reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Marzena...:-D:-D:-D rozbawiłaś mnie kochana tą sypialnią:tak:
Zapraszam na kawusie to zobaczysz:-p

ha ha ha:-D! Poczekaj aż się Młoda obudzi - to się pakujemy i jedziemy:-D:-D:-D!!!

dawaj nam te fotki i nie kręć już ,bo ciekawość nas zje:happy2:.
poczekaj, poczekaj:tak:! wezmę aparat to ja Wam powstawiam;-);-);-)! bo na nią to się nie doczekamy:-)...

Barmanko - gratulacje dla Marcelka!!!

reklama
Barmanko...dzięki:-)
Nie kochana...mieszkamy w kamienicy w centrum,połączone dwa mieszkania i troche biegania jest:tak:
Co do Nadiny kucharki....mogłaby być,matka nie potrafi to może Ona kiedyś tatusiowi obiadki bedzie gotować:-D;-) Ona uwielbia kuchnie i magnesy na lodówce...i przyglądanie się wirującej pralce:baffled:
Gratki pierwszych kroczków Marcelka,zobaczysz za niedługo też będzie śmigał:tak:
Roxy Ty Marzenkę na kawusię do sypialni zapraszasz:-pdawaj nam te fotki i nie kręć już ,bo ciekawość nas zje:happy2:.
:-D:-D:-D
A może być kawusia w sypialni,dużo miejsca do siedzenia:tak::-D:-D:-D
Następny film to tam nakręce ale to już nie dziś,nie dam rady;-):sorry2::-D

U nas też pogoda dzisiaj nie za fajna....siedze w domu i się nigdzie nie ruszam:tak:

Marzena...dawaj:-D:-D:tak:
Tylko dzisiaj zdjęć nie będziesz robiła bo mam jedno wielkie burdello:-D:tak::-p

Ostatnia edycja:
Mmatysiu...gratuluje pierwszych kroczków Filipkowi,teraz zobaczysz jak zacznie śmigać z dnia na dzień:tak:
Mam nadzieje że Cię nie uraziłam słowami odnośnie Caritasu,chodziło mi o to że mało jest takich ludzi którzy bezinteresownie pomagają:tak::zawstydzona/y: Wiem,że nie robisz tego dla podziwu:tak::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Absolutnie mnie nie uraziłaś.Ja po prostu nie lubie o takich sparawach pisać:sorry2:
No ładnie a Ja myślałam że On rok młodszy od Wiktorii:zawstydzona/y:
Rok starszy(właściwie to 8 miesięcy;-)).Myślę,że znaleźliby wspólny język:-).
Barmanko gratki dla Marcelita:-)
Marzena...dawaj:-D:-D:tak:
Tylko dzisiaj zdjęć nie będziesz robiła bo mam jedno wielkie burdello:-D:tak::-p
To może wpadnijcie do mnie;-) u mnie w miarę porządek:-p:-D

Czesc dziewczyny i ja sie witam po swietach,objadlam sie ze szok,w niedziele byli znajomi wiec milo spedzilismy czas,wczoraj to juz odpoczynek a i w sobote wizyta u fryzjera udana:-)
Jola przykro mi pewnie ci ciezko ale mam nadziieje ze z dziewczynkami juz lepiej i obylo sie bez szpitala,duzo zdrowka
Owco dla was rowniez duzo zdrowka oby synek szybko wyzdrowial i zebyscie mogli w koncu byc w domku:-)
Dziewczynki najlepsze zyczenia dla waszych dzieciaczkow z okzji 11 miesiecy i gratuluje postepow:-)
Roxy ale twoja mala smiga filmik super a i mieszkanko rowniez:-)
U nas rowniez maz caly czas w pracy dobrze ze chociaz teraz to soboty i iedziele ma wolne wiec troche czasu razem mozemy spedzic a tak codziennie od po 8 do 21 w pracy:no:
My w lipcu bedziemy mieli 3 lata a razem 6 :tak:

To może wpadnijcie do mnie;-) u mnie w miarę porządek:-p:-D

zdziwiłabym się gdyby było inaczej...

a poza tym to ja jestem badziej po środku... no nie tak do końca, ale niech się zwie, że po środku!
ale wiadomo, że prędzej zima w lipcu strzeli (nie w maju, bo to wielce prawdopodobne) niż my się spotkamy!

a moje dziecie śpi dalej...
no to siedze i czekam...

edit:
a jak się to stało, że to niby Roxy napisała??? przecież to Mmatysia...

edit 2:

zapomniałam napisać odnośnie stażu...
my razem - o mały włos 13 lat, ale nie - 11 lat razem...
a po ślubie - w sierpniu będziemy mieć 7 rocznicę!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mamomatysia, szacun dla Ciebie za to co robisz :tak::tak: (przepraszam że wcześniej nie napisałam, ale jakoś zakręcona z rana jestem :zawstydzona/y:)

Marzena, a co znaczy "o mały włos 13 lat razem"?;-):happy2:

no i Jola była i sobie poszła :-( i nic nam nie napisała buuu:-:)-(

reklama
A ja śpieszę z zaległymi życzeniami, co by jeszcze nieco Wielkanocnie było...
tort_wielkanocny_2.jpg

Do góry