reklama
tsarina
MamaPower!
Witam wszystkie mamusie
Jestem tu nowa choć konto mam założone tak naprawdę od dawna.
Jeżeli można chętnie dołączę się do dyskusji pozdrawiam
dołącz, dołącz...
zawsze to fajniej nową mamuśkę poznać...
Lenka17
Początkująca w BB
Dziękuje za miłe przywitanie
A więc jestem szczęśliwa młodą mamuśką która od października zamierza studiować psychologię
Obecnie siedzę w domu i zajmuję się moją córka i jej starszym o 6 dni kuzynkiem Marcinem .
Od półtroa roku jestem mężatkom.
Moja córeczka Majka 26 maja skończyła roczek . Jest strasznie ruchliwa wszędzie jej pełno, bardzo pogodna i grzeczna chętnie bawi się z rówieśnikami. Jeżeli macie do mnie jakieś pytania to proszę śmiało pytać będę starać się jak najszybciej odpowiadać na pytania.
A więc jestem szczęśliwa młodą mamuśką która od października zamierza studiować psychologię
Obecnie siedzę w domu i zajmuję się moją córka i jej starszym o 6 dni kuzynkiem Marcinem .
Od półtroa roku jestem mężatkom.
Moja córeczka Majka 26 maja skończyła roczek . Jest strasznie ruchliwa wszędzie jej pełno, bardzo pogodna i grzeczna chętnie bawi się z rówieśnikami. Jeżeli macie do mnie jakieś pytania to proszę śmiało pytać będę starać się jak najszybciej odpowiadać na pytania.
Lenka17
Początkująca w BB
też tak sądzę
będę się starała wieczorami nadrabiać nieobecności
bo w dzień raczej marne szanse na to żeby na spokojnie usiąść i podzielić się
wrażeniami z matkowania. Same wiecie ;p
będę się starała wieczorami nadrabiać nieobecności
bo w dzień raczej marne szanse na to żeby na spokojnie usiąść i podzielić się
wrażeniami z matkowania. Same wiecie ;p
barmanka79
Deus Dona Me Vi
przybiegłam by zameldować że znaleźliśmy domek do wynajęcia :-):-):-)
ale się cieszę - juupiii
w weekend się przeprowadzamy...
więc - niektóre majówki w ten weekend będą pić, szaleć i się bawić, a niektóre majówki (a raczej majówka ) będzie nosić pudła i kartony i zastanawiać się gdzie wszystko poupychać
tym co się bawią pifffko stawiam -wypijcie za moje zdrówko.
tym co pracują -też stawiam pifffko - co by siły nabrali
no a żeby nie było zbyt wesoło to Marcel przeszedł trzydniówkę :-( pierwszy raz w życiu miał temperaturę :-( oczywiście choroba trwała 3 dni, na czwarty tak mu plecki obsypało że normalnie z wrażenia szczęka mi podłogę zaliczyła
ps. witam nową mamusię
mama Niki
Ewelina
:-)Witam się tradycyjnie ostatnia:-)
Lenka17-witaj miło że dołanczasz do naszego grona
bohaciewka,Aga km-dzięki dziewczyny kochane jesteście!!!A ze spotkanka nie zrezygnujem mnie zawiezie :-)pomimo że bardzo mu dzień pracy rozwale ,ale jednak okazał wyrozumiałość:-)A chciałam rezygnować ,dlatego że po 2zawalonych nockach i nerwach nie czułabym się na siłach sama prowadzić!A jak jechałabym sama to znów ta chora sytuacja w domu mogła by się powtórzyć
Barmanko -dzięks za piwko:-)super że się przeprowadzacieżycze miłej przeprowadzkiniech wszystko wam idzie szybko i sprawnie
Confi-pomysł organizowania spotkanka rewelacyjny
ok kochane uciekam bo rano trzeba szybko wstaćale to będzie bardzo miłe wstawanie:-)dobrej spokojnej nocy życzę!
Lenka17-witaj miło że dołanczasz do naszego grona
bohaciewka,Aga km-dzięki dziewczyny kochane jesteście!!!A ze spotkanka nie zrezygnujem mnie zawiezie :-)pomimo że bardzo mu dzień pracy rozwale ,ale jednak okazał wyrozumiałość:-)A chciałam rezygnować ,dlatego że po 2zawalonych nockach i nerwach nie czułabym się na siłach sama prowadzić!A jak jechałabym sama to znów ta chora sytuacja w domu mogła by się powtórzyć
Barmanko -dzięks za piwko:-)super że się przeprowadzacieżycze miłej przeprowadzkiniech wszystko wam idzie szybko i sprawnie
Confi-pomysł organizowania spotkanka rewelacyjny
ok kochane uciekam bo rano trzeba szybko wstaćale to będzie bardzo miłe wstawanie:-)dobrej spokojnej nocy życzę!
hej,
wybaczcie że nie odpiszę Wam w tej chwili.
od 20 zalewa nam dom, piwnicę, w której mamy wszystkie urządzenia elektryczne (termę, hydrofor, piec gazowy) wody było już na 50 cm wysokosci!!!!! nie dawalismy rady sami z wynoszeniem kubłami, zadzwoniliśmy po straż pożarną około 22. przyjechali dopiero teraz czyli o 2!!
Piwnica zalana na wysokość 60 cm!! w życiu czegoś takiego nie widziałam!!!!
a o 5 jedziemy do mmatysi!!!!
naprawdę straszne!! nie wyobrażam sobie co czuja ludzie którym zalewa całe domy.
wybaczcie że nie odpiszę Wam w tej chwili.
od 20 zalewa nam dom, piwnicę, w której mamy wszystkie urządzenia elektryczne (termę, hydrofor, piec gazowy) wody było już na 50 cm wysokosci!!!!! nie dawalismy rady sami z wynoszeniem kubłami, zadzwoniliśmy po straż pożarną około 22. przyjechali dopiero teraz czyli o 2!!
Piwnica zalana na wysokość 60 cm!! w życiu czegoś takiego nie widziałam!!!!
a o 5 jedziemy do mmatysi!!!!
naprawdę straszne!! nie wyobrażam sobie co czuja ludzie którym zalewa całe domy.
tsarina
MamaPower!
m&m's straszne, prawda?
dziewczynki, mamiematysia już pisałam, ale tu też umieszczę, że mnie nie będzie dziś na spotkaniu, a to przez te nocne opady. Krk jest znów w kiepskim stanie, jadąc pociągiem bardzo bym się bała czy dam radę dojechać o powrocie nie wspomnę... życzę Wam miłej zabawy, wesoło spędzonego czasu i pięknych wspomnień...
barmanko jest taki piekny tekst:
hej ho, hej hoooo...
kartony by sie nosiło....
hej, ho, hej ho, hej ho, hej ho...
a potem piwko....
na melodię siedmiu krasknoludków...
gratulacje! powodzenia!
dziewczynki, mamiematysia już pisałam, ale tu też umieszczę, że mnie nie będzie dziś na spotkaniu, a to przez te nocne opady. Krk jest znów w kiepskim stanie, jadąc pociągiem bardzo bym się bała czy dam radę dojechać o powrocie nie wspomnę... życzę Wam miłej zabawy, wesoło spędzonego czasu i pięknych wspomnień...
barmanko jest taki piekny tekst:
hej ho, hej hoooo...
kartony by sie nosiło....
hej, ho, hej ho, hej ho, hej ho...
a potem piwko....
na melodię siedmiu krasknoludków...
gratulacje! powodzenia!
Ostatnia edycja:
reklama
Lenka17
Początkująca w BB
m&m's- to straszne .
Barmanko- dziękuje za piweczko. To super ,że się przeprowadzacie. Ja się przeprowadzam w przyszłym tygodniu w piątek . Już się doczekać nie mogę ale boję się co będzie z małą bo nabawiła się zapalenia ucha Cały czas tylko biedna płacze i woła żebym z nią była.
Barmanko- dziękuje za piweczko. To super ,że się przeprowadzacie. Ja się przeprowadzam w przyszłym tygodniu w piątek . Już się doczekać nie mogę ale boję się co będzie z małą bo nabawiła się zapalenia ucha Cały czas tylko biedna płacze i woła żebym z nią była.