reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Kasiu, Fifis to ma koleżanek.Ciągle obraca się w damskim towarzystwie-jak nie Różyczka to nasza Jagodzianka.
Dawaj zdjęcia a najlepiej filmik z gadającym Fifim. Mój M się dopytywał czy nie ma jeszcze na BB podobnych z Fifim tak mu się spodobał.

Mmatysia jak liczysz na wyczerpaną baterie w rowerku to zonk-nasz ma ponad 3 lata i dalej gra.

Pokaże, wam mój. Nie patrzcie,ze jest brudny i zdezelowany bo został wyciągnięty z komórki po zimie. Chcieliśmy zobaczyć czy Tomek będzie zainteresowany.Niestety nie. Posiedział dwie minuty i na tym koniec.Zdążył jeszcze wepchnąć oczy misia do środka.No i ta muzyka jest wkurzająca.Babcia ma zamiar mu kupić nowy ale czy jest sens .

Hej dziewczyny:-)

Kasieńko Wszystkiego Dobrego Słoneczko z okazji Pierwszych Urodzinek:-)
Sto Lat!!!

2932507185_646bd8ff2b.jpg

Aga....zdróweczka dla Jagódki...pogoda taka paskudna że sprzyja wszystkim infekcjom:wściekła/y:

Mama Niki....dla Nikolki tez zdrówka,oby nic poważnego się nie rozwinęło:tak:
Fajnie że imprezka się udała....no i prezentów też Niki dużoooo zebrała:tak:

Mmatysia...Wy już po jednej imprezce,teraz następna się szykuje....obfity maj ;-)
Super że wszystko się udało,Fifi pewnie zadowolony....ja to ciekawa jestem tego torta...pokaż jak masz fotke:sorry2::-)
I ja też się nie mogę doczekać następnego spotkania:tak:
Nam Nadina taką niespodziankę w aucie zrobiła jak wracaliśmy że mój P z zatkanym nosem jechał:-D kupeczka po same pachy;-):-D

Kasia...fotka rewelacyjna,ja też poprosze o więcej:tak:

jestem spowrotem na chwilke, Xavko spi

kasia fajna fotka ,w zieleni najlepsze,szkoda ze zimno w maju powinno byc cieplo a nie zimno

powiedzcie mi jakie prezenty sie daje na komunie ,moja mama ma problem bo niewie co .... podobno jak pieniadze to najmniej 500zl
mi sie wydaje,ze to przesada ,bo to nie wesele....doradzilam zeby kupila lancuszek,kolczyki abo pierscionek moim zdaniem lepiej
i na kieszen mojej mamy.

monika jaki kawaler fajny,podobny do rowerka Xavka ,no ta muzyka masz racje wkurzajaca jest,jak ten rowerek jest w dobrym stanie to poco nowy ,mozna cos innego kupic.

roxy to kupy Nadia robi jak moj , Xavko zawsze po nocy ma na plecach...

Ostatnia edycja:
Martalis ja mam ten sam problem. Mój M ma 18 -tkę swojej chrześnicy i też nie mam pojęcia co kupić.Najlepiej dałabym kasę-tylko ile?Jak myślicie?

Martalis ja mam ten sam problem. Mój M ma 18 -tkę swojej chrześnicy i też nie mam pojęcia co kupić.Najlepiej dałabym kasę-tylko ile?Jak myślicie?
Moim zdaniem to przesada dać 500zł na komunie my jesteśmy za 2 tygodnie na komuni u siostry mojego męża i dajemy 300zł w końcu każdy daje tyle na ile go stać prawda??

no wlasnie ile ?? zawsze takie pytanie bedzie ,mi sie wydaje ,ze w polsce za duzo cuduja ....jak slysze ,

dziecko komunijne dostalo Qada ( czy tak sie pisze niewiem)todlamnie jest to nienormalne....kiedys jak ja szlam do komuni dostalam biuzterie ,

zegarek itd a za zebrana kase kupili mi rower....

na 18 niewiem ile kasy....moze nich sie spyta co by chciala dostac

Monia....słodziak z Tomusia,rowerek fajny:tak: Ja bym poczekała z 2 miesiące,jeszcze się nim zainteresuje,zobaczysz:tak:
Co do prezentu na 18-tke to nie wiem.

Martalis...ja nie mam pojęcia ile się daje na komunie ale wydaje mi się że 500zł to lekka przesada,ma tyle na wesele dawaliśmy.
Może faktycznie kupić coś z biżuterii,taniej wyjdzie:tak:

Moim zdaniem to przesada dać 500zł na komunie my jesteśmy za 2 tygodnie na komuni u siostry mojego męża i dajemy 300zł w końcu każdy daje tyle na ile go stać prawda??

wydaje mi się,ze 300 na komunię to nie jest mało. Jak będziemy dawać po 500 to ile trzeba będzie dać na ślub.

Mój M chce dać tysiaka . Mi się wydaje,ze to dużo. Myślałam o kwocie 500 zł ale czy to nie jest mało?Prezenty w sumie odpadają. Ona jest jedynaczką i wszystko co chce to ma. Dobrze się uczy i za naukę dostaje od rodziców to co sobie wymarzy.

Ostatnia edycja:
reklama
dla mnie tez przesada 500zl ja sama bym tyle nie dala ....

napewno z bizuteria taniej bedzie .

moja mama nie chce sobie zrobic wstydu ,zeby tesciowa sie z niej nie smiala (jej corka idzie do komuni) a oni naleza do bogatszych ludzi i przez to,

powiedzialam jej najlepiej sobie pozyczke wez na prezent zeby sie nie osmieszyc....az sie wkurzylam ,bo ciekawa jestem moj siostrzeniec ma na drugi rok

komunie i co jemu da...

Do góry