reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Barmanko ,telefony do Ciebie są drogie.:-p
no fakt są drogie.. teściowa zawsze puszcza sygnał by do niej oddzwonić, nawet wtedy jak mamy imieniny/urodziny/rocznice/święta po to by złożyć nam życzenia :sorry::-D:-D

tsarina, dzięki za odpowiedź

sexu się Wam chce:-D:-D:-D:-D

Aga, a o Dublin to kiedy zahaczysz? :sorry::-p:happy:

Roxy, widzę że kolejne potajemne spotkano się szykuje? :sorry:

Malgoss, dobranoc

mamo Niki, ja wszamałam sałatkę grecką i popiłam czerwonym winkiem :tak:
ejjj bądź dobra koleżanka i zabierz mnie ze sobą pliiiis :tak: ja ostatnio sobie grzywkę sama "podcięłam" (dodam że były to ciężkie nożyczki takie do materiału :szok:) bo mi już w oczęta wchodziła.

Monika, no proszę najpierw sama wzywa do wstawienia się a teraz daje nogę :-p

Kasia, filmik mi się ładuję, jutro go sobie obejrzę :tak:

no to i ja spadam wyciągnąć moje stare gnaty :laugh2: jeszcze tylko dwa dni tyrki i łeekend :-D:-D
w ogóle to dziś menago który robi grafik (swoją drogą straszy osioł z niego, bo do obrzygania można mu tłumaczyć naszą sytuację a ten pacan i tak nie jarzy :eek:) pyta się mnie czy w soboty mogłabym przychodzić do pracy bo dwie laski jadą na urlopy :baffled::baffled: kopara mi opadła :angry: chyba go Bóg opuścił normalnie!! nie dosyć że teraz pracuję 5 dni (moja menago na wakacjach) to jeszcze w soboty miałabym przyjść? :szok::nerd: z choinki się urwał :-p:-p

no i dziś m był z Marcelem w Baby Clinic na sprawdzeniu, m się śmiał że junior był wymacany za wszystkie czasy :laugh2: sprawdzali wzrok, słuch, czy chodzi, jak mówi, jakieś testy czy słucha się rodziców, czy potrafi wziąść z podłogi bardzo malutkie rzeczy (rodzynek)... Jedynie zastrzeżenia jakie miała to do tego że młody za mało słów wypowiada :-:)-( ja wiem że on mało mówi, pokrzykuje po swojemu ale mówić jakieś wyrazy (czy wyrazopodobne słowa) to nie:zawstydzona/y: no ale czekam cierpliwie... co dziennie bawimy się szczeniaczkiem uczniaczkiem, zawsze mówię/opisuję w co się bawimy i takie tam... no ale to jeszcze nie jest jego czas...

EDIT
obejrzałam filmik. Kasia, super sprawa mieć starsze rodzeństwo co?... Siostra pewnie mega dumna jest z braciszka.
Gratulację dla Was wszystkich!

Ostatnia edycja:
reklama

ankzoc, wszystkiego dobrego dla Majeczki w ten ostatni miesięcznik

mrbyfa.jpg

Anzoc, buziak dla was.Majeczko wszystkiego naj dla Ciebie.

003.jpg

Barmanko,fajną masz teściówkę. Oszczędna kobitka.

Mamo Niki ,przyjemnego dnia.

Kasiu ,filmik obejrzany.Śniadania nie zjem bo mi odebrało apetyt z zazdrości. Fifi jest super.Śmiesznie wypowiada slowa ale wiadomo o co chodzi. GENIUSZ. Wrzuć cos jeszcze bo bardzo przyjemnie oglądało się popisy Fifiego.

Ostatnia edycja:
Majeczko wszystkiego najlepszego!!! oraz wszystkim dzieciaczkom którym wcześniej nie złożyłam życzeń !!!

Witajcie kochane, kupę czasu nie zaglądałam jakoś nie było kiedy :eek:
Dziś piszę do Was z przepięknej Norwegii, udało mi się z Wiciem w końcu wyjechać do siostry. Kobitki mówię Wam jak tu jest pięknie. Podróż wprawdzie była ciężka zwłaszcza dla małego, najpierw ze Szczecina pociągiem do Gdańska czyli jakieś 5 godzin w pociągu, myślałam ze Wicio z nudów wagony poprzestawia:-):-):-), a potem w samolot i ok 2 godzin lotu. Lot super ale mały był już tak padnięty ze się darł prawie całą drogę, potem tylko ok 2 godzin jazdy samolotem i udało się nam dojechać na miejsce :-D:-D:-D
Idę trochę poczytać co tam u Was słychać i postaram się zajrzeć wieczorkiem, miłego dzionka :-):-):-)

reklama
witajcie Majóweczki :-)

a najbardziej witam dziś Ankzoc i Majeczkę!!!
Wszystkiego najlepszego dla Was na tą ostatnią miesięcznicę!!!

Kasiu - Filipek jest debeściarski!!! Cieszę się, że miałam okazję poznać go w realu... bo....powiem Wam, ze ani fotki ani filmiki, i tak nie odzwierciedlają tego jakim Dzieckiem jest Filip. Po prostu wzór dla innych dzieci!!!

Tsarina - "pieś"??? no proszę :-D:-D:-D Iza też jest niezła:tak:

mamo Niki - przepraszam, że tak Cię wczoraj zostawiłyśmy na BB ... widzisz... forum odżywa w różniastych czasach...a czas jaki mu poświecamy jest uzależniony od naszych dzieci, i naszych eMów...a Ci są bezduszni :wściekła/y:

Do góry