reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Witajcie:-)
U mnie weny kompletnie brak.....weny i czasu:sorry2:

Mama Niki...ładne mebelki...i na pewno łatwiej je utrzymać w czystości:tak: Ja mam wszystko w wenge i dostaje cholery jak sprzątam....za godzine wygląda tak samo:wściekła/y: No ale na swoje własne życzenie:dry:

Barmanko...Wielkie brawa dla Marcelitka:tak::-) Tak patrze na tą fotke i śliczny z niego chłopczyk...te oczka niebieskie i rzęski dłuuugaśne...miodzio:tak::-)

Martalis...Wszystkiego Dobrego:-):-):-)

Witojcie... tez macie lenia na pisanie? Mąż z Izą na spacerku a ja się męcze nad kompem, jak skończe to, to zaczynam robic testy na prawko, a jak zrobie testy, to zabieram się za następną pracę i tak w koło Macieju... mieszkamy znów w syfie, a sprzątać nie ma komu... tragedia! chciałam sprawdzić, czy coś z wagi spadłam, ale najpierw centymetr... przybyło mi dwa cm... na wage nie wchodze....
buziaki!

Barmanko ja miałam kolege z takimi rzęsami, nie znam dziewczyny, która mu ich nie zazdrościła... raz po pijaku go maskarą potraktowały... a potem wycie zawiści... piekne ma Marcel te rzęsy

Witam.
Piękna pogoda,cały czas na spacerkach spędzamy:-).
Tsarina jak Kraków wraca do normalności.
Moni
nudzi Ci się ,że czytasz zaległe forum:rofl2:.
Barmanko no piękne oczęta ma Marcel:tak:.Brawo dla chodziarza;-).
Mamstud napisz więcej co tam u Was;-).

Kraków jest gwarny, głośny i szary... pełno śmieci, zasuszonych i gnijących kwiatów. MPO jeszcze nie wszędzie dotarli i posprzatali, ale bedzie dobrze. Na Wawelu tłumy, ludzie chcą tam chociaż pobyć. Krakusom się nie spieszy... Dziś tłumy opuszczają miasto... chciałam wpaść na chwilkę do banku tuż przy rynku i musiałam wysiąć dwa przystanki dalej bo nie przepchałam się do wyjścia... Nie ma już helikopterów, nie ma łodzi i motorówek, nie ma "niczego"...

znów bezkarnie moge umieszczać posta pod postem... a wiecie co ja dziś będe robić? znów gramy z mężem w pokera.. stawka, 5zł w 1,2 i 5 groszówkach... do tego po piwie i gotowe... lubie takie wieczorki... Mam nadzieje, że u Was też się fajnie zapowiada...

ja dziś z olbrzymim smutkiem żegnałam Prezydenta Polski na Uchodźctwie, Ryszarda Kaczorowskiego... i znów to ukłucie smutku, że tak niewielu młodych wie, kim on był i co dla nas wszystkich znaczył...

dobrej nocki Babolki...

reklama
Do góry