reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Roxy - tak przychodnie juz zmieniłam. ale jeszcze nie zapisalam się na szczepienie. mam iść na tą mmr + 1 dawka pneumokoków jednocześnie

Barmanko - Antosia reaguje płaczem na każdego! Jedynie nie na mamę, tatę, babcie Marysię - moją teściową i dziadka Heńka - ojciec Romka. Płacze nawet na widok dziadka Edka - mojego teścia... Oni z nią chyba nigdzie nie chodźą - tylko na ogródku siedzą i ona ludzi nie zna i się każdego boi...

dodam jeszcze ,że wyszłam ze szpitala dwie godziny przed ślubem .Nie mieściłam się w sukienki i nie widziałam od pół roku fryzjera.

Monika....fotki bossskie:tak::tak::tak:
Achhhh i jeszcze miałam dodać że zgadzam się z Agą odnośnie zdjęcia po porodzie:tak: Na prawde piękne...bez dwóch zdań:tak:
Ja też już się kłade,dobrej nocki:-)

i widzisz Monia.... Aga_k_m ma to "oko" :tak::tak:;-) (czasami się super butków w kapciach wypatrzy, no ale... każdemu wypadek przy pracy się zdarza:-D:-D:-D)

super foteczki ze ślubu... Ja tam nie uważam, że na tego typu uroczystości "MUSI" być sukienka. Wyglądałaś bossssko w tym kompleciku. A zielone korale przy rudościach na głowce - cudo!!! Aż ciężko uwierzyć w fakt, że 20 dni później Tomuś był po drugiej stronie brzuszka:szok::-).

dzięki za uwagi odnośnie szczepionek :happy2:

:-)Marzena-włosy mam w odcieniu ciemnego fioletu+czerwone pasemka.

M&M's -możesz pytać:-)jestem rocznik 82,a czemu pytasz?staro wyglądam czy jak?bo na tej fotce kiepsko wyszłam niewyspana i wogóle,ale chciałam fryz pokazać:tak:
ok uciekam.No i zapomniałam kto prosił o fotki fotelika i wózka :zawstydzona/y:ale fotki są już dawno zamieszczone w odpowiedni wątku.

Jazda na rolkach to mi chyba tak średnio wychodzi:-)pare lat nie jeździłam ,ale jak się nie przewróciłam to nie jest źle:tak:jestem cała i zdrowa.Mam zamiar codzień jeździć ,a robie to całkiem rano zanim m wyjdzie do pracy,albo wieczorkiem jak m bedzie już w domku,bo ktoś musi z naszym łobuzem być.Jutro skocze wieczorkiem na rolki.Też miałam kiedyś rolki ale komuś pozyczyłam no i nie odzyskałam do dziś:wściekła/y:no to sprawiłam sobie nowe.
A no i odnośnie wózka-to dobrze się prowadzi ,lekko a jak wchodze na chodnik to nie jest tak źle ,daje rade,najważniejsze że Nicol jest bardzo zadowolona:tak:siedzi uśmiechnięta nogami macha no i widzi wszystko bo jedzie przodem do kierunku jazdy,zmieniac nie idzie no ale trudno,no i oparcie pochyla się w 4pozycja to bardzo istotne:tak:Ok teraz już uciekam .Dobrej nocy kochane:tak:

Edit- Marzenko nie wiem jak to zrobiłam że pomyliłam wątki i napisałam nie tam gdzie trzeba ,przez to napisałam że pusto bo pomyliłam wątki:zawstydzona/y:ale ze mnie gapa:tak:

Ostatnia edycja:
matko jak mi dziś internet muli to chyba zaraz wrrrr :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jedynie gg mi dobrze działa :sorry2:

Monika, pierwsze co mi się nasunęło to to że Tomuś jest bardzo, ale to bardzo podobny do męża :tak:

Fryzurką się nie przejmuj, najważniejsze że to był Wasz dzień, spędzony być może w biegu, ale za to w gronie najbliższych :tak:

Jestem pod wrażeniem że za niecały miesiąc po tej fotce urodziłaś dzieciątko...taka szczuplutka byłaś :tak::tak: (ja to jak zawodnik sumo wyglądałam w tym ostatnim tyg :-D:-D). Zielenie to mój koffany kolorek :tak:

Marzena, no to faktycznie Antosia to chyba takie zahukane dziecko normalnie :baffled:

PRAWDZIWA KOBIETA:

NIGDY NIE MA:
1. Czasu
2. Pieniędzy
3. W co się ubrać

ZAWSZE MA:

1. Rację
2. Genialne dzieci
3. Męża idiotę

Z NICZEGO POTRAFI ZROBIĆ:

1. Sałatkę
2. Kapelusz
3. Awanturę małżeńską

TRZY OKRESY W ŻYCIU KOBIETY:

1. Pierwszy: Psuje nerwy swojemu ojcu
2. Drugi: Psuje nerwy swojemu mężowi
3. Trzeci: Psuje nerwy swojemu zięciowi

TRZY ZWIERZĄTKA PRAWDZIWEJ KOBIETY:

NORKI - ( w szafie )
JAGUAR - ( w garażu )
OSIOŁ - (który na to zarobi) :)

reklama
Lilianko,Juleczku, wszystkiego dobrego z okazji ukończenia roczku!!!

W dniu twojego święta chcę ci podarować
kawałeczek ziemi, byś mógł wyhodować,
słodyczowe drzewko, pełne cukiereczków,
tych małych i dużych i z dziurką w środeczku,
by rosły też na nim lody w różnym smaku
i świeże truskawki w czekoladowym fraku,
ale nie mogę dac ci tego,
lecz mogę ci życzyć wszystkiego dobrego!!!

tort-zamek.jpg

p004_1_01.png

Ostatnia edycja:
Do góry