reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Marzenko komunie są w niedziele a Wy możecie zamówić w piątek i sobotę na pewno nie będzie problemu.

ja nie spotkałam się z tym, żeby u nas w kościele "roczki" były w inny dzień tygodnia... tylko niedziele.

Monika - a knajpa - tylko dlatego, że będzie 13 osób - może to nie dużo - ale ja musiałabym sama wszystko przygotowywać, a po prostu mi się nie chce. wolę zamówić coś w resturacji i posiedzieć ze wszystkimi, a nie biegać na traie salon-kuchnia...

reklama
ja o takiej mszy pierwsze słyszę, ale że my za bardzo kościelni nie jesteśmy to raczej odpada, na chrzest małej też mi rodzina M do kościoła nie przyszła, z tamtej strony był tylko dziadek i wujek co kręcił....

Te mychy to nie moje tylko koleżanki, tylko, że ona z kilo tortu bierze 60-70 złotych to stwierdziłam, że zrobię sobie sama

A wiecie co była dziś z małą u lekarza aby ją osłuchała bo mi dziecko za często udaje, że kaszle no cóż lekko zaczerwienione gardło i mam dawać syrop i coś tam jeszcze, nie wiem co bo nie mam zamiaru podawać Spytałam jej się też o butki i przeżyłam :szok: Twarda podeszwa, twarde wokół kostki i wyprofilowane

Kasica będę czekała na fotkę Twojego tortu. Ja bym się nie porwała na takie cudo.

Mmatysia ,strój fajny. Jednak w moim przypadku wydanie na jeden raz 150 zł to bez sensu. Mój Tomek nigdzie już tego nie założy. Fifi pewnie na komunie Matiego w tym wyskoczy
Dokładnie.W tym roku mamy tyle imprez,ze będzie w sam raz.
a masz jakąś knajpę zamówioną czy w domu robisz? ile osób będzie? bo u nas ma być 13 osób i nie bardzo wyobrażam sobie robić w domu. ale boję się, że teraz to już z knajpą będzie problem, bo to maj i komunie będą właśnie na początku miesiąca...
Ja roczek robię w domu na 20 osób:-).
Co do tortów to i Filipowi na roczek i Matiemu na komunie torty będzie robił mistrz cukiernictwa:-).Nie wiem w jakie bo to ma być niespodzianka ale podejrzewam,ze Filip będzie miał w kształcie żyrafy :sorry2:

My robimy w domu u rodziców P,oni mają wielką jadalnie na 12 osób i tyle też będzie:tak:
Zamawiamy tylko kucharza,żeby się nie babrać w garach...wiecie że ja beztalencie:zawstydzona/y:
Takze po mszy wszyscy tam,posiedzieć można,dzieciaki pobiegają po ogródku...no i koszta mniejsze:tak:
no to fajnie macie... u mnie trochę ciasno by było z tyloma osobami. ale w kanjpie też zrobię jak najtaniej się da. ale jak bym mała możliwości lokalowe - tak jak Ty - to też bym tak samo zrobiła...

reklama
Do góry