reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

M&m's przykro mi że zalało Wam piwnicę.

Barmanko super, że macie już ten domek. Pytałam o Ciebie i mieszkanko parę postów wcześniej.

Witaj Lenka. Biedna Majeczka, a wysoką ma gorączkę?
Jak się bawią razem dzieciaczki?Pytam o Maję i jej kuzyna.

Dziewczyny, życzę udanego spotkania:)

reklama
Maja właśnie zasnęła ale ma 38.9 gorączki :(
Ale to normalne przy zapaleniu ucha dałam jej nurofen dla dzieci i gorączka powinna
spaść za niedługo. Bardzo dużo śpi.

Nina2003- Dzieciaki lubią wspólnie się bawić klockami abo biegać po całym mieszkaniu . Gdy tylko rano się widzą są nie rozłączne. Bardzo dużo się od siebie uczą.

Maja właśnie zasnęła ale ma 38.9 gorączki :(
Ale to normalne przy zapaleniu ucha dałam jej nurofen dla dzieci i gorączka powinna
spaść za niedługo. Bardzo dużo śpi.
Nina2003- Dzieciaki lubią wspólnie się bawić klockami abo biegać po całym mieszkaniu . Gdy tylko rano się widzą są nie rozłączne. Bardzo dużo się od siebie uczą.

szczęsciara, moja Iza jest sama w świecie dorosłych, dopiero dwa tygodnie temu urodził się jej "wujek", a tak to tylko starsza kuzynka, ale w Sandomierzu...
biedna ta Majka z gorączką, oby szybko jej przeszło...

Hallo!

Po pierwsze witam nową majóweczkę!!! Lenko - witaj i pisz z nami jak najczęściej!!!
I dużo zdrowia dla Mai!!!

a po drugie -
Mamo Niki - było mi bardzo miło Cię poznać! I muszę przyznać, że jestem strasznie mile zaskoczona Twoją osobą...! Jesteś bardzo sympatyczna!!! Mam nadzieję, że będzie nam dane jeszcze kiedyś się spotkać!!!

a po trzcie -
Nino2003 czy Ty w końcu zawitasz w ślaskie progi???

A więc zaglądam ;D.....
z Mają troszkę lepiej teraz ma 37.5 więc mam nadzieję że będzie się temperatura obniżać. :)
Mam pytanie .....
Bo na zbicie gorączki są dobre zimne okłady z kolei na zapalenie ucha zalecane są ciepłe okłady. Które mam robić żeby gorączka nie rosła a nie doprowadzić do czegoś złego ?

Mam nadzieję że spotkanie się udało i mamusie zadowolone.

Witam majóweczki:-)
Barmanko -i jak poszło z przeprowadzką?zapewne ciężko ale jak już wszystko będzie urządzone to dopiero będzie radość i zdążysz zapomnieć o całym trudzie:tak:
M&m's-oj:-(bardzo współczuje zalania domku!to bardzo przykre!mam nadzieje ,że wszystko ok!ubolewam że nie dane było nam dziś się spotkać oraz poznać kurcze wielka szkoda.

Lenka17-kurcze ale biedna Maja nie dość,że zapalenie uszka to jeszcze gorączka,ale piszesz że się obniza więc wszystko pomału ma się ku lepszemu!jeszcze troszke i Maja będzie brykać po domku:-)życze szybkiego powrotu do zdrówka!!!

Tsarina-szkoda że nie dało rady abyś była na spotkaniu-zrozumiała sprawa,jednak szkoda mi bo zapewne nie prędko będziemy miały okazje się szybko spotkać i poznać:-(

Marzena 80-no bardzo mi miło kochana,aż mnie zawstydzasz:-)ale powiem Ci że czujemy tak samo:tak:bo mi też bardzo miło było Cię poznać:-)i mam nadzieje ,że jeszcze kiedyś się spotkamy i będzie więcej czasu na rozmowe:tak:

Mamamatysia-bardzo dziękuje za zaproszenie i wszelkie okazane ciepło i życzliwość bardzo sympatyczna z Was rodzinka:tak:chłopaki świetne!!!!!!:tak:Aga km,Roxy,Kasica z m,
kasia
bardzo miło było was spotkać oraz poznać:tak:Wszystkie jesteście bardzo ciepłymi i bardzo przyjemnymi sympatycznymi osobami!:tak:(nie pomyślcie ,że przesadnie słodze)ale poprostu bardzo się Ciesze kochane,że dane mi było z Wami pobyć!!!Ze spotkania wróciłam cała happy:-)i pełna pozytywnych emocji:tak:jedyny minus to tylko to że czas tak szybko i nieubłaganie przeleciał i trzeba było wracać do domku.DZieci kochane przesłodkie ,takie radosne i trzeba przyznać że bardzo grzeczne:tak:bo nic nie wykombinowały:-)a świetnie się ze sobą bawiły i czuły:-)
Kasica-koniecznie daj znać jak podróż powrotna minęła!Torciki nie dość ,że bardzo apetyczne to jeszcze znakomicie wyglądały:tak:A Sanka przesłodka i bardzo grzeczna

Nam Niki padła jak kawka w aucie-przespała całą droge powrotną .W domku siup do łóżeczka i śpi bez przebudzania:tak:i ja też już uciekam spać bo zmęczenie daje o sobie znać-dobrej spokojnej nocy majóweczki:-)

Ostatnia edycja:
Dziękuje za ciepłe słowa. Curusia znowu niestety dostała gorączki teraz ma 39. Co chwile się budzi . Więc dzisiejsza noc będzie nie przespana. Jak rano znowu będzie miała gorączkę powyżej 38.5 jadę z nią do szpitala. Więc może mnie nie być przez jakiś czas. :| Ale jak coś to mój mąż będzie Was informował co kilka dni co z Mają.

Życzę mamusią i ich pociechom miłej nocy kolorowych senków. :]
Pozdrawiam

Dzieńdoberek:-)

Barmanko...ciesze się bardzo że macie już mieszkanko-domek. Udanej przeprowadzki i samych cudownych chwil w nowym domku...no i czekam na fotki:sorry2::-)

Lenka...Witaj,pisz dużo i często:tak: Zdrówka dla córeczki:-)

M&m,s...współczuje zalania i wczorajszych przeżyć:sorry2: Szkoda że nie udało nam sie spotkać ale może jeszcze nadrobimy:tak:

Tsarina...szkoda że nie udało Ci się przyjechać ale myśle że jeszcze się zobaczymy:tak:

No i kochane dziewczyny...Matysiu,Marzenko,Kasico,Kasiu,Mamo Niki,Aguś dziękuje za super spędzony dzień,było świetnie bo Wy jesteście świetne no i majowe dzieciaczki wymiatają:tak::-)
Matysiu Tobie w szczególności dziękuje za całą organizacje,jesteś niezastąpiona i nawet cały rozgardiasz jaki narobiły dzieciaczki(w szczególności Szogunek:-D) nie wyprowadził Cie z równowagi-buziak:-)
I jeszcze musze napisać....Mateuszek-rewelacyjny chłopak,troskliwy,opiekuńczy....bardzo dbał o wszystkie dzieciaczki a One garneły się do Niego wszystkie....gratuluje synusia:tak::-)

Miłego dnia dziewczynki:-)

Cześć dziewczynki ;-) Melduje się od mamy

Mmatysia, Aga, Kasia, Roxy, Marzeno i Mamo Niki
dziękuje bardzo za milutki dzionek, było rewelacyjnie, superaśnie i wogóle wszystko super :-D:-D:-D:-DDziewczynki jesteście naprawdę fajnymi osóbkami i mam nadzieje, że jeszcze nie raz będzie okazja do spotkania :tak::tak: Dzieciaczki przesłodkie ekstra się razem bawiły;-)(nie słodze na siłę) M też wracał w bardzo miłym nastroju
Mmatysia Mateuszek to zuch chłopak, taki pomocny, zabawiający młodsze towarzystwo a i dzieciaczki strasznie do niego lgneły ;-)
Ciesze się, że torty się podobały i przypadły do smaku i gustu.

Roxy wiesz co góra dałabym ci 25 lat:-)

Marzenko gdzie Ty masz te zbędne kilogramy?? Bo ja ich nie widziałam.

Mama Niki jesteś bardzo sympatyczną osóbką.

Aguś jak to określiłam M po prostu Aguś którą znam z gg:tak:;-)

Kasia bije z Ciebie ciepełko ;-)

Mmatysiu jesteś super mamuśką, organizacja, dzieciaczki, M poprostu wszystko ekstra

Nam podróż minęła spokojnie, na IC w Katowicach zdążyliśmy idealnie, w Wawie zdążyliśmy tylko przejść z peronu na peron i mieliśmy pociąg do mojej mamy na miejsce dojechaliśmy o 22 i wiecie co Sanka nic nie spała padła dopiero koło 23. W IC upodobała sobie bieganie po korytarzu i zaczepianie współpasażerów całego wagonu włącznie z konduktorami, w osobówce ganianie kontynuowała piszcząc przy tym co nie miara. Myśleliśmy, że jak padła tak późno to da dziś pospać, a tu figa pobudka o 7 :szok::szok:

M&m's współczuje zalania piwnicy :-:)-(

Lenka witam;-) Zdrówka dla Majeczki

Barmanko biedny Marcelek ale już więcej trzydniówki nie będzie :tak:

Tsarina szkoda, że nie dałaś rady

reklama
:-)Witam kochane:-)
Lenka17-mam nadzieje,że u Was jest coś lepiej i obeszło się bez szpitala!Dużo zdrówka dla Majeczki:tak:niech choróbsko zwiewa precz!

Weszłam dopiero na forum za cały dzień nie mogłam znaleźć czasu-a to zakupy,a to 5 prań ,a to obiad potem przygotowania do grila z moimi rodzicami itd itd,teraz jak wypadało by iść spać to ja mam czas dla siebie,ech

Kasica-dzięki za miłe słowa!!!!Tobie Roxy też-czy ja wiem czy ja taka super-ogromny mankament mojej osoby to to ,że straszna gaduła jestem:-Dno kurcze ale co zrobić tak mam taka jestem:-)Ja do dziś nacieszyć kochane się nie moge,że byłam tam z Wami wszystkimi i było tak przyjemnie ciepło i sympatycznie warto było jechać nawet 10 razy w jedną strone ażeby was poznać!!!Super babeczki jesteście:tak:jak to się mówi potocznie-do "tańca i do różanća":-):tak:

Kasica-no to super ,ze zdążyliście na pociąg bo obawiałyśmy się że moze być z tym kłopot,ale na szczęście daliście rade:-)No to powiem że z Sanki twarda zawodniczka,że takiego powera miała:tak:a co bynajmniej ludzie w pociągu mieli wesoło i mogli się też nacieszyć waszą Sanką:tak:Powiem Ci że na spotkaniu była bardzo grzeczna i cichutka,super aniołek

Mamamatysia ,Aga km,Kasia-kochane prosze się tu nam meldować oczywiście w miare jak czas pozwoli!:tak:bo ciekawość mnie zżera czy M&m's dojechała na swój wieczór panieński:tak:no i powiedzcie jak wy się bawiłyście po naszym wyjeździe no i oczywiście czy dzieci fajnie spały?

Wspomne też słowa Kasicy i Roxy-bo ja też byłam pod wielkim wrażeniem co do zachowania Mateuszka:tak::tak::tak:kurcze syn na medal.Bardzo rozsądny,ciepły i czuły oraz opiekuńczy:tak:świetnie bawił się z naszymi skarbeńkami -wspaniały chłopak i tyle!:tak:bo zaraz zabardzo się rozpisze!!!

Moniq,Jolu,bohaciewka,Owca,ankzoc ,Confi-odezwijcie się choć po krótce co u Was bo tęskno tu za Wami!wysyłam pozdrowienia dla Was odemnie i Nicol:tak:

ok uciekam do ciepłej i pachnącej kąpieli:-)znów nocny marek się we mnie obudził:-D
brakuje mi jedynie jakiejś dobrej książki do czytania do wanny..,
Pa pa dobrej nocy -przyjemnej niedzieli wam wszystkim!!!!

Do góry