reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Barmanko, no polałam po nogach!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D po prostu rewelacja!!! 4298727280_3b56855a43_o.gif4298727280_3b56855a43_o.gif4298727280_3b56855a43_o.gif4298727280_3b56855a43_o.gif4298727280_3b56855a43_o.gif4298727280_3b56855a43_o.gif4298727280_3b56855a43_o.gif4298727280_3b56855a43_o.gif4298727280_3b56855a43_o.gif4298727280_3b56855a43_o.gif4298727280_3b56855a43_o.gif4298727280_3b56855a43_o.gif

reklama
barmanka - no, uśmiałam się:-). To perspektywy mam wesołe;-) w jakiejś bliżej nie określonej przyszłości.
moniqsan - gratuluję atmosfery w pracy i wrzucenia na szerokie zawodowe wody:-). A jak Ty sobie radzisz z rozstaniem na tyle godzin?
Malgoss - obecnie jestem na etapie przygotowywania menu urodzinowego, cieszę się,m że pracę Twoją doceniono i świetnie się bawiono i strawą nie pogardzono:-).
confi - pogoda wyładnieje to i z wielką radochą zamelduję gotowość na ploteczki na trawie z koszykiem warzyw i owoców:-) i kropelką czerwonego wina.
Monika - dziewczyno aż wyobrażenie tego co przeszłaś byłoby udręką, gratulacje dla Tomusia i jego wielkiej chęci życia, zuch chłopak i zuch mama.
AgA - uśmiałam się z akcji porodowej :-), facet ma poczucie humoru:-). Rozumiem Wasze rozterki dotyczące drugiego maleństwa, może jednak M założy firmę i zajmie stabilną pozycję na rynku a wtedy pokarzą się nowe możliwości:tak:. Jeszcze sprawa nie przesądzona, no jak dojdziesz do 45 to sprawa zamknięta ale do tego masz jeszcze 12 lat.

Zdrówka dla chorowitek - Izy, Jagi, Szymonka i Majki - co by katary przeszły, gorączka spadła i zęby się wyrżnęły.

Dziewczyny dalej zakatarzone, Gabi na "ćwierćmetku" ale Gosia od wczoraj gorączkuje - 38,5 (jak na Nią to spora bo dotychczas miała raz 37,5) więc po prawie 2 tygodniach smarczenia, brania pulmeo czeka Nas antybiotyk:-(. Jutro do lekarza.

ja ostatnio humorek mam nie najlepszy więc ratuję się jak mogę :sorry2:;-) dlatego wyszukuje takie różne głupotki :tak:

Do mamuś których dzieciaczki są chore. A czy któraś z Was zna ten lek?
PulmexŽ Baby
podobno bardzo dobry....
(my nie mieliśmy okazji przetestować, jednak mamusie na wyspach bardzo go sobie chwalą)

Szogunku, wszytskiego najlepszego z okazji pierwszych urodzin!!!!
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Malgoss, ty to byś się przestała wygłupiać i bardziej oszczędzała!!!!

Bohaciefko mam nadzieję że szybko uporacie się z tą infekcją. dużo zdrówka.

Barmanko, a czemu humor masz kiespki?

barmanka - ja stosuję pulmex baby - gdy dziewczynki mają katar to najpierw smaruję klatkę i plecki kremem np. nivea a potem tę maść, najczęściej na noc, do tego robię inhalację z olejku olbas oil (do miseczki z ciepłą wodą dodaję 4 kropelek i miskę wkładam pod łóżeczko). Z tego co wiem to nie należy stosować tej maści w przypadku gorączki bo ma właściwości rozgrzewające. A co, Wy też zakatarzeni???

aga_k_m ba może aga-k-m? zalogowałam się na aktywnych matkach, ale coś mało tam ludzi i mało atrakcji... gdybyś szukała kogoś do grupy, to ja już jestem... nie wiem, jak inne dziewczyny...

a u nas nowość, jak katar wczoraj był ooooooooooooooogromny, tak dziś go nie ma... i nie wiem co mam myśleć o tym...

a jak tam u Was, dziewoje?

Diano,Nadio Wszystkiego najlepszego z okazji 1 roczku:tak:
Barmanko no uśmiałam się z tej tabeli 1-3 dziecko,ale powiem że w większości między pierwszym a drugim u mnie się zgadza ,aż strach pomyśleć co będzie z trzecim :szok:ale nie będzie więc nie ma się co martwić:-D.
Monq bardzo się cieszę że załoga okazzała się świetna i że na tyle Ci pozwalają,kurczę ciężko Mi jest wyobrazić sobie Ciebie za skalpelem w ręku:sorry2:.
AgA Twój M jest the best:-Dja bym mu dała siku przy partych:nerd::-D:-D.

A u Nas imprezka roczkowa się udała goście zachwyceni My też ,może nie do końca Filipek,a to dlatego że zęby dają mu popalić i ma gile po pachy:no:łączę się z Wami w bólu wrrrrr .A przez te zęby nic nie chce jeść tylko mleko pije:-( resztę wypluwa wrrrrr.

reklama
Kasiu jestem, :-D

to co myślisz że próbuje się wymigać...?

Ostatnia edycja:
Do góry