reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

u nas z nowości to to że złożyliśmy wypowiedzenie z wynajmu mieszkania, mamy miesiąc czasu na poszukanie czegoś nowego....
powiem wam że aż mną trzęsie na myśl o przeprowadzce :szok::szok: te wszystkie klamoty.....brrrrr

Ja nie lubię przeprowadzek.Strasznie przywiązuje się do miejsc i potem nie mogę się odnaleźć.

reklama
Ja też nie cierpię przeprowadzek,ale perspektywa nowego ba większego M by mnie zmotywowała:tak:.
Aga oczywiście jestem za;-).

Aguś ,nosz normalnie jestem z siebie dumna. Nie obyło się bez drastycznych kroków typu wezwania policji i nocowaniu delikwenta na izbie wytrzeźwień.

Monika, jak się nie mylę to ankzoc wstawiała linka z podobnym rowerkiem do mojego:tak:
Gratuluje dobrego uczynku :tak::tak::tak:

W sumie wiecie, często się zastanawiałam czy takie coś rzeczywiście działa, czy to tylko na psychike u zaszytego działa? podobno jak zaszyty wypije % to nieźle nim "rzuca" :sorry2: (znaczy się strasznie źle się czuje, i że może dojść do zatrucia organizmu).

jak dzwoniłam do lekarza to kazał uświadomić pacjenta ,ze grozi mu nawet śmierć po spożyciu %. Powiedział,że to mit ,ze wszczepiają witaminy. Mam nadzieje,ze pomoże bo ta osoba żyje z kims dla mnie ważnym.Szczerze mówiąc to nienawidzę pijaków i jestem pewna,że ja bym z nim tyle lat nie wytrzymała

jestem tego samego zdania,i ciągle się zastanawiam dlaczego ludzie żyją z alkoholikami:wściekła/y:

i ja też zadałam takie pytanie i brak odpowiedzi. Wydaje mi się,ze taki cwaniaczek umie owinąć osobę z którą żyje . Ten nasz to dopiero jest pomysłowy. Coś odmaluje a i tak partnerka jest winna.

Wątpię żeby do takiego czegoś można się było przyzwyczaić...ale cóż każdy kieruję swoim życiem, tak jak mu się podoba...i nie nam to oceniać.
I tym zdaniem zakończę swoją wizytę na bb dzisiaj.Dobranoc.

Ostatnia edycja:
reklama
i ja też zadałam takie pytanie i brak odpowiedzi. Wydaje mi się,ze taki cwaniaczek umie owinąć osobę z którą żyje . Ten nasz to dopiero jest pomysłowy. Coś odmaluje a i tak partnerka jest winna.

ktoś musi być winien....
ehhhh..... straszne to wszystko....
Współczuję Rodzinom, które borykają się z tego typu PROBLEMEM

Do góry