reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

halo wieczorową porą!

Roxy - ja stroju nie mam absolutnie wybranego... nawet jeszcze w kościele nie byłam o roczek pytać, ani w żadnej knajpie... nic! jestem w proszku!
a co do czapeczek to ostatnio pewna dziewczyna wstawiła nam tu link do swoich czapeczek, które robi... ja zamówiłam dwie, ale podałam adres rodziców i mama dzwoniła i mówiła mi dziś, że czapeczki przyszły i że podobno są ładne. ona robi na zamówienie - klo, fason, rozmiar. 8 zł za sztukę + 4 zł koszty przesyłki
Właśnie oglądałam te czapeczki,fajjneee:tak:
Ja dokładnie to samo,totalny proszek a to już tuż tuż:zawstydzona/y:
Ja też....chociaż bardziej chyba cała rodzina,pierwszy mały krasnal :tak:
Marzenko u was na roczek zamawia się mszę w kościele? Dobrze zrozumiałam?
:tak::tak::tak: Zamawia się...ja już mam zamówiony,dokłądnie na 9 maja:tak::-)
Ja zwykły biszkopt chce pokryć lukrem plastycznym i na nim ulepić misia w otoczeniu serduszek lub ulepie tego wariata z Ulicy Sezamkowej bo mała dziś go dorwała w sklepie i musiałam kupić, maskotkę oczywiście
Zobacz załącznik 231124
Woooowww...kobieto Ty to zdolna jesteś,ja to bym pewnie jakiegoś potwora ulepiłą z moimi zdolnościami:baffled:

Nino Witaj:-)

reklama
:tak::tak::tak: Zamawia się...ja już mam zamówiony,dokłądnie na 9 maja:tak::-)

a masz jakąś knajpę zamówioną czy w domu robisz? ile osób będzie? bo u nas ma być 13 osób i nie bardzo wyobrażam sobie robić w domu. ale boję się, że teraz to już z knajpą będzie problem, bo to maj i komunie będą właśnie na początku miesiąca...

U nas mszy się nie zamawia. Szczerze to nigdy nawet nie byłam na takiej mszy. Chyba muszę częściej chodzić do kościoła. Moje koleżanki też mają dzieci i takich mszy nie było hmmmmmmm

Marzenko komunie są w niedziele a Wy możecie zamówić w piątek i sobotę na pewno nie będzie problemu.

a masz jakąś knajpę zamówioną czy w domu robisz? ile osób będzie? bo u nas ma być 13 osób i nie bardzo wyobrażam sobie robić w domu. ale boję się, że teraz to już z knajpą będzie problem, bo to maj i komunie będą właśnie na początku miesiąca...
My robimy w domu u rodziców P,oni mają wielką jadalnie na 12 osób i tyle też będzie:tak:
Zamawiamy tylko kucharza,żeby się nie babrać w garach...wiecie że ja beztalencie:zawstydzona/y:
Takze po mszy wszyscy tam,posiedzieć można,dzieciaki pobiegają po ogródku...no i koszta mniejsze:tak:

Mmatysiu...garniturek świetny,Fifi to będzie gość:tak:

reklama
Marzenko komunie są w niedziele a Wy możecie zamówić w piątek i sobotę na pewno nie będzie problemu.
Kasia tylko że u nas Roczki są też tylko w niedziele:sorry2:

Eeee,wychodzi na to że tylko na śląsku się Roczki wyprawia:baffled:
Ja byłam w zeszłym roku u znajomych i impreza pełną gębą:tak:
Strój to do kościoła...u nas to wygląda jak chrzciny:tak::sorry2:

Ostatnia edycja:
Do góry