reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Witam się.
Sto lat dla wszystkich solenizantów ,którym nie złożyłam życzeń bo mnie nie było.Buziak od Filipa i ciotki:-).
Musze z żalem przyznać,ze nikt nie tęsknił:-:)-:)-(....buuuuuuuu.
Przeleciałam:)zawstydzona/y:) posty bo niestety na wdrażanie się nie mam czasu nadal walczymy z kuchnią:growl: i te nieszczęsne święta za pasem.

Kobitki zazdroszczę spotkania U Asi-ja tez chcę:blink:.No i tu temat dla Ślązaczek( i nie tylko jak tylko któraś wyrazi chęć na spotkanie ze mną:sorry2:).Rzucam termin
24 kwiecień u mnie.
Dom dość duży-miejsca dla dzieci sporo-jak dopisze pogoda to kawałek ogródka jest można pociechy puścić samopas.Dwie/trzy mamusie przyjezdne mogą zanocować u nas.Co wy na to???

Witam Matysia to ja już czekam ,na te zdjęcia kuchni i się doczekać nie mogę:sorry2:co tam za problemy macie???

Witam Matysia to ja już czekam ,na te zdjęcia kuchni i się doczekać nie mogę:sorry2:co tam za problemy macie???
Zdjecia będą tak jak obiecałam.Masę problemów wynikło przy montażu instalacji gazowej(dopiero wczoraj przyszedł spec),wodę podłączaliśmy 5 dni:zawstydzona/y: bo jak rozkuliśmy ścianę to 70 rury się sypły:szok: i trzeba było ciągnąć nową instalację .Co do montażu mebli(Ikea) to osobny temat powiem tylko,że"mięso" rozbryzgiwało się po ścianach:sorry2:.Zostało jeszcze trochę pracy ale od wczoraj gotuje także wielkanocne przysmaki domowej roboty będą:-).Idę podawać żurek bo Matyś wrócił ze szkoły i od progu woła,że głodny...

Mmatysia - no wreszcie jesteś!!! Ja 24 odpadam. Tak jak pisałam już kilka razy - do końca kwietnia każdy weekend mam pracujący... i mogłabym tylko w tygodniu.

Mmatysia - no wreszcie jesteś!!! Ja 24 odpadam. Tak jak pisałam już kilka razy - do końca kwietnia każdy weekend mam pracujący... i mogłabym tylko w tygodniu.
No wreszcie jestem:-).Mam nadzieje,że M mi dzisiaj daruje i zamiast skręcać resztę pólek posiedzę z Wami i wypije jakieś %.Wraca za 40 min to sie okaże:baffled:
Marzenko a od którego weekendu masz wolne???To może jakiś czerwcowy termin wtedy na pewno już będzie ciepło i będzie można dzieciaki na trawkę(zielona trawkę;-)) puścić. Fajnie by było zorganizowac zlot mam majowych w swojskich warunkach.problem byłby z przenocowaniem wszystkich mamus(no chyba ,ze zlot jednodniowy w końcu pociagi Intercity z Katowic kursują dość czesto)no i nie wiem czy wszystkim mamusiom by pasowało tutaj przyjechać:sorry2:.Jesli tak to byłoby super.Mozna by maluchom przygotowac wspaniałe wspólne przyjecie roczkowe:-).Mam nawet parę pomysłów;-)

Mmatysiu...Witaj:-)
Jak tam ręka????? Wszystko już dobrze:confused::-)
Co do spotkania to ja jestem chętna:tak::tak::tak: 24 chyba odpada bo Marzenka nie może a Ona muuuusssiiii być:tak::-D
Czerwiec to niezły pomysł,na pewno będzie już ciepło:tak::-)

reklama
Mmatysiu...Witaj:-)
Jak tam ręka????? Wszystko już dobrze:confused::-)
Co do spotkania to ja jestem chętna:tak::tak::tak: 24 chyba odpada bo Marzenka nie może a Ona muuuusssiiii być:tak::-D
Czerwiec to niezły pomysł,na pewno będzie już ciepło:tak::-)
Witaj Roxy:-).
Ręka już dobrze,opuchlizna zeszła trochę pobolewa jak nadwyrężę ale nie jest źle.
oczywiście,ze Marzenka musi być nawet nie dopuszczam myśli,że jej nie będzie:no:.

No i sobie pojadłam-Filip zjadł moją zupę:baffled:.Trzeba dodać żurek do ulubionych dań mojego dziecka no i oczywiście wymyslic jakaś wersję light.

Do góry