reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Marzenko dzięki za odpowiedź. Ja sobie wymyśliłam ,żeby tort był przystrojony masą cukrową ale jak się okazało wszystkie są w tej samej cenie czy to z ozdobami z kremu czy tez z masy więc decyzja nie była trudna. Jednak i tak wydaje mi się ciut za drogo :dry:

ja zamówiłam taki tort
http://www.e-cukiernia.com/product/product_000000107.jpg
....na tym wolnym miejscu będzie napis "Roczek Damianka" no i świeczka "jedynka"

reklama
Confi faktycznie za te torty okolicznościowe liczą sobie jak za zboże:sorry2: to ja też Wam pokażę co mój M wymyślił za tort dla synka taki skromniutki bez większych bajer...
DSC01540.jpg

Malgoss Wszystkiego Najlepszego z okazji Rocznicy:-)

Confi...ja też sobie wymyśliłam że chce tort z masy cukrowej i ceny były różne...do tego stopnia że w jednej cukierni powiedziano mi że zapłace za tort 100 zł za kilogram:baffled: potrzebowaliśmy dośc duzy tort,co najmniej na 15 osób dlatego cena mnie troche przeraziła. W końcu zamówiliśmy przez internet,był pyszny,koszt 140 zł ale było warto:tak:

Załączniki

• 043.jpg
    043.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 35
kurcze... ceny tortów naprawdę mogą być kosmiczne...
Aż pójdę jutro do cukierni i zobaczę co mają do zaproponowania - będę potrzebowała 2 (na niedzielę 23.05 - taki mały symboliczny, i na 28.05 na dżamprezę), więc lepiej wybadac grunt...

A może sama coś wymyślę, hmmm... Małgoss i Martalis mnie zainspirowały. Hmmm... Się zobaczy...

Kasia, Monika, Roxy - Superaśne torciki!!!
Marzena - z tego co napisałaś - torcik Nataszki musiał wyglądać słodziuchno - czekam na foteczkę.

Kasiu - zdróweczka dla Filipka, no i oczywiście dla Was (oby choróbsko na Was nie przeszło)!!!

Ostatnia edycja:
Ja też potrzebuje dwóch.Jutro popatrzę na ceny. Roxy czy ta Twoja cukiernia internetowa ma oddziały w całym kraju? Daj mi link do niej

Roxy - ten Twój Hallo Kitty jest świetny!!!

Ja zapomniałam dodać, że ten mój torcik też był dość duży - bo na 16 poracji...

reklama
Dzięki dziewczyny,uparłam się na kotka...szukałam aż znalazłam:-D
Monia ja teraz patrzyłam na dostawe i tam tylko górny śląsk był wymieniony:sorry2:
najlepsze jest to że tam pisało że jest na 15 osób...i tyle osób jadło i jeszcze 1/3 tortu została...pychotka,ta masa cukrowa mi baaardzo smakowała;-)

Do góry