reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Cześć dziewczynki...boszsz nie mam czasu pisać, mamy tyle roboty w domu ,że czasem zapominam zjeść a to do mnie w ogóle nie podobne :baffled:

tak szybciutko chciałam złożyć życzenia kolejnym roczniakom:tak:
a więc:
NICOL, KASIU , SZYMONKU , MAJECZKO wszystkiego najlepszego w tym ważnym dla Was dniu, uśmiechu na Waszych słodkich buziach, radości z odkrywania świata oraz byście nigdy nie straciły ani jednego dnia ze swojego dzieciństwa...
Ciocia Confi i Damiś

ja idę dziś do pracy na popołudnie więc postaram się napisać więcej...może ktoś będzie obecny ;-)

reklama
aga_k_m nie byłam powściągliwa w zakupach.... kupiłam
000081.jpg
000081.jpg
000081.jpg

i nie jest mi przykro... ale boli mnie za to głowa...

Tsarina - ja kocham Kadarkę!!!

zostaw butelczynę na mój przyjazd!!! Bo w ciągu miesiąca na 100% przybęde!!!

Majeczko,Szymonku Życze Wam Kochane Maleństwa aby ten następny Rok był tak samo Szczęśliwy dla Was i Waszych Rodziców jak ten który mija...Dużo Radości na Szczęsliwych Pysiolkach,Zdróweczka i na co dzień Pięknego Słoneczka...ciocia i Nadusia:-)

Majeczko
1099455066_221a8b9f78.jpg

Szymonku
draft_lens4692642module33928572photo_1242458137cowboycake.jpg

Sto lat! Sto lat! wujek krzyczy,
ciocia wręcza kosz słodyczy,
dziadek w nowej swej koszuli,
babcia Cię do siebie tuli,
mama torcik dekoruje,
tato wszystko to filmuje...
Skąd to całe zamieszanie?
Urodzinki masz kochanie!

Wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia roczku dla Majeczki i Szymonka.

0181_d.jpg

klikfoto_shop_e41a209.jpg

Ostatnia edycja:
Dla Majeczki i Szymonka na pierwszy roczek zycia......
wszystkiego co najsuperaśne, wspanialych chwil spedzonych z rodzicami, zawsze usmiechnietych buziakow i byscie zawsze byli okazami zdrowia......w tym szczegolnym dla Was dniu kochane maluchy,
moc buziakow przesyla ciocia Jola, Ala i Amelka:-):-):-):-):-):-)

reklama
Do góry