Moni - proszę bardzo - https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-maju-2009-f259/przepisy-23402/index3.html#post3254759 (jako sałatka do bagietek - bo ... u nas sprawdza się najczęściej, bo przez cały rok, właśnie przy bagietkach... a tak - na grillu jest jako nr 1:-)) :-)
reklama
wrzosowy koniecznie
Kasiu, jak powiedziałam możesz wybrać kolor, więc jest wrzosowy: :-) choć na pierwszym zdjęciu wygląda bardziej na rózowy, ale to kwestia zdjęcia. bardzo lubię ten lakier.
Barmanko przykro mi że humor masz kiepski. chyba kazda z nas wie co to znaczy. Pomyśl o weselu, to już niedługo, pojedziecie sobie razem z m. wybawisz się. może to ci poproawi humor.
Roxy, ja wiedzialam że Szogunek coś wykręci!
Fajnie że się udała impresska.
Czemu mamstud nie ma? i Jolu co u ciebie??
Mamo Niki, fryzura na Paulę. :-) faktycznie z PAZUREM. czy będzie wielkim nie taktem jeśli zapytam ile masz lat?
a co do rolek - super!!! mój M uwielbia rolki, zostały co prawda w Pl, ale teraz jak będziemy to przywozi, chce żebym sobie kupiła i żebyśmy jeżdzili:-). Przyznam że fajne to, ale ja nie panuję nad tym tak dobrze jak mój M.
A jak tobie idzie?
Ostatnia edycja:
monika1977
Fanka BB :)
Aguś,dzięki. W sobotę grillowaliśmy i właśnie brakowało mi jakiegoś dodatku.
M&M'Sik ,muszę do Ciebie wpaść na paznokcie.
Ja umiem jeździć na rolkach i to nawet bardzo dobrze. Niestety przy moich dzieciaczkach długo nie będę miała okazji pojeździć.
Mamo Niki ,tak z czystej ciekawości -jak masz kolor włosów?Na moim kompie wpadają w fiolet.
M&M'Sik ,muszę do Ciebie wpaść na paznokcie.
Ja umiem jeździć na rolkach i to nawet bardzo dobrze. Niestety przy moich dzieciaczkach długo nie będę miała okazji pojeździć.
Mamo Niki ,tak z czystej ciekawości -jak masz kolor włosów?Na moim kompie wpadają w fiolet.
M&m's - już kiedyś było to napisane, ale napiszę jeszcze raz - masz przepiękną płytkę paznokciową!!! Ja myślałam, że mam długą, ale Twoja... no rewelka!! Kolorek tez fajniutki.
ej weź daj spokój bo się zarumieniłam. :-) no i dziękuję....
mamamatysia
Witajcie majóweczki po kolejnym weekendzie:-).
Pogoda sie nam poprawia mam nadzieje,że taka zostanie do niedzieli i ten "ważny dla nas dzień będzie słoneczny.
AgA przeczytałam opis porodu i ubawiłam sie z samego rana.Ztego twojego eMa niezły aparat;-)
Tsarina jak tam"pociagajaca" Iza? Mam nadzieje, że już lepiej.Ja borykałam się z katarem Filipa dwa miesiące wiec łącze się z Tobą w bólu.
Barmanko .Rożnicę obłędne podpisuje się pod tym obiema rękoma.Co do Pulmexu to używałam jak Mati miał zapalenie oskrzeli do oklepywania-ale wtedy miał coś ok 4 lat. W domu mam bo lekarka przepisała także Filipowi ale ze względu na problemy ze skórą jeszcze nie używałam.
Bohaciefko zdrówka dla twoich dziewczynek.
Kasiu fajnie,że sie wam roczek udał szkoda tylko,że Filipek jako kolejny "majówek" boryka się z katarem:-(.
Mamo Niki fajnie,ze udały się zakupy.Wstaw fotki wózka i fotelika.
Co do rolek to chyba jakaś mania u mnie już jeździ pół rodziny.Mateusz,moja siostra, jej facet,dwóch kuzynów, ale najlepszy jest mój tatko (54 lata) i co drugi dzień po 30 km na rolkach jeździ.Też bym chciała ale dopóki Fifi jest taki mały nie ma szans.może za rok,dwa
Moniko z okazji rocznicy życzę wam tego byście w zdrowiu i miłości wytrwali do diamentowych godów.
Roxy wczoraj o was myślałam:-).Zastanawialam się co tez Nadia wywinie no i...zaszalała w kościele.Super,ze urodzinki się udały, i że malutka i wy zadowoleni.
M&m's piekne paznokcie i piękny kolor:-).Sama bardzo lubię takie odcienie.Niestety od jakiegoś czasu maluje neutralnym kolorem bo przynajmniej jak odpryśnie to nie widać.Ale tak wogóle to w tym tygodniu czeka mnie wizyta u kosmetyczki.Fryzjera już zaliczyłam(moja fryzjerka na L4 i dałam się skusić na zmianę koloru:-)) ale jeszcze paznokcie i cera wymagaja ręki specjalistki
Musze sie wam pochwalić,że Filip wczoraj miał pierwsze nocnikowanie i od razu zakonczone sukcesem.Niestety dzisiaj ma"nie-dzień" i nawet nie dał sie posadzić:-(.Ale jestem wytrwała i będę próbować jak się obudzi:-).
Pogoda sie nam poprawia mam nadzieje,że taka zostanie do niedzieli i ten "ważny dla nas dzień będzie słoneczny.
AgA przeczytałam opis porodu i ubawiłam sie z samego rana.Ztego twojego eMa niezły aparat;-)
Tsarina jak tam"pociagajaca" Iza? Mam nadzieje, że już lepiej.Ja borykałam się z katarem Filipa dwa miesiące wiec łącze się z Tobą w bólu.
Barmanko .Rożnicę obłędne podpisuje się pod tym obiema rękoma.Co do Pulmexu to używałam jak Mati miał zapalenie oskrzeli do oklepywania-ale wtedy miał coś ok 4 lat. W domu mam bo lekarka przepisała także Filipowi ale ze względu na problemy ze skórą jeszcze nie używałam.
Bohaciefko zdrówka dla twoich dziewczynek.
Kasiu fajnie,że sie wam roczek udał szkoda tylko,że Filipek jako kolejny "majówek" boryka się z katarem:-(.
Mamo Niki fajnie,ze udały się zakupy.Wstaw fotki wózka i fotelika.
Co do rolek to chyba jakaś mania u mnie już jeździ pół rodziny.Mateusz,moja siostra, jej facet,dwóch kuzynów, ale najlepszy jest mój tatko (54 lata) i co drugi dzień po 30 km na rolkach jeździ.Też bym chciała ale dopóki Fifi jest taki mały nie ma szans.może za rok,dwa
Moniko z okazji rocznicy życzę wam tego byście w zdrowiu i miłości wytrwali do diamentowych godów.
Roxy wczoraj o was myślałam:-).Zastanawialam się co tez Nadia wywinie no i...zaszalała w kościele.Super,ze urodzinki się udały, i że malutka i wy zadowoleni.
M&m's piekne paznokcie i piękny kolor:-).Sama bardzo lubię takie odcienie.Niestety od jakiegoś czasu maluje neutralnym kolorem bo przynajmniej jak odpryśnie to nie widać.Ale tak wogóle to w tym tygodniu czeka mnie wizyta u kosmetyczki.Fryzjera już zaliczyłam(moja fryzjerka na L4 i dałam się skusić na zmianę koloru:-)) ale jeszcze paznokcie i cera wymagaja ręki specjalistki
Musze sie wam pochwalić,że Filip wczoraj miał pierwsze nocnikowanie i od razu zakonczone sukcesem.Niestety dzisiaj ma"nie-dzień" i nawet nie dał sie posadzić:-(.Ale jestem wytrwała i będę próbować jak się obudzi:-).
M
Marzena80
Gość
Hallo!!!
Przepraszam, że nie odpisuję, ale ponadrabiałam Was po łebkach... Chyba jakaś niezorganizowana ostatnio jestem, bo na nic czasu nie mam... Poczytałam troszkę o porodach i sobie swój przypomniałam...
Mmatysia - powiedz mi jak byliście w Egipcie to Fifi spał z Wami w łózku? Bo ja się na tym nie znam... Póki co nigdy z takim Pikusiem ne byliśmy na wczasach, więc nie wiem jak to przy takich maluszkach jest? A zastanawiamy się nad wyjazdem...
Wszystkiego najlepszego
dla Nadusi i jej mamusi!!!
Buziaki!!!
Buziaki!!!
Moniko - Wszystkiego najlepszego
z okazji rocznicy ślubu!!!
Przepraszam, że nie odpisuję, ale ponadrabiałam Was po łebkach... Chyba jakaś niezorganizowana ostatnio jestem, bo na nic czasu nie mam... Poczytałam troszkę o porodach i sobie swój przypomniałam...
Mmatysia - powiedz mi jak byliście w Egipcie to Fifi spał z Wami w łózku? Bo ja się na tym nie znam... Póki co nigdy z takim Pikusiem ne byliśmy na wczasach, więc nie wiem jak to przy takich maluszkach jest? A zastanawiamy się nad wyjazdem...
Matko tak zachwalacie te paznokcie a to tak machnięte. Ja uwielbiam wzorki sobie malować, ale z braku czasu żadko to robię ostatnio.
Mmatysia dawaj fotkę w nowym kolorze!!!!
No i podziwiam twojego tatę!!! :-):-)
cześć Marzenko!
cześć Marzenko!
monika1977
Marzenko,jak u was wypadly urodzinki Nataszki?
reklama
mamamatysia
O Marzenka wróciła:-):-)Hallo!!!
Wszystkiego najlepszego
Buziaki!!!
Moniko - Wszystkiego najlepszego
Jak byliśmy w Egipcie to Filip miał łóżeczko turystyczne(zapewniał hotel- jak wybieracie się z biura podróży to warto zaznaczyć, ze potrzebujecie) ale spał w nim dwa razy.Spowodowane to było jego choroba(dusił sie w nocy) i wolalam go mieć przy sobie.Zresztą Mati też wykurzył Adama na dostawkę a sam spał w jego łóżku:-)
A gdzie się wybieracie jeśli mogę spytać?
Ja jestem od piątku zawalona katalogami z biur podróży i eM marudzi,ze jedziemy. A mi się nie chce ruszać z domu.
Potrzymam was w niepewności i fotki wrzucę po komunii Matysia.Wtedy będę przypominać człowieka.Matko tak zachwalacie te paznokcie a to tak machnięte. Ja uwielbiam wzorki sobie malować, ale z braku czasu żadko to robię ostatnio.
Mój tata to jest wariat! Na rowerze co tydzień robi po 130 km i to po górach.Prócz tego wędkuje i uprawia ogród bagatela 1000m2.
No właśnie.Prosimy tu zaraz o opis.Marzenko,jak u was wypadly urodzinki Nataszki?