reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Roxy filmik mnie po prostu powalił.Ależ ona smiga:szok::szok::szok:
Zuch dziewczyna.No i super macie mieszkanko;-)
Święta święta i już po w końcu:-).Witam mamuśki.
Matysia może to głupie pytanie ,ale Wy macie komunie Matiego już w tym roku???On chyba młodszy od mojej Wiktorii.

A u nas jak to na święta u teściowej całe,moja siostra wywineła świnie i się nie widziałyśmy ale poza tym rodzinnie;-).
Kasiu Mati jest starszy:-D:-D:-D.Data urodzenia 11.12.2001;-).No i komunia 16 maja.
Fajnie ze spędziliście rodzinne święta:-).
Nino dziękujemy za gratki:-).Co do niejadkowania Julcia to trzeba to przetrwac.Czasem maluchy gdy zaczynaja nabywać nowe umiejętności zapominają o jedzeniu i piciu:baffled:

reklama
Roxy - super Nadia śmiga!!! No i przyłączam się do opinii o mieszkanku! Super!!! Następnym razem puść ją w sypialni i tam nagrywaj filmik to byśmy tą wanne zobaczyły przy okazji:-D:-D:-D

Roxy - łooooo matko!!! Kolejne dziecko, ktore szykuje sie do maratonu:szok::szok::szok::-)!!! Pięknie:-):-):-)!!! Ogromne gratulacje!!! No i przyłączam się do zachwytu nad mieszkankiem - śliczne:tak::-)

Mmatysiu...gratuluje pierwszych kroczków Filipkowi,teraz zobaczysz jak zacznie śmigać z dnia na dzień:tak:
Mam nadzieje że Cię nie uraziłam słowami odnośnie Caritasu,chodziło mi o to że mało jest takich ludzi którzy bezinteresownie pomagają:tak::zawstydzona/y: Wiem,że nie robisz tego dla podziwu:tak::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Marzena...:-D:-D:-D rozbawiłaś mnie kochana tą sypialnią:tak:
Zapraszam na kawusie to zobaczysz:-p

Dziękuje Wam dziewczyny:tak::-)

hejka :-)

boszz u nas leje od rana :baffled::baffled: nie ma jak się ruszyć z domu, dobrze że choć jakieś jedzonko mam w lodówce to nie ma takiego parcia by do spożywczaka lecieć ;-) no ale ze spaceru nici dzisiaj :-:)-(

na święta robiłam 3 sałatki i torta (postanowiłam sobie przypomnieć jak się robi torty ;-)), a pozostałe ciasta zamówiłam w cukierni (podzieliśmy się ze znajomymi zarówno ciastem jak i rachunkiem za ciasto :-D)

Roxy, łooo matko jak Nadia pomyka po mieszkaniu - szok :szok: fajnie że macie tyle miejsce dla małej, zazdroszczę :tak: Piękne mieszkanie macie! :tak: Wy mieszkacie w bloku czy własny domek macie?
I z malutkiej chyba mała kuchareczka będzie - bo pierwsze gdzie pobiegła to do kuchni :-):-)

ja miałam od dziś przejść na dietę....ale... (rety - dlaczego musi być zawsze jakieś "ale":confused:) zapomniało mi się że w przyszłym tyg mam urodziny :cool2: i już się znajomi wprosili na imprezkę :)nerd::oo::ninja2:). Więc dietkę przekładam na przyszły tydzień :-p

Marcelek w święta zrobił swoje 2 pierwsze samodzielne kroczki :tak::-):-)
ale do truptania jak Nadia to mu duuuużo brakuje :zawstydzona/y:

z pozostałych nowości - po 52 dniach od ostatniej dostałam @.....
a powiedzieć wam coś? :zawstydzona/y: ja już powoli zaczęłam oswajać się z myślą że będę miała kolejnego dzidziusia... myślałam sobie jakby to było gdyby... nawet już wózeczki oglądałam (w katalogu) dla dzieciaczków ro po roku...
no i dziś tak dziwnie smutno się czuję :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
choć wiem że to głupie, bo świadomie to bym się zdecydowała na kolejne dziecko :sorry2: ale wiecie...jakby tak samo "wpadło" to czemu nie :sorry2: echh i weź dogódź takiej :-p

reklama

zaległe życzonka dla solenizantów....

* Nino27 - dla Kasi
6ep7oz.jpg

* Malgoss - dla Szymonka
2z527mg.jpg

* M&M - dla Mai

2a01gys.jpg

* Słonko - dla Juli
24pc954.jpg

* Kasia - dla Filipka
6f32gi.jpg