monika1977
Fanka BB :)
Jola ,te żelazka są super. Moja teściowa takie ma i jak u niej prasowałam to byłam zachwycona.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję Monisiu:-).Wczoraj weszłam na chwile na BB i na nasza- klasę ale zaraz potem Filip się obudził no i nie dałam rady nic napisać(Marzenka mi wypomniała,ze jestem na gg;-)).Mmatysia w końcu jesteś !!!!!!Tęskniłyśmy a ja nawet patrzyłam kiedy byłaś zalogowana.
Zdjecia będą tak jak obiecałam.Masę problemów wynikło przy montażu instalacji gazowej(dopiero wczoraj przyszedł spec),wodę podłączaliśmy 5 dni bo jak rozkuliśmy ścianę to 70 rury się sypły i trzeba było ciągnąć nową instalację .Co do montażu mebli(Ikea) to osobny temat powiem tylko,że"mięso" rozbryzgiwało się po ścianach.Zostało jeszcze trochę pracy ale od wczoraj gotuje także wielkanocne przysmaki domowej roboty będą:-).Idę podawać żurek bo Matyś wrócił ze szkoły i od progu woła,że głodny...Witam Matysia to ja już czekam ,na te zdjęcia kuchni i się doczekać nie mogęco tam za problemy macie???
No wreszcie jestem:-).Mam nadzieje,że M mi dzisiaj daruje i zamiast skręcać resztę pólek posiedzę z Wami i wypije jakieś %.Wraca za 40 min to sie okażeMmatysia - no wreszcie jesteś!!! Ja 24 odpadam. Tak jak pisałam już kilka razy - do końca kwietnia każdy weekend mam pracujący... i mogłabym tylko w tygodniu.
Witaj Roxy:-).Mmatysiu...Witaj:-)
Jak tam ręka????? Wszystko już dobrze:-)
Co do spotkania to ja jestem chętna 24 chyba odpada bo Marzenka nie może a Ona muuuusssiiii być
Czerwiec to niezły pomysł,na pewno będzie już ciepło:-)