reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Tak oczywiście byliśmy.I aparat na pewno będzie ,ale po zdjęciu okazało się że nie ma zawiązki jednej dolnej dwójki i nie będzie tego zęba w ogóle,teraz czekamy aż obie dolne 3 się przebiją i jak to się będzie rozkładało i po wakacjach mamy się zgłosić na aparat.:

teraz cos mi sie kojarzy, ze chyba kiedys o tym pisalas...nie ma sie co martwic bedzie dobrze

Dzisiaj jak bylam na wizycie z Oliverem myslalam, ze dostanie aparat na stale ale bedzie mial taki jak teraz ino nowy.

Dziewczyny ,mój diabełek chodzi!!! :szok::szok::szok:Najpierw zrobił trzy kroczki a teraz przechodzi pół pokoju za jednym razem.:tak:Chwieje się przy tym jak wypił z litra wódki.:-D:-D:-D:-D

Nie myślałam ,ze mu to tak sprawnie pójdzie.:tak:

no to wielkie gratulacje za te pierwsze kroczki,teraz bedzie trzeba wiecej uwazac.

Xavko tez cos dzis wiecej sie puscil,ale nie za daleko,aha i jeszcze nauczyl sie jak mu mowie choc tu nyny np na podusze,to sie kladzie i udaje ,ze spi

agakm powodzenia w odstawianiu od cysia,cos mi sie wydaje ,ze nie bedziesz miala lekko...

marzena 80 strasznie tam u was ...widzialam we wiadomosciach,co roku to samo ...kiedy cos rzad wymysli zeby bylo bezpiecznie

a dlaczego późnij??
W zasadzie to nie wiem,ostatnio jak byliśmy u lekarza i pytałam o szczepienia to powiedziała nam babka żebyśmy po Roczku przyszli na pneumokoki a za 6 tyg właśnie tamto "świństwo".
Hmmmm,musze zapytać jak będe...może od razu ją zaszczepią na wszystko to i ja dwa razy stresu nie będe przeżywała:sorry:

martalis a jaki teraz aparat ma??Ja bym jednak stały wolała:dry:
Roxy ale mieszają już zwariować można,u jednych dają dwie u innych każą czekać 6 tyg.

martalisale mieszają już zwariować można,u jednych dają dwie u innych każą czekać 6 tyg.

mi powiedzieli, że mmr II i pierwszą dawkę pneumo może dostać razem, a na drugą dawkę pnumo za 6 tygodni...

edit:
a dlaczego Mmatysia jest na gg, a tu jej nie ma???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Babolki melduje się.
Goście pojechali a ja padam na "ryjek":sorry2:.
Ale mam zamiar wrócić na łono forum...no może w miarę regularnie pisać bo moje dziecie ostatnio skutecznie krzyżuje wszystkie moje plany:dry:
Matysia,Filipek daje nieźle do wiwatu:szok:już się krew polała :-(dużo cierpliwości.
Dlatego to właśnie Matysia ma Filipka szogunka:-) Ona jest spokojna, zorganizowana i cierpliwa.:tak:;-)
Szogunki dla wybranych muaaaa(oczywiście to żarcik)
Kasiu dziękuję za wiarę we mnie, mua:-).Zorganizowana czasem bywam ale spokojna i cierpliwa:szok::no: to chyba nie o mnie:-D:-D:-D zresztą mam nadzieję,że niedługo osobiście poznasz największą w rodzinie furiatkę:zawstydzona/y:

mnie by już dawno nerwica wykończyła.
I jak tu nie pić:sorry::-D:-D:-D
Witajcie Kobitki :-)

Mmatysiu - przepraszam, że dopiero teraz...

Wszystkiego najlepszego dla Twojego Komunisty!!!

Wyglądaliście zachwycająco!!! Mati to mega przystojniak... ma takie dorosłe spojrzenie :tak::-)
A Ty Sylwuś... no ciężko bylo oczy od Ciebie odkleić - rewelka!!! Tylko uśmiechu mi brakowało

"(...)Szogunki dla wybranych".... no błagam... oddam swojego... :wściekła/y:
Zasnęła dziś o 00:30 po 2 godzinach darcia japy... ja już nie mam siły...:no:
Zęby zębami, ale... Ona traktuje mnie jak "mięcidełko" (moje cyce) - ciągle musi mnie żuć....:dry: To już nie jest karmienie - to nałóg... wrrrrrrrrrrr
Dziękuję kochana.
Strasznie mnie rozpieszczacie tymi komplementami:sorry: od razu mi się samoocena poprawia;-).Mati dziękuje ciociom za życzenia:-).Pozwoliłam mu je przeczytac bo w koncu były skierowane dla niego,bardzo go to ucieszyło:happy2:.
Aga wiem przez co przechodzisz.Mateusz również był"ssakiem-gryzakiem" i to głęboko zakorzeniona trauma po karmieniu go uniemożliwiła mi naturalne karmienie Filipa:-:)zawstydzona/y:.Teraz jak o tym myślę to normalnie zaczynają mnie bolec sutki:-(.Życzę ci mnóstwo cierpliwości i wytrwałości w odstawianiu Jagodzianki od cycusia.Trzymam za Was kciuki.
Barmanko dziękujemy za życzenia.czekamy na szczegóły imprezki i zdjęcia.
Monia Gratulacje dla Tomcia:tak::tak::tak: Zuch chłopak.No to teraz ci się zacznie;-)
mam ludzi od tego :-D(czytaj Mikołaja)
no tak zapomniałam,że my uzbrojeni w ludzi;-)
W starszakach siła!!!:-D:-D:-D

reklama
To może ja ją zle zrozumiałam,no nic pójde to zobacze:sorry:

Martalis...pytałaś o butki,spisują się dobrze,nie często w nich chodzi ostatnio bo zimno u nas jak na jesień...ale są ok:tak:

Do góry