
Tsarina szkoda, że nie dałaś rady