M
Marzena80
Gość
witaj Aguś!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jestem blondynką i kompletnie tego nie rozumię... skoro nie szczepicie to po co się zapisaliście? a skoro to jest szczepienie obowiązkowe to jak zamierzaie go uniknąć?.
ja też blondyna bo nie zakumałam
o to dobrze, bo myślałam, że to tylko ze mną coś nie tak.. a pijana nie jestem... co więcej - ani pół łyka alkoholu nie wypiłam... no i może gdybym wypiła to bym zrozumiała, co nie?
?
Może chodzi o to że teraz się nie szczepią tylko w lipcu....nie wiem
Nic...tylko oglądam,chciałam butki na obcasie ale chyba nie warto....miałam na roczku i myślałam że nogi połamie-już się odzwyczaiłam:-(Roxy a co kupujesz??!
Nooo:-).Ja jestem mega towarzyska osoba ale czuje lekki przesyt.Jeszcze jutro goście komunijno-roczkowi,potem na kilka dni na wyciszenie a weekend znowu imprezowy.Matka nie ma chyba co robić,tylko impreza goni imprezęOk wytrzymam do jutra;-)
Kasica... teraz to już zgłupiałam....chyba za długo w domu siedze,nic o tym nie słyszałam
Kasica a dlaczego nie chcecie szczepić? Niby mówi się o pewnych powikłaniach, ale jak zagłębiłam się w temat i poczytałam to nie ma na to żadnych konkretnych dowodów... ja jednak bałabym się odmówić... różnie później bywa...