reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

hejka i ja się melduję, ale strasznie mnie dziś muli, chyba przez tą pogodę :zawstydzona/y:

Aga
, a co jest ciekawego na aktywnych mamach?

Kasiu, rowerek świetny! takie troszkę z bajerem, na prawdę bardzo mi sie podoba:tak:

reklama
Aga a dlaczego sądzisz że Jaga nie jest na taki gotowa:sorry2:.A gdzie są te aktywne mamy??///ok już znalazłam;-).

Ostatnia edycja:
Monika, ten rowerek co ja mam to nie wiem ile ma lat :sorry2: tak jak pisałam dostaliśmy go "w spadku", ale spokojnie się sprawdza. Tak naprawdę jest taki zwykły...prosty..:sorry2:

ja wciąż przeszukuje strony w poszukiwaniu odpowiedniego prezentu na roczek :-:)-( normalnie pierwszy raz mnie taka niemoc owładnęła że nie wiem co kupić własnemu synowi :-:)-(

Martalis - wspołczuję Ci tych dolegliwości @... Ja nadal nie mam... Niedługo miną 2 lata (w sierpniu):szok:!!

pytałyście o aktywnemamy.pl - to jest 2 portal ze strony babyboom oraz .. J&J. Zarejestrowałam się z ciekawości - oczywiście nie ma mowy o żadnej zdradzie...:-D w końcu to portal "dziecko" BB (wszystko zostaje w rodzinie:tak:;-)). Póki co portal jest świeżutki... ale pewnie lada chwila się rozchula:tak::-)
no i mam zamiar stworzyć tam grupę społecznościową majówek'09 - co Wy na to?

Martlis kup sobie w aptece vegentalgin H. Są to leki w postaci czopków lub tabletek na bóle miesiączkowe. Ja mam bardzo bolesną @ i one mi o dziwo pomagają .Kosztują coś około 6 zl.

Barmanko, ja wlaśnie chciałam taki prosty rowerek a wszędzie były takie dziwactwa jak pokazywałam. Tomkowi chce kupić taki jak Ty masz

u nas z nowości to to że złożyliśmy wypowiedzenie z wynajmu mieszkania, mamy miesiąc czasu na poszukanie czegoś nowego....
powiem wam że aż mną trzęsie na myśl o przeprowadzce :szok::szok: te wszystkie klamoty.....brrrrr

Aga ,działaj. Ja jestem za.

Muszę wam powiedzieć ,że zrobiłam dobry uczynek. Po prawie 5 latach udało mi się namówić alkoholika do wszycia esperalu. Dzisiaj o 20 mial zabieg i wlaśnie dzwoniłam dowiedzieć się czy doszedł do skutku.Dzięki Bogu tak.

reklama
u nas z nowości to to że złożyliśmy wypowiedzenie z wynajmu mieszkania, mamy miesiąc czasu na poszukanie czegoś nowego....
powiem wam że aż mną trzęsie na myśl o przeprowadzce :szok::szok: te wszystkie klamoty.....brrrrr

oooo - odważny krok!!!
Powodzenia w przeprowadzce!!! Klamotami sie nie przejmuj - ... myśl pozytywnie o nowym miejscu - to powinno dodać Ci skrzydel:tak::-):-)

Monika - no to gromkie brawa dla Ciebie!!! Piękny uczynek!!!

Do góry