reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Marzena...:-D:-D:-D rozbawiłaś mnie kochana tą sypialnią:tak:
Zapraszam na kawusie to zobaczysz:-p

ha ha ha:-D! Poczekaj aż się Młoda obudzi - to się pakujemy i jedziemy:-D:-D:-D!!!

dawaj nam te fotki i nie kręć już ,bo ciekawość nas zje:happy2:.
poczekaj, poczekaj:tak:! wezmę aparat to ja Wam powstawiam;-);-);-)! bo na nią to się nie doczekamy:-)...

Barmanko - gratulacje dla Marcelka!!!

reklama
Barmanko...dzięki:-)
Nie kochana...mieszkamy w kamienicy w centrum,połączone dwa mieszkania i troche biegania jest:tak:
Co do Nadiny kucharki....mogłaby być,matka nie potrafi to może Ona kiedyś tatusiowi obiadki bedzie gotować:-D;-) Ona uwielbia kuchnie i magnesy na lodówce...i przyglądanie się wirującej pralce:baffled:
Gratki pierwszych kroczków Marcelka,zobaczysz za niedługo też będzie śmigał:tak:
Roxy Ty Marzenkę na kawusię do sypialni zapraszasz:-pdawaj nam te fotki i nie kręć już ,bo ciekawość nas zje:happy2:.
:-D:-D:-D
A może być kawusia w sypialni,dużo miejsca do siedzenia:tak::-D:-D:-D
Następny film to tam nakręce ale to już nie dziś,nie dam rady;-):sorry2::-D

U nas też pogoda dzisiaj nie za fajna....siedze w domu i się nigdzie nie ruszam:tak:

Marzena...dawaj:-D:-D:tak:
Tylko dzisiaj zdjęć nie będziesz robiła bo mam jedno wielkie burdello:-D:tak::-p

Ostatnia edycja:
Mmatysiu...gratuluje pierwszych kroczków Filipkowi,teraz zobaczysz jak zacznie śmigać z dnia na dzień:tak:
Mam nadzieje że Cię nie uraziłam słowami odnośnie Caritasu,chodziło mi o to że mało jest takich ludzi którzy bezinteresownie pomagają:tak::zawstydzona/y: Wiem,że nie robisz tego dla podziwu:tak::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Absolutnie mnie nie uraziłaś.Ja po prostu nie lubie o takich sparawach pisać:sorry2:
No ładnie a Ja myślałam że On rok młodszy od Wiktorii:zawstydzona/y:
Rok starszy(właściwie to 8 miesięcy;-)).Myślę,że znaleźliby wspólny język:-).
Barmanko gratki dla Marcelita:-)
Marzena...dawaj:-D:-D:tak:
Tylko dzisiaj zdjęć nie będziesz robiła bo mam jedno wielkie burdello:-D:tak::-p
To może wpadnijcie do mnie;-) u mnie w miarę porządek:-p:-D

Czesc dziewczyny i ja sie witam po swietach,objadlam sie ze szok,w niedziele byli znajomi wiec milo spedzilismy czas,wczoraj to juz odpoczynek a i w sobote wizyta u fryzjera udana:-)
Jola przykro mi pewnie ci ciezko ale mam nadziieje ze z dziewczynkami juz lepiej i obylo sie bez szpitala,duzo zdrowka
Owco dla was rowniez duzo zdrowka oby synek szybko wyzdrowial i zebyscie mogli w koncu byc w domku:-)
Dziewczynki najlepsze zyczenia dla waszych dzieciaczkow z okzji 11 miesiecy i gratuluje postepow:-)
Roxy ale twoja mala smiga filmik super a i mieszkanko rowniez:-)
U nas rowniez maz caly czas w pracy dobrze ze chociaz teraz to soboty i iedziele ma wolne wiec troche czasu razem mozemy spedzic a tak codziennie od po 8 do 21 w pracy:no:
My w lipcu bedziemy mieli 3 lata a razem 6 :tak:

To może wpadnijcie do mnie;-) u mnie w miarę porządek:-p:-D

zdziwiłabym się gdyby było inaczej...

a poza tym to ja jestem badziej po środku... no nie tak do końca, ale niech się zwie, że po środku!
ale wiadomo, że prędzej zima w lipcu strzeli (nie w maju, bo to wielce prawdopodobne) niż my się spotkamy!

a moje dziecie śpi dalej...
no to siedze i czekam...

edit:
a jak się to stało, że to niby Roxy napisała??? przecież to Mmatysia...

edit 2:

zapomniałam napisać odnośnie stażu...
my razem - o mały włos 13 lat, ale nie - 11 lat razem...
a po ślubie - w sierpniu będziemy mieć 7 rocznicę!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mamomatysia, szacun dla Ciebie za to co robisz :tak::tak: (przepraszam że wcześniej nie napisałam, ale jakoś zakręcona z rana jestem :zawstydzona/y:)

Marzena, a co znaczy "o mały włos 13 lat razem"?;-):happy2:

no i Jola była i sobie poszła :-( i nic nam nie napisała buuu:-:)-(

reklama
A ja śpieszę z zaległymi życzeniami, co by jeszcze nieco Wielkanocnie było...
tort_wielkanocny_2.jpg

Do góry