Witam Was...
Mamamatysia dziękuję i gratuluję Filipkowi pierwszych kroków :-) Tymek już coraz piękniej sobie radzi z dnia na dzień widać coraz większe sukcesy w tej dyscyplinie ;-)
Nina2003 dołączam się do życzeń by odstawianie od cycusia było bezbolesne ;-) u nas na szczęście dokładnie tak jest...i zostało nam poranne, ale głównie dlatego, że ja tego chcę, dla Tymka to chyba nie wielka różnica w tym momencie, zaraz po cycu dostaje butlę
Bamanko wielkie gratulacje dl Marcelka za chodzenie na nóżkach
Superaśnie... no naprawdę nasze chłopaki dość podobne mają tempo w rozwoju
Tymek zaczął chodzić 10. IV
a teraz też już niemal biegnie,
i zwinnie omija przeszkody i się obraca i w ogóle duma nam rośnie z każdym dniem ;-) Buziaki dla Twojego Malucha!!! Co do rzęs ...
no to jestem zaskoczona, że w ogóle można sobie tak zrobić
Tymek ma też bardzo długaśne rzęsy i nie ma osoby by obojętnie przeszłą nad tym tematem jak go widzi pierwszy raz, ale odpukać nigdy nic soebie nie zrobił
A u nas dobrze...:-) Teściówka zdecydowała się zamieszkać w naszym mieście i wczoraj znalazła już wstępnie mieszkanko :-). No ale już dziś ma wątpliwości z różnych papierkowych powodów z tym mieszkaniem... Do finału długa droga, ale i tak cieszę się bardzo.
Tymak już odstawia sobie cycusia
ciężko mi z tym troszkę...no ale cieszę się, że on to tak łagodnie przechodzi.
Najbardziej mnie rozczula w czasie kiedy się ubieram rano a on zobaczy gołe cycusie to biegnie z taką radością by się potulać, a do buzi nie chce
łasi się łasi i ucieka do zabawy :-). To bardzo miłe dla mnie...i ważne dla nas obojga.:-)
Tymek już coraz dalej chodzi za jednym podejściem, pięknie sie obraca podczas chodzenia i łapie równowagę
. Jesteśmy niebywale dumni z niego, a babcia jak się cieszy, że na jej oczach to wielkie wydarzenie się stało
Szukamy w ogłoszeniach mieszkanka...czekamy na wózek powinien być w czwartek albo piątek, tak późno, bo czekaliśmy na pieniądze... już się nie mogę doczekać:-) o i tyle co u nas...
Pozdrawiamy Was wszystkie!!!:-)