reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
O! mamamatysia ja też układam menu świąteczne, podpowiedz jakiś przepis! Co będziesz przygotowywać?
-Ruloniki z wędzonego łososia z serkiem Arla
-Jajka faszerowane na kolorowo
-Biała kiełbasa opiekana
-Świąteczna szynka w chlebie
-Staromiejski rulon z boczku
-Indyk wiosenny
-Sos ostry borówkowy
[FONT=&quot]-sos kaparowo-koperkowy[/FONT]
co do ciast i zup jeszcze nie mam pomysłu:-(

No hej dziewuszki!
Ja z żubrem no i czekamy z M na pizzę.

Fajnie, że kolejne spotkanko się szykuje.

M&M's fajnie masz z tymi przygotowaniami, ale rzeczywiście stresująco.

Mamstud zdrowia życzę.

Kasica...jaki tort wymyśliłaś;-) Też bym coś fajnego wykombinowała:tak:

Ja zwykły biszkopt chce pokryć lukrem plastycznym i na nim ulepić misia w otoczeniu serduszek lub ulepie tego wariata z Ulicy Sezamkowej bo mała dziś go dorwała w sklepie i musiałam kupić, maskotkę oczywiście
Ulica-Sezamkowa-L&#9.jpg

Kasica będę czekała na fotkę Twojego tortu. Ja bym się nie porwała na takie cudo.

Mmatysia ,strój fajny. Jednak w moim przypadku wydanie na jeden raz 150 zł to bez sensu. Mój Tomek nigdzie już tego nie założy. Fifi pewnie na komunie Matiego w tym wyskoczy

reklama
U nas z mszą nie wiadomo bo ksiądz co 5 minut zdanie zmienia.W piątek go przycisnę i musi mi powiedzieć co i jak.Jak będzie kręcił to mam go w nosie i nie robię w kościele.Mati mszy nie miał i nic się nie stało.
Kasico super,że masz talent do tortów u mnie to pieta Achillesa:sorry2:

Do góry