reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Witajcie:-)
U mnie weny kompletnie brak.....weny i czasu:sorry2:

Mama Niki...ładne mebelki...i na pewno łatwiej je utrzymać w czystości:tak: Ja mam wszystko w wenge i dostaje cholery jak sprzątam....za godzine wygląda tak samo:wściekła/y: No ale na swoje własne życzenie:dry:

Barmanko...Wielkie brawa dla Marcelitka:tak::-) Tak patrze na tą fotke i śliczny z niego chłopczyk...te oczka niebieskie i rzęski dłuuugaśne...miodzio:tak::-)

Martalis...Wszystkiego Dobrego:-):-):-)

Witojcie... tez macie lenia na pisanie? Mąż z Izą na spacerku a ja się męcze nad kompem, jak skończe to, to zaczynam robic testy na prawko, a jak zrobie testy, to zabieram się za następną pracę i tak w koło Macieju... mieszkamy znów w syfie, a sprzątać nie ma komu... tragedia! chciałam sprawdzić, czy coś z wagi spadłam, ale najpierw centymetr... przybyło mi dwa cm... na wage nie wchodze....
buziaki!

Barmanko ja miałam kolege z takimi rzęsami, nie znam dziewczyny, która mu ich nie zazdrościła... raz po pijaku go maskarą potraktowały... a potem wycie zawiści... piekne ma Marcel te rzęsy

Witam.
Piękna pogoda,cały czas na spacerkach spędzamy:-).
Tsarina jak Kraków wraca do normalności.
Moni
nudzi Ci się ,że czytasz zaległe forum:rofl2:.
Barmanko no piękne oczęta ma Marcel:tak:.Brawo dla chodziarza;-).
Mamstud napisz więcej co tam u Was;-).

Kraków jest gwarny, głośny i szary... pełno śmieci, zasuszonych i gnijących kwiatów. MPO jeszcze nie wszędzie dotarli i posprzatali, ale bedzie dobrze. Na Wawelu tłumy, ludzie chcą tam chociaż pobyć. Krakusom się nie spieszy... Dziś tłumy opuszczają miasto... chciałam wpaść na chwilkę do banku tuż przy rynku i musiałam wysiąć dwa przystanki dalej bo nie przepchałam się do wyjścia... Nie ma już helikopterów, nie ma łodzi i motorówek, nie ma "niczego"...

znów bezkarnie moge umieszczać posta pod postem... a wiecie co ja dziś będe robić? znów gramy z mężem w pokera.. stawka, 5zł w 1,2 i 5 groszówkach... do tego po piwie i gotowe... lubie takie wieczorki... Mam nadzieje, że u Was też się fajnie zapowiada...

ja dziś z olbrzymim smutkiem żegnałam Prezydenta Polski na Uchodźctwie, Ryszarda Kaczorowskiego... i znów to ukłucie smutku, że tak niewielu młodych wie, kim on był i co dla nas wszystkich znaczył...

dobrej nocki Babolki...

reklama
Do góry