martalis
mama 24 h
czesc
tsarina -to masz ubaw na kursie,przynajmniej mozna sie posmiac
jola to masz sie z czego cieszyc jak dziewczynki zaczely jesc i to z dnia na dzien jak pisalas,
moze naprawde dzieci sie zmieniaja po roczku...ciekawe
pisalas ze one zwracaly jedzenie ,przypomnialo mi sie,ze u mnie w rodzinie jest chlopczyk i zracal wszystko od samego poczatku ,nawet mleko
jak sie okazalo po badaniach ma REFLUX (chyba tak sie pisze) .moj brat 23 lata,tez to ma ,dostal liste co moze jesc i jak przyrzadzac, jak nie zje z tej listy dozwolonych produktow to wszystko mu sie dzwiga do gory ....dzisiaj bierze tabletki i dzieki nim wrocilo wszystko do normy.
niewiem czy ty cos wspominalas o refluxie ...niemoge sobie przypomniec.
MARCELKU i BARMANKO wszystkiego dobrego na ten kolejny miesiac !
wczoraj zapomnialam.......
tsarina -to masz ubaw na kursie,przynajmniej mozna sie posmiac
jola to masz sie z czego cieszyc jak dziewczynki zaczely jesc i to z dnia na dzien jak pisalas,
moze naprawde dzieci sie zmieniaja po roczku...ciekawe
pisalas ze one zwracaly jedzenie ,przypomnialo mi sie,ze u mnie w rodzinie jest chlopczyk i zracal wszystko od samego poczatku ,nawet mleko
jak sie okazalo po badaniach ma REFLUX (chyba tak sie pisze) .moj brat 23 lata,tez to ma ,dostal liste co moze jesc i jak przyrzadzac, jak nie zje z tej listy dozwolonych produktow to wszystko mu sie dzwiga do gory ....dzisiaj bierze tabletki i dzieki nim wrocilo wszystko do normy.
niewiem czy ty cos wspominalas o refluxie ...niemoge sobie przypomniec.
MARCELKU i BARMANKO wszystkiego dobrego na ten kolejny miesiac !
wczoraj zapomnialam.......