reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Dziękuje za miłe przywitanie :D

A więc jestem szczęśliwa młodą mamuśką która od października zamierza studiować psychologię
Obecnie siedzę w domu i zajmuję się moją córka i jej starszym o 6 dni kuzynkiem Marcinem .
Od półtroa roku jestem mężatkom.

Moja córeczka Majka 26 maja skończyła roczek . Jest strasznie ruchliwa wszędzie jej pełno, bardzo pogodna i grzeczna chętnie bawi się z rówieśnikami. Jeżeli macie do mnie jakieś pytania to proszę śmiało pytać będę starać się jak najszybciej odpowiadać na pytania. :)

Lenka17 - i ja Cię serdecznie witam w naszym majowych gronie :-)
Liczę na Twoją aktywność, a zapewne więcej informacji o Was i tak wyjdzie w trakcie naszego forumowego życia;-).

Ostatnia edycja:
też tak sądzę :)
będę się starała wieczorami nadrabiać nieobecności
bo w dzień raczej marne szanse na to żeby na spokojnie usiąść i podzielić się
wrażeniami z matkowania. Same wiecie ;p

przybiegłam by zameldować że znaleźliśmy domek do wynajęcia :-):-):-)
ale się cieszę - juupiii
w weekend się przeprowadzamy...

więc - niektóre majówki w ten weekend będą pić, szaleć i się bawić, a niektóre majówki (a raczej majówka :sorry2:) będzie nosić pudła i kartony i zastanawiać się gdzie wszystko poupychać :cool2:

tym co się bawią pifffko stawiam -wypijcie za moje zdrówko.
11vsn7n.gif

tym co pracują -też stawiam pifffko - co by siły nabrali:-D
11vsn7n.gif

no a żeby nie było zbyt wesoło to Marcel przeszedł trzydniówkę :-( pierwszy raz w życiu miał temperaturę :-( oczywiście choroba trwała 3 dni, na czwarty tak mu plecki obsypało że normalnie z wrażenia szczęka mi podłogę zaliczyła :eek:

ps. witam nową mamusię :tak:

:-)Witam się tradycyjnie ostatnia:-)
Lenka17-witaj miło że dołanczasz do naszego grona:tak:

bohaciewka,Aga km-dzięki dziewczyny kochane jesteście:tak:!!!A ze spotkanka nie zrezygnuje:tak:m mnie zawiezie :-)pomimo że bardzo mu dzień pracy rozwale ,ale jednak okazał wyrozumiałość:-)A chciałam rezygnować ,dlatego że po 2zawalonych nockach i nerwach nie czułabym się na siłach sama prowadzić!A jak jechałabym sama to znów ta chora sytuacja w domu mogła by się powtórzyć:no:

Barmanko -dzięks za piwko:tak::-)super że się przeprowadzacie:tak:życze miłej przeprowadzki:tak:niech wszystko wam idzie szybko i sprawnie:tak:

Confi-pomysł organizowania spotkanka rewelacyjny:tak::tak::tak:

ok kochane uciekam bo rano trzeba szybko wstać:tak:ale to będzie bardzo miłe wstawanie:tak::tak::tak::-)dobrej spokojnej nocy życzę!

hej,
wybaczcie że nie odpiszę Wam w tej chwili.
od 20 zalewa nam dom, piwnicę, w której mamy wszystkie urządzenia elektryczne (termę, hydrofor, piec gazowy) wody było już na 50 cm wysokosci!!!!! nie dawalismy rady sami z wynoszeniem kubłami, zadzwoniliśmy po straż pożarną około 22. przyjechali dopiero teraz czyli o 2!!
Piwnica zalana na wysokość 60 cm!! w życiu czegoś takiego nie widziałam!!!!
a o 5 jedziemy do mmatysi!!!!

naprawdę straszne!! nie wyobrażam sobie co czuja ludzie którym zalewa całe domy.

m&m's straszne, prawda?

dziewczynki, mamiematysia już pisałam, ale tu też umieszczę, że mnie nie będzie dziś na spotkaniu, a to przez te nocne opady. Krk jest znów w kiepskim stanie, jadąc pociągiem bardzo bym się bała czy dam radę dojechać o powrocie nie wspomnę... życzę Wam miłej zabawy, wesoło spędzonego czasu i pięknych wspomnień...

barmanko jest taki piekny tekst:
hej ho, hej hoooo...
kartony by sie nosiło....
hej, ho, hej ho, hej ho, hej ho...
a potem piwko....

na melodię siedmiu krasknoludków...
gratulacje! powodzenia!

Ostatnia edycja:
reklama
m&m's- to straszne .
Barmanko- dziękuje za piweczko. To super ,że się przeprowadzacie. Ja się przeprowadzam w przyszłym tygodniu w piątek . Już się doczekać nie mogę ale boję się co będzie z małą bo nabawiła się zapalenia ucha :( Cały czas tylko biedna płacze i woła żebym z nią była.

Do góry