reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Roxy filmik mnie po prostu powalił.Ależ ona smiga:szok::szok::szok:
Zuch dziewczyna.No i super macie mieszkanko;-)
Święta święta i już po w końcu:-).Witam mamuśki.
Matysia może to głupie pytanie ,ale Wy macie komunie Matiego już w tym roku???On chyba młodszy od mojej Wiktorii.

A u nas jak to na święta u teściowej całe,moja siostra wywineła świnie i się nie widziałyśmy ale poza tym rodzinnie;-).
Kasiu Mati jest starszy:-D:-D:-D.Data urodzenia 11.12.2001;-).No i komunia 16 maja.
Fajnie ze spędziliście rodzinne święta:-).
Nino dziękujemy za gratki:-).Co do niejadkowania Julcia to trzeba to przetrwac.Czasem maluchy gdy zaczynaja nabywać nowe umiejętności zapominają o jedzeniu i piciu:baffled:

reklama
Roxy - super Nadia śmiga!!! No i przyłączam się do opinii o mieszkanku! Super!!! Następnym razem puść ją w sypialni i tam nagrywaj filmik to byśmy tą wanne zobaczyły przy okazji:-D:-D:-D

Roxy - łooooo matko!!! Kolejne dziecko, ktore szykuje sie do maratonu:szok::szok::szok::-)!!! Pięknie:-):-):-)!!! Ogromne gratulacje!!! No i przyłączam się do zachwytu nad mieszkankiem - śliczne:tak::-)

Mmatysiu...gratuluje pierwszych kroczków Filipkowi,teraz zobaczysz jak zacznie śmigać z dnia na dzień:tak:
Mam nadzieje że Cię nie uraziłam słowami odnośnie Caritasu,chodziło mi o to że mało jest takich ludzi którzy bezinteresownie pomagają:tak::zawstydzona/y: Wiem,że nie robisz tego dla podziwu:tak::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Marzena...:-D:-D:-D rozbawiłaś mnie kochana tą sypialnią:tak:
Zapraszam na kawusie to zobaczysz:-p

Dziękuje Wam dziewczyny:tak::-)

hejka :-)

boszz u nas leje od rana :baffled::baffled: nie ma jak się ruszyć z domu, dobrze że choć jakieś jedzonko mam w lodówce to nie ma takiego parcia by do spożywczaka lecieć ;-) no ale ze spaceru nici dzisiaj :-:)-(

na święta robiłam 3 sałatki i torta (postanowiłam sobie przypomnieć jak się robi torty ;-)), a pozostałe ciasta zamówiłam w cukierni (podzieliśmy się ze znajomymi zarówno ciastem jak i rachunkiem za ciasto :-D)

Roxy, łooo matko jak Nadia pomyka po mieszkaniu - szok :szok: fajnie że macie tyle miejsce dla małej, zazdroszczę :tak: Piękne mieszkanie macie! :tak: Wy mieszkacie w bloku czy własny domek macie?
I z malutkiej chyba mała kuchareczka będzie - bo pierwsze gdzie pobiegła to do kuchni :-):-)

ja miałam od dziś przejść na dietę....ale... (rety - dlaczego musi być zawsze jakieś "ale":confused:) zapomniało mi się że w przyszłym tyg mam urodziny :cool2: i już się znajomi wprosili na imprezkę :)nerd::oo::ninja2:). Więc dietkę przekładam na przyszły tydzień :-p

Marcelek w święta zrobił swoje 2 pierwsze samodzielne kroczki :tak::-):-)
ale do truptania jak Nadia to mu duuuużo brakuje :zawstydzona/y:

z pozostałych nowości - po 52 dniach od ostatniej dostałam @.....
a powiedzieć wam coś? :zawstydzona/y: ja już powoli zaczęłam oswajać się z myślą że będę miała kolejnego dzidziusia... myślałam sobie jakby to było gdyby... nawet już wózeczki oglądałam (w katalogu) dla dzieciaczków ro po roku...
no i dziś tak dziwnie smutno się czuję :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
choć wiem że to głupie, bo świadomie to bym się zdecydowała na kolejne dziecko :sorry2: ale wiecie...jakby tak samo "wpadło" to czemu nie :sorry2: echh i weź dogódź takiej :-p

reklama

zaległe życzonka dla solenizantów....

* Nino27 - dla Kasi
6ep7oz.jpg

* Malgoss - dla Szymonka
2z527mg.jpg

* M&M - dla Mai

2a01gys.jpg

* Słonko - dla Juli
24pc954.jpg

* Kasia - dla Filipka
6f32gi.jpg