reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Marzenko,przecież to Twoje dziecko i zrobisz jak uważasz. Ja tylko wyrażam swoje zdanie. U nas takiej tradycji nie ma więc się Ciebie zapytałam to wszystko.

Kasica....Dobranoc:-)

Ja też się już pozegnam....spokojnej nocy dziewczyny:-)

Marzena...chyba wiem gdzie to jest:tak: Dzięki:-)

Teraz to już Dobranoc:-)

Ostatnia edycja:
U nas są roczki w kościele ,ale nie koniecznie musi to pokrywać się z imprezą ,a jak sama pisałaś w maju może być ciężko z lokalem:confused:

może być ciężko, ale mam nadzieję, że coś znajdę. prawda jest taka, że nawet się jeszcze nie orientowałam. nie chcę robić tego przez 2 dni, bo nie zbiorę tej samej ekipy przez 2 dni, a chcę, żeby całe 13 osób było i w kościele i na imprezie...

u nas taka tradycja... msza w kościele, a potem "impreza".
ja rozumię, że skoro u Was nie ma takiej tradycji bądź nie chodzicie do kościoła to inaczej to robicie.
ale u nas właśnie tak jest i mi to pasuje!
Mnie również:tak::tak:
No co Ty??? A ja się zastanawiam gdzie fajne torty w K-cach robią:baffled:
Jak będziesz miała jakiś kontakt to jestem chetna....szukam kogoś kto fajne cuda robi:-D:tak:
Jutro zadzwonię do sis to mi poda kilka adresów- dam ci namiar.

Dziewczyny mam prośbę czy któraś ma linka do tej stronki z której Moniq i Tsarina pieką ciacha?
Po przeniesieniu na nowego laptopa niestety jej nie mam.
Moniq Gratulacje pani doktor weterynarii(rano zapomniałam napisać:zawstydzona/y:).

Roxy ,dobranoc.

Mmatysia ja nie mam tej strony ale Moniq na pewno zajrzy późnym wieczorem.

Co się dzieje z Tsariną? Miała jechać na święta do teściów ale to chyba jeszcze nie teraz.

Marzenko,przecież to Twoje dziecko i zrobisz jak uważasz. Ja tylko wyrażam swoje zdanie. U nas takiej tradycji nie ma więc się Ciebie zapytałam to wszystko.

ej no, ja wiem... ja tu napisałam ogólnie, bo nawiązała się rozmowa i tak wyszło, że właściwie tylko ja i Roxy zamawiamy msze w kościele... a każdy robi jak chce!!! dokładnie tak jak naposałaś - u Was tak się nie robi, więc po prostu nie robicie... u nas się robi, więc i ja będę robiła... a mój post nie miał absolutnie żadnego drugiego dna... chyba wiesz???

jak nie zdecydujesz się na namiary Mmatysia to dość fajne torty robią u Kłosa w Piotrowicach...
Marzenko sieciówki mnie nie przekonują:-((no chyba,ze dobrze zaopatrzone markety;-)).Zdarzyło mi się kilka razy zamówić i byłam zadowolona ale odkąd wpadł mi w ręce katalog z firmy mojej siostry to wiem jak powinien wyglądać prawdziwy tort.:-)

Mnie również:tak::tak:

Jutro zadzwonię do sis to mi poda kilka adresów- dam ci namiar.

Dziewczyny mam prośbę czy któraś ma linka do tej stronki z której Moniq i Tsarina pieką ciacha?
Po przeniesieniu na nowego laptopa niestety jej nie mam.
Moniq Gratulacje pani doktor weterynarii(rano zapomniałam napisać:zawstydzona/y:).
To chyba to: Serniki

reklama
Do góry