reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Zosieńko Wszystkiego Dobrego!!!:-)
obj161geo173pg9p18.png

Witajcie:-)

Moniq...ale Ci zazdroszcze:tak: Też bym chciała być teraz nad morzem:dry::-)

Jolu...przykro się czyta jak jest Ci ciężko....dasz rade,na pewno....i nigdy nie myśl o sobie jako o złej matce:no: Jesteś najwspanialszą mamą na świecie i świetnie dajesz sobie rade:tak::-)

Dziewczynki a ja się muszę pochwalić że Nadinka od tygodnia zawsze rano zostawia pełny nocniczek:tak:
Mam nadzieje że tak już zostanie bo nie mam brudów w pampersie....pocieszające jest to że robi to chętnie i widok nocnika powoduje u niej uśmiech:baffled: dziwne,nie?:-D

Miłego dnia:-)

reklama
Roxy ,Nadia widocznie będzie jedną z niewielu dzieci które lubią nocnik. Mój schowany w szafie.Jak odzwyczaję Tomka od smoka to może go wyciągnę.
My dzisiaj idziemy na spacerek. Piękna pogoda wiec trzeba korzystać.

Kaśka ,porzuć NK na rzecz BB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Wszystkiego najlepszego dla Zosi!!!

Ja też chce nad morze!!!

Roxy - gratuluję nocnikowania! Natasza ucieka z nocnika... zrobiłam kilka prób i bez efektu... spróbuję za jakiś czas znowu... chyba, że jakiś patent na to jest...???

Dzień dobry,ale dziś pięknie na dworze :-):-):-)
Wezmę dziś Damisia na spacerek...nad morze ( pozdro dla Marzenki...pomyślę o Tobie kochana :tak:)
obśmiałam się z tych waszych kuraków i mam dla Was coś jeszcze :-D

2qjg70y.gif

padłam jak go zobaczyłam :-D:-D:-D

Zosieńko kochana wszystkiego dobrego , całuski od Cioci Confi i drapki od Damisia :-):-):-)
23ly3wm.gif

Roxy gratulacje dla Nadinki. Damiś wciąż z nocnika zwiewa i w ogóle nie kojarzy go z wypróżnianiem...ma czas ;-) widocznie na razie skupił się na chodzeniu :-D

Witajcie kochane, u nas też dzis pieknie słoneczko świeci a ja musze siedziec w pracy buuu
Pytałyście o moje wyniki w sumie kuzynka odebrała i mówiła, ze jest płytka i opis jednym zdaniem, tylko nie chcę teraz kłamać co i jak dokładnie! W każdym nic złego ;-), więc muszę z tym zgłośić się do nerologa...... i znowu czekać

Kur.. no oszaleć można ,właśnie dzwonił M i miał stłuczkę:wściekła/y: facet w niego wjechał z podporządkowanej i czekają na policję zawsze coś:wściekła/y:

kasiu przykro mi, ale najaważniejsze , że z m wszytsko wporządku :-), no ale wiadomo to zawsze problem

moje dziecie też już śpi, troszkę marudził ale to dlatego że długo spał dzisiaj i miał jeszcze drzemkę za dnia :nerd:

Kasia, dobrze że m się nic nie stało :tak: autko się "wyklepie"...;-)

a mi się chyba @ zbliża :baffled: nie dosyć że mam straszne "parcie" na słodkie to jeszcze konia z kopytami bym zjadła :dry:

monika ja mam ciagle parcie na słodycze poprostu mogłabym je jeść całymi dniami :sorry2:

marzenko ja pracuję 2,5 dnia w tygodniu, około 18 godzin, ale muszę wtedy dać z siebie 300 % więc gdy wracam to jestem padnięta. Współczuję weekendu w pracy!

monika ja nigdzie nie uciekam! A i tak sądzę, że wyglądasz świetnie!

nina ja mówiłam to bez sarkazmu, naprawdę lubię Cię czytać! Ostatnio zauważyłam, że pisałaś o Waszych nocnych zmaganiach, jak Wam idzie?

kasia nie martw się już!

barmanko a zjedz se tego konia :-)

A moje starsze dziecię dziś wyszło pierwszy raz samo na podwórko! I wcale się nie bał! :-)

brawo dla Andrzejka

Haha ja mam "parcie" na słodkie cały czas... i pupencja rośnie.

Oj dziękuję Mamstud. Zmagania nocne... hm... trzy dni temu i wczoraj Julo spał ciągiem 8-9 godzin w nocy, więc może powoli się coś zmieni. A jak Andrzejek? I te ataki paskudne? No i Gaba z katarkiem?
My dziś byliśmy u lekarza bo Julo od dłuższego czasu kaszle(ale nie ma kataru i gorączki). Podejrzewałam gardełko zainfekowane bo tak samo było parę miechów temu no i zgadza się. Dostaliśmy syropki.

Monika otwieram ten link od Ciebie i mi mój profil pokazuje na NK...hmmm

Witaj Roxy

ninka- wow brawo dla Juleczka, u nas 3 pobudki :-(

Dobry wieczor dziewczyny!!
A moze co niektorym to juz dobranoc powinnam powiedziec??:tak::tak:

Nadrobilam..i widze ze zadna nie tesknila za mna:-:)-:)-:)-(..no coz:-(

U nas ostatnie dni to tragedia....:no:..chodzi mi o dziewczyny..
Wychodza im kly oba na raz a w zwiazku z tym mamy codziennie wymioty, biegunka, goraczka no i moje panny odmawiaja jesc...:no:
Wczoraj i dzis nie dostaly wogole obiadku a i tak nie chcialy zjesc nastepnego posilku...:-(
Amelka codziennie wieczorem dostaje wysokiej goraczki i przy tym chlusta kilka razy....Zawsze jest ten sam scenariusz.....klada sie spac...budzi sie z placzem okolo polnocy goraca jak piec a za pare minut fontanna ...Przy tym budzi Ale no i tak nie spia do 4 rano...:baffled::baffled::baffled:..Juz nie wiem co jest nie tak....:confused:
Pozatym mam wisielczy nastroj...idzie roczek dziewczyn a ja nawet nie moge im malego przyjecia wyprawic tzn bedzie tort itp, ale to nie to samo co urodzinki z rodzina ...:-(

No i dzis z samego rana bylam u lekarza..od kilku dni mam problem ze skora..strasznie mnie swedzi...Dzis poprostu juz nie wytrzymalam...:no::no:..To nawet nie jest swedzenie to tak jak by ktos tysiace igelek mi wbijal...Lekarz dal mi narazie tabletki a jak nie pomoga to bedzie szukal przyczyny kierujac mnie na badania..

Joluś- kochana nie marwt się każdy pamieta o Tobie :-), wiemy, ze masz ręce pełne roboty, ale jeszcze troszkę i dziewczynki będą się umiały same sobą zająć- a ty troche odpoczniesz

Dziewczynki a ja się muszę pochwalić że Nadinka od tygodnia zawsze rano zostawia pełny nocniczek:tak:
Mam nadzieje że tak już zostanie bo nie mam brudów w pampersie....pocieszające jest to że robi to chętnie i widok nocnika powoduje u niej uśmiech:baffled: dziwne,nie?:-D

Miłego dnia:-)

brawo dla Nadusi :-):-):-):-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
DLA ZOSIEŃKI
ROŚNIJ ZDROWO
I BĄDŹ ZAWSZE TAKA UŚMIECHNIĘTA

Ostatnia edycja:
Wezmę dziś Damisia na spacerek...nad morze ( pozdro dla Marzenki...pomyślę o Tobie kochana :tak:)
obśmiałam się z tych waszych kuraków i mam dla Was coś jeszcze :-D

2qjg70y.gif

padłam jak go zobaczyłam :-D:-D:-D

dziękuję, że choć o mnie pomyślisz... ja będę wówczas w pracy...

a kurak rewelacyjny!!! gdzie ja go upchnę???

reklama
Do góry