reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

dobry wieczór majóweczki

m&m's mamamatysiajak fajnie, że jesteście!

Co do spotkania na Śląsku - ja się piszę :-)

A ja leżę chora, w nocy już źle się poczułam, a dziś w pracy to normalnie masakrycznie, nie pamiętam jak do domu dojechałam.... Mam zapalenie zatok, gardła i ucha... Jak zawsze o tej porze roku.
Plus jest taki, że do końca tygodnia w domu, może się wyśpię...

reklama
Kasiu ja to bardzo chętna. Tym bardziej do mmatysi na ogródek, te huśtawki wypróbować, kuchnię zobaczyć, no i mmatysia ma expres z pyszną kawą. hi hihi hi :-D
tylko chyba mam jakieś plany na czerwiec, ale jakos nie pamiętam dobrze co, sparwdzę w kalendarzu....:-D

)
Właśnie dlatego zapytałam ,wiem że będziesz w PL w tym okresie,ale co Ty masz za plany hymmm kurcze nie pamiętam:-D:-D:-D
oooo Mamstud na spotkaniu na śląsku super:-)zdrówka życzę ,co cię za paskudztwo dopadło :baffled:

Ostatnia edycja:
No i jestem:tak::tak:.
M zajmuje się chłopcami:-).Szykujcie %;-).Mam cały wieczór wolny:rofl:
Kasiu ja to bardzo chętna. Tym bardziej do mmatysi na ogródek, te huśtawki wypróbować, kuchnię zobaczyć, no i mmatysia ma expres z pyszną kawą. hi hihi hi :-D
tylko chyba mam jakieś plany na czerwiec, ale jakos nie pamiętam dobrze co, sparwdzę w kalendarzu....:-D
:-)
Martuś jakbyś była w tym czasie w Polsce to nie ma mocnych musisz być:-).Kawa rzeczywiscie fantastyczna.Uwielbiam latte z likierkiem miętowym(ekspres mam od paru dni a juz butelki likierku nie ma:sorry2:) no i cappuccino ice z lodami:-p-ale nad tym muszę jeszcze popracować:rolleyes:.
Czesc dziewczyny jestem tu nowa,mam synka Piotrusia rowniez urodzil sie w maju dokladnie 23,czy moge dolaczyc do waszego grona?:-)
Niestety nie nadrobie tych wszystkich stron ale gratuluje i wszystkiego najlepszego dla dzieciaczkow:-)
Witamy i zapraszamy.
dobry wieczór majóweczki

m&m's mamamatysiajak fajnie, że jesteście!

Co do spotkania na Śląsku - ja się piszę :-)

A ja leżę chora, w nocy już źle się poczułam, a dziś w pracy to normalnie masakrycznie, nie pamiętam jak do domu dojechałam.... Mam zapalenie zatok, gardła i ucha... Jak zawsze o tej porze roku.
Plus jest taki, że do końca tygodnia w domu, może się wyśpię...
Super,ze jesteś chętna:-).
Przykro mi,ze dopadło cie choróbsko:-(.Życzę ci dużo,dużo zdrówka.
Ja będąc w teatrze muzycznym przez kilka lat wczesna wiosną łapałam zapalenie krtani.Zdarzało,sie,ze nie mówiłam po 2 tygodnie. U mnie gaduły to był koszmar:sorry2:
Witaj Kasico:-)

Ostatnia edycja:
To troszkę będziecie. Denerwujesz się ślubem? Buciorki wymieniłaś czy zostały te co nam pokazałaś?

no trochę będziemy, oby T mnie nie denerwowała. Trochę stres przedślubny łapię.....:baffled::baffled: ale tym wiesz żeby wszytsko załatwić, wszytsko zrobić, żeby zdążyć no i żeby wszytsko było jak tzreba.
A buty będą inne, pokarzę wam w przyszłym tygodniu. :-)

ech znowu muszę lecieć...:cool::cool:

mamstud zdrowia

mamatysia ja bym chętnie wpadła na spotkanko, ale ja bez M się nie ruszę :( a i z moim słuchem tylko bym was męczyła

m&m's wszystko się uda nie denerwuj się, a T olej I czekamy na butki ;-)

gasiorek witam

A my pakujemy, pakujemy i jeszcze raz pakujemy jutro wyjeżdżamy do mojej mamy i wracamy dopiero w poniedziałek popołudniu, część rzeczy wywozimy na stałe bo w wakacje często jak nie razem to mała tam będzie

znikłam na chwilkę nakarmić M:-Dbo bidulek dopiero z pracy zawitał,a teraz polazł się wykąpać więc mam jeszcze chwilkę;-)aaa i mam piwko:tak:

mamatysia ja bym chętnie wpadła na spotkanko, ale ja bez M się nie ruszę :( a i z moim słuchem tylko bym was męczyła

A my pakujemy, pakujemy i jeszcze raz pakujemy jutro wyjeżdżamy do mojej mamy i wracamy dopiero w poniedziałek popołudniu, część rzeczy wywozimy na stałe bo w wakacje często jak nie razem to mała tam będzie
Kasiu jak tylko m zechce z tobą przyjechać to serdecznie zapraszam.Usadowimy go z moim M:-);-).
i jak możesz myśleć ,że będziesz nas męczyć:no:.
Życzę udanej podróży,spokojnych i zdrowych świąt i wracaj do nas szybko:-)

reklama
Hej i ja się melduje....nie wiem na jak długo:sorry2:

gasiorek...Witaj:-)

Mamstud....zdrówka życze:tak:
Ty na spotkaniu śląskim....wooooowwww,super:tak::-)

Kasica...udanego wypadu do mamy życze,ja też jutro się wybieram i troszkę pobęde:tak::-)

M&m,s....przedłuż swój pobyt w Pl i przyjeżdzaj do nas:tak::tak::tak:
Chyba że spotkanie wypadnie jak będziesz to nie ma opcji żebyś nie była:no:;-)

Do góry